reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam ;-)

mnie przeziębienie dopadło na maksa w nocy gardło dało o sobie znać ale z rana jest ok i nie boli ale katar trzyma :-(

Ja pokoik u córy i dla maleństwa mam pomalowany ale worki nadal stoją z ciuchami eh dużo roboty przed nami i wlecze się to wszystko :cool:

reklama
Witajcie :-)
Ale wczoraj się napisałyście :) Zaraz zobaczę, co tam jest :tak:
Pierwszy dzień w szkole - ... :-( Wyszłam z domu o 9, wrocilam o 21... Zaraz po zajeciach musialam pojsc tu i tu, pojechac do tesciowej, bo imieniny miala w czwartek, no, ale pojechalismy wczoraj, bo nie bylo jak wczesniej...
Mój mąż mnie wkurzał tam jak jasna cholera... :-( Mówiłam mu milion razy, że zle sie czuje, ze chce jechac, no, ale jeszcze herbata, ciasto... W koncu nie wiem ile tych herbat wypil!! Na mnie tesciowa sie obrazila, bo nie chcialam herbaty... No, a co zrobie, ze nie lubie? Pijam wode niegazowana - o czym zreszta dobrze wie i jak zwykle jej nie miala!! A wiedziala, ze bedziemy...
Tesciu kochany jarał faje za fają, a moje czysciutkie wczoraj ubranka, wyprasowane pieknie do szkoly, smierdza dzis jak jasna cholera.. :confused2: I znowu musze prac i prasowac!!
No, a o 19 zadzwoniła mama, że wróci do domku :happy: i pojechalismy po nia jak wracalismy od tesciow... :happy: I moje Aniołki kochane nie chciały cioci wypuścić :tak: Jak kocham te bratanice moje, to pojecia nia macie!!!! Wszystko dla nich bym zrobila!! :tak::-D I one tez sa za mna... A jak wychodzilismy, to byl jeden placz... 'Babciu zostań, albo ciociu ty.." ... I tak smutno bylo mi ... No, ale mialam mame dla siebie na noc :) I tatę :-D ale jak wrócil, to juz spalam :-(A z mama nawet 5 słow nie zamienilam, bo bylam tak zmeczona, że padlam...
Takze o 21.30 juz w krainie Morfeusza... A tam wojny, zabijanie, krew... Nic pozytywnego... Mam nadzieję, że moje dziecko nie widzi tych snów, bo nie wiem co by sobie pomyślał...
Obudziłam się o 5, pooglądałam telewizję, Poszłam spać o 8 i dopiero się obudziłam...
I sama w domku jestem... Nie ma ani rodziców :confused2: ani meża :eek: A tak się cieszyłam, że nie będę sama w domku... :-(
No nic... Biorę się za sprzątanie i pisanie prac, bo już nam zadali :confused2:

A powiedzcie mi ... Chodzicie gdzieś na imprezy jakieś? Bo u mnie to wojna jest!! Twierdzą (maż i teście), że kobieta w ciąży nie powinna nigdzie chodzić... :rofl2: A czy moja ciąża to choroba?? Zanim była dzidzia chodziłam sobie 2 razy w tygodniu, żeby się rozerwać, a teraz nawet do pubu nie mogę ze znajomymi (gdzie jest zakaz palenia) na soczek wyskoczyć, bo KOBIECIE W CIĄŻY NIE WYPADA?????!!!!
Dobrze, że rodzice moi są za mną :tak: I są jacy są obiecali, że w przyszłym tygodniu oni ze mną gdzieś wyjdą :-D Tzn oni ze swoimi znajomymi, ja ze swoimi i będą mieć na mnie oko... Tzn będą czym wrócić do domu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia!! Nie przemęczajcie się!!!!

Witam,

Chyba się tu dopiszę bo ciagle mam zmieniany termin : ) niby sylwester a niby styczeń

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Patrysia pocieszyłas mnie ,ze nie tylko ja przekroczyłam 90:tak:
Ja tam mam juz 99cm w najgrubszym miejscu:szok: i do tego wczoraj mnie swedziala jakby skora na plecach na dole jakby sei rozciagala..i szybko nawalilam oliwki i balsamu jeszcze bo sie tak boje ze popekam.Teraz bede chyba 5 razy dziennie smarowac!!!

