Marta1981
Rodzyneczka
Natalineczka,ale żeś roboty odfajkowała;-)
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie ze sie nie zesikaa a moze dlatego ze cieplej jej bylo...dzis Oliwka spała w pampersie i pampers suchy,wytrzymała cała noc i wysikąła sie dopiero jakoś po 1h od przebudzenia się
więc teraz mi powiedzcie dlaczego tak jest że jak ma pampersa to wytrzymuje całą noc i w niego nie sika a jak go nie ma to zdarza się jjej nasikać w łózko????????
nie potrafie tego wytłumaczyć
będe jej zakładac jeszcze pampersa z 1-1,5 żeby jej nie stresowac a potem spróbujemy ponownie.zobaczymy.:-)
mnie to juz opadl dosc wczesnie ok 7 miesiac a nawet predzej....) ale tez szyjka juz mi sie szybko skracala...ja mam jeszcze brzuch wysoko- nic mi nie opadł wiec chyba jeszcze nieprędko
chociaz nie wiem czy wszyscy zauważają że opada przed porodem czy nie??
w ciemniejszych zdecydowanieI powiedzcie mi w których włosach mi lepiej
fajnie ze kocercicho sie udalo ;-)Hejka, wpadam tylko się przywitać i powiedzieć, że przeżyłam koncert, ciężko było, ale przeżyłam. Było zaje...fajnie!
Zaraz jedziemy do mamy po małą.
Zajrzę zaś potem, jeśłi wrócimy o przyzwoitej porze.
Miłej niedzieli.
zdrowka dla Emily - a jak dzisiaj sie czuje >??Czesc dziewczyny
U naas zimno i pada wiec siedzimy w domku
Emily nadal chora ale jest juz troszke lepiej
wczoraj plakala godzine w lozeczku potem zwymiotowala nastepna godzine plakala az w koncu usnela
a dzis juz jest troche w lepszym humorku
Teraz spi wiec postanowilam do was zajrzec:-):-):-)
stracisz to predzej niz Ci sie bedzie wydawalo ja sama nie wiedzialam kiedy tak schudlam...ja dzisiaj pożarłam tyle ciasta żei ciągle mam na coś ochote- no ale narazie jeszcze sobie to tłumacze ciążą- a po to nie wiem jak bede sobie to tłumaczyc żey schudnąć
![]()
haha z tym kotem to sie normlanie usmialamwitam porannie
no i wczoraj nie poczytalam bo mialam gosci
teraz spokohnie siadlam i nagle slysze ze mi kot lazi.mysle jakim cudem moja kotka wylazla z kotlowni skoro ja zamknelam
patrze ale ten kot w prazki.a to kot sasiadow
wlazla medna przez uchylone drzwi i wlazila za szafke z akwarium.wiec ja za ogon i wyciagnelam,ale przy tym tyle sie namiauczala ze mi mala obudzila menda jedna![]()
wowwwwwwwWitam
Mlody juz w szkole a dziewczynki sie wlasnie ubieraja
Strasznie zimno bylo jak z mlodym szlam a do tego fatalny wiatr-z mnie uszy bolaly od tego chlodu
Ale zapowiada sie ladna pogoda i tak niby do knca tygodnia
23 przylatuej M na 4 dni bo wczoraj dzwonil i ma juz zabukowany biletMlodym jeszcze nic nie mowie bo chce zeby mieli niespodzianke jak rano wstana:-)
![]()
witaj w klubie ja taka sama mialam nocJa tez bardzo dlugo nie moglam usnac wieczoremWiercilam sie i krecilam jak szalona
Jak juz czulam ze zasypiam i cos mi sie zaczynalo snic to mi sie zachcialo siku i musialam wstac
Pozniej chcialo mi sie pic i tak w kolko
usnelam chyba kolo 1 i jestem mega niewyspana
![]()
no coment - dziwne to
no kochana witajwitam kochane po zapracowanym weekendzie
patrysia no niunia jest liczna cud miód ja nie mam takiej świetnej fotki z żadnego usg z 3 ciążsuer pamiątka
medea ułożyłaś już wszędzie panele??to fotki fotki fotkikochana mi się brzuch wcale nie opuścił z antkiem jak mi pęćherz przebili gdzieś tak 20 minut przed urodzeniem to może opadł
ale apetyt przed porodem tak jakoś z tydzień miałam zerowy
a i przed wszystkimi porodami mnie przeczyszczało
]
ja zobacze to na zywcano panele w całym pokoju były juz w sobote wieczorem- teraz robilimy listwy narożnikowe- wczoraj M malował kaloryfer i jak skoncymy teraz to bedzie jeszcze wiercic na lampki, półki i na maskotki na ta siatkę jak juz bede miała porobione i posprzatane to Wam pokaże![]()
w trakcie nie bede robićnajlepszy będzie efekt końcowy:-):-):-):-):-):-)
sama chwal sie fotkami![]()
daj znac jak po ;-)Wpadłam tylko na chwilkę, dom już wysprzątałam i najwyższa pora do lekarza zmykać![]()
jeeeeeeeee no to wygranek ci zazdroszcze facet na zawolanie no super czego chciec wiecejHej witam sie i ja
jakies fatum nade mna nie dość ,ze telefon mi sie popsuł to jeszcxze aparat fotograf.no dupa w kwiaty normalnie ,a Krzyśka tel.też fotki pstryka jak chce,więc nie mamy zadnego konkretnego aparatu.
A byłoby co pstrykac ,bo wygrałam zakład w piątek w kręgle, z m o tzw spełnianie poleceń na weekend,czyli bez szemrania robił herbate 4 razy z rzędu ,rozpakowywał zmywarkę itd ,niestety w sumie weekend okazał sie krótki ,bo w sobote po pracy m wędził wędlinki na podwórku z moim tatą czyli wiadomo nie o suchym pysku,a jak wrócił do domu około 7 to zaraz zasnąła w niedziele za to juz o wiele lepiej ,fajnie tak mu rozkazywać
szczególnie ,ze nie marudził tylko latał
.Byliśmy wczoraj w aua parku w świdwinie ,fantastycznie było,wróciliśmy tak zmęczeni ze ledwo do 22 wytrzymałam
Medeuska to juz niedługo ,ja im większe miałam przeczucia ,ze to już tym dłużej ciąże nosiłambedzie co ma być w końcy to moze nawet z 3 tygodnie potrwac ,ciesz sie jeszcze ciszą w domu
Dowikla ,a to sie dzieciaczki ucieszą ,a ty jak po takiej pierwszej rozłące sie ma twoje nastawienie do m ,bo pamiętam jak przed wyjazdem działał ci na nerwy???Pewnie wszystko poszło w zapomnienie i nie możesz sie doczekać?
Wiktoria ,poważnie wygladasz w ciemnych włosach,no i gdzie uśmiech kobieto???ale oczywiście ładnie ci
Anaconda zdrówka zyczę i Malince też .
Moja Klaudia na gardło sie skarzyła ,ale przeszło jej po pastylkach za to oboje sie teraz smarczą ,efekt basenu,za to ja po raz pierwszy w zyciu bez zapchanych zatok wyszłam po basenie ,może to efekt że woda ozonowana ,a nie chlorowana była![]()
wspolczuje zabkowaniawitam was dzieweczki, jakos sie uporalam z tymi zaleglosciami
za pol godz do roboty wiec nie piszcie za duzo bo wieczorem nie nadrobie
czarkowi zeby ida juz mu trzy piatki wyszly w ciagu jednego weekendu
wieczne marudzenie i placz
rece opadaja, m w pracