reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
NO i oczywiscie witam sie z ranka chociaz u mnie paskudnie deszcz i ciemnica:( Kupilam wczoraj plaszczyk w koncu!!!!! Jak mi brzucho urosnie to mozna przeszyc guziki w jedna a jak urodze w druga wiec pochodze do marca spokojnie:) NO i taki dlugi sweterek jeszcze sobie kupilam ladny i pizamke do szpitala od razu humor sie poprawil.
Asia z takim fajowym brzusiem to bedziesz dopiero wymiatala na tym weselu i Kopciuszek tez!!!!!
Dagmar zycze szybkiego powrotu do zdrowia maluszkom trzymam kciuki!!!

Ja równiez sie witam:-)juz fryzurka gotowa wiec jest juz pol sukcesu;-):-)nawet jestem zadowolona:-)
Cora ma juz zalozone papilotki wiec tez sie kreci;-)teraz musze wziasc sie za swoje paznokcie:tak:nie wiem sama co z nimi wymyslic:-(krótkie i do dupy:wściekła/y:
aaaa bo ty jutro na weselicho idziesz !! fajnie ci ... chociaz raczej na parkiecie nie poskaczesz ...

No raczej nie poszaleje ale cos tam zawsze zatancze:tak:a o pojedzeniu juz nie wspomne:-D

hej, witam sie wczesnym rankiem,
nie mialam netu 3 dni:wściekła/y:
wczoraj zaliczylam wizyte u lekarki na szczescie szyjka stoi i rozwarcie sie nie robi..ufff kamien spadl mi z serca...teraz tylko konsultacje bo szukaja szpitala...
a co gorza wrocilam od lekarza i ni stad ni z owad zlapala mnie jakas grypa zoladkowa....
nie wiedzialam ktora strona sie nastawic bo kibla...
cala noc wymiotowania nawet wody nie trawilam...
i myslalam ze dzis bedzie juz lepiej a tu chyba zaczyna sie od nowa...:wściekła/y:

Oj kochana to niedobrze ze masz takie przejscia:-(musisz bardzo duzo pic zeby sie nie odwodnic.

Ja rowniez witam sie z rana :)
Maz pojechal umowic mnie do fryzjera ,bo oczywiscie nie dosc ze gruba jestem i brzydka to wlosy tez mam bombowe ,dol od rana !
Biedny nie mial zamiaru wysluchiwac jak marudze i pojechal umowic mnie na gwałt do fryza co by mi humor poprawic ...ta jasna jak koncepcji zadnej na fryza i gorzej jak wyjde niezadowolona - a babie w ciazy ciezko dogodzic ahhaahh !

Sasiady juz chata przystrojona ...no patrzcie chodzilismy razem do jednej klasy w podstawowce ,pozniej oni dalej w jednej klasie w szkole sredniej ,a dzis biora slub ..:)

Chociaz sie nawpierdzielam !!!!!!!!! Bo o tancach moge zapomiec ,czasami sie zabujam z wolnego z Jarkiem a tak to co mi pozostalo ??? Jesc !
Wogole to co kupilam na wesele juz calkiem mi sie nie podoba ....i marudze ze po ...**uj sie ludzie chajtaja jak ja ciezarna ahahhah !

To tak opitymistycznie z rana :)

ASKA nic sie nie martw;-)ja tez mam takie chwile ze czuje sie jak brzydula:tak:ale jak sie odstroimy,wypindrujemy to dopiero bedziemy blyszczec na parkiecie;-):-)przeciez mamy piekne brzuszki ktore trzeba pokazywac calemu swiatu:-);-)

dziewczyny powiedzcie mi czy mozna wziac cos w stylu urinaru abo czego na oczyszczenie pecherza??
kurde wyniki moczu mialam dobre, ale dzis przy tym zatruciu cos piecze..;/

Z tego co ja wiem to chyba raczej nie:no:ale nie jestem pewna.

Ja rowniez witam sie z rana :)
Maz pojechal umowic mnie do fryzjera ,bo oczywiscie nie dosc ze gruba jestem i brzydka to wlosy tez mam bombowe ,dol od rana !
Biedny nie mial zamiaru wysluchiwac jak marudze i pojechal umowic mnie na gwałt do fryza co by mi humor poprawic ...ta jasna jak koncepcji zadnej na fryza i gorzej jak wyjde niezadowolona - a babie w ciazy ciezko dogodzic ahhaahh !

Sasiady juz chata przystrojona ...no patrzcie chodzilismy razem do jednej klasy w podstawowce ,pozniej oni dalej w jednej klasie w szkole sredniej ,a dzis biora slub ..:)

Chociaz sie nawpierdzielam !!!!!!!!! Bo o tancach moge zapomiec ,czasami sie zabujam z wolnego z Jarkiem a tak to co mi pozostalo ??? Jesc !
Wogole to co kupilam na wesele juz calkiem mi sie nie podoba ....i marudze ze po ...**uj sie ludzie chajtaja jak ja ciezarna ahahhah !

To tak opitymistycznie z rana :)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Jaki optymistyczny poranek;-)

Kopciuszku a nacykaj dużo zdjęć i pochwal się potem;-)

Ojej, weselnie się zrobiło. My mieliśmy zaproszenie na lub w październiku ale odpuściliśmy- jakoś wieczorami nie mam ochoty na wygibasy- bardzij fotel, herbatka i kopmuterek;-) Taki leniuch ze mnie. Kurcze, chciałam się Wam brzuszkiem pochwalić ale nijak nie mogę zdjecia wkleić. Wrrr... Powalcze jeszcze troszkę, może się uda
Mea współczuję takiej teściowej która zawsze i wszędzie z Wami, no ja bym cholery dostała. Ale Ty bojowa dziewczyna jesteś, poradzisz sobie;-)
Dziś u mnie w planach gołąbki, ciasto i może znajomych sie odwiedzi....

dobra dziewczynki ... kto sie ma bawic niech sie bawi i naje na zapas :) a ja po malu zbieram sie na dzialeczke /jeszce nie wyjechalam a juz mnie tesciowa wqrwila :) baba ma talent/ dobrze ze pogoda jest taka w miare sensowna to pobede troche na powietrzu :)

Mea współczuję takiej teściowej która zawsze i wszędzie z Wami, no ja bym cholery dostała. Ale Ty bojowa dziewczyna jesteś, poradzisz sobie;-)
Dziś u mnie w planach gołąbki, ciasto i może znajomych sie odwiedzi....

ja tam sobie jakos z nia radze ... ostatnio coraz bardziej ja odsuwam od nas bo mam juz serdecznie dosc ciaglego wtykania nochala w nasze zycie !!

reklama
Mea- trzymam kciuki :)

A ja jestem u swojej ''mami'' zrobiłyśmy duży gar bigosu, mój chłopina zadzwonił z pracy, że juz wraca do domu, kazałam mu się nagrać na konsoli póki mnie nie ma bo jak wrócę jutro to juz mu grać nie dam :D

Siedze i się w sumie nudze, nawet nie bardzo na necie chce mi się siedzieć, chyba wybęde gdzies do znajomych hmm ...

Do góry