Witaj Nesii!!! Zapraszamy!!! Ja od poczatku na styczniowkach ale lekarz powiedzial ze bede miec porod przyspieszony o jakies 4 tyg (36tydz) wiec juz grudzien wypada..Moze uda mi sie przetrzymac do stycznia:-D Zreszta tak sie z Wami zzylam juz ze nie zamierzam Was opuszczac:tak:

Wszystkim chorowitką zycze szybkiego powrotu do zdrowka!!!

Ostatnia edycja:
golanda - każdy ma jakieś przyzwyczajenia - rozumiem to ;-)fakt szczęście mam z moim M - przestawił się szybko a teraz to nawet sam więcej czasem pilnuje niż ja :-D:-D
Dziewczyny - 90... :szok:ja mam 104 :szok::szok::-D na brzuszku ale to mnie bardzo cieszy :-) i mnie też coraz częsciej swędzi tak miło... trzeba smarować, nie ma rady ;-)
....
witaj Nesii!

Witam dziewczynki porannie
Ja tez jeszcze w lesie z pokoikiem dzieciecym, jestem na etapie zastanawiania sie w ktorym pokoju go zrobic:sorry: a ze podejmowanie decyzji nie przychodzi mi latwo wiec troche to jeszcze potrwa:-D

Jola 24 zazdroszcze problemu, ja mieszkam w kawalerce i niestety nie mam wyboru co o pokoika:((((((((((((((((((

Witaj Nesii!!! Zapraszamy!!! Ja od poczatku na styczniowkach ale lekarz powiedzial ze bede miec porod przyspieszony o jakies 4 tyg (36tydz) wiec juz grudzien wypada..Moze uda mi sie przetrzymac do stycznia:-D Zreszta tak sie z Wami zzylam juz ze nie zamierzam Was opuszczac:tak:

Dziekuję za przywitanie, ... grudzień/styczeń niby takie sobie bliskie a jednak rok róznicy ;)

Wszystkim chorowitką zycze szybkiego powrotu do zdrowka!!!

Ja równiez się pod tym podpisuję :)

Pozdrawiam,

Witam dziewczynki porannie

Ja tez jeszcze w lesie z pokoikiem dzieciecym, jestem na etapie zastanawiania sie w ktorym pokoju go zrobic:sorry: a ze podejmowanie decyzji nie przychodzi mi latwo wiec troche to jeszcze potrwa:-D
Rozgladam sie za wyprawka na allegro i tez nie moge sie zdecydowac:zawstydzona/y:
Milego dzionka mamuski
Ja nie mam zbyt dużego wyboru bo u nas w łazience jest ten przeklęty prysznic elektryczny, który buczy jak cholera więc żadnego z dzieci nie mogę położyć w sypialni przylegającej, choć jak na złość ten pokój jest największy:crazy: Więc oprócz tego mam tylko wolny jeden pokój, który obecnie jest pokojem muzycznym mojego M, jak mi przykro:-pAle strasznie jest mały więc nie wiem jak tam wszystko pomieszczę:sorry:
Czemu chcesz kupować z allegro, potem to bedziesz wysyłać z Polski:confused: Ja dla Szyma kupiłam meble z Argosa, w tym tyg wybieram się do Ikei pooglądać:tak:

Witam,

Chyba się tu dopiszę bo ciagle mam zmieniany termin : ) niby sylwester a niby styczeń

Pozdrawiam
Witaj:-)
Co do wypłat to my mamy tygodniówki więc jest super bo nigdy nie jesteś bez kasy:-):-):-)
A jeśli chodzi o imprezy to ja tu nie chodzę wogólę ale jak jestem w Polska to zawsze gdzieś wyskoczę, choć huczne to obecnie nie dla mnie:tak:

reklama
A wogole to musze sie Wam pozalic, bo tak mnie ten remont wkurza. Wzielismy mojego wujka zeby nam remont domu zrobil i sie tak grzebie..minal tydzien a on prawie nic nie zrobil..przyjezdza sobie na 11..w polowie dnia ucieka bo do lekarza bo cos..zwariuje chyba!!! A mamy troche do zrobienia..Boje sie ze do porodu moze nie zdazyc.A tak bym chciala juz sobie nasza nowa sypialnie urzadzac i wstawic lozeczka do niej i w spokoju oczekiwac na dzieciaczki a tu stres ze nie zdazy jak sie bedzie tak grzebal..a nasza sypialnie postanowil ze na koncu bedzie robil bo tak mu najlepiej..A ja sie cieszylam ze fajnie bo wujek a nie jakis obcy w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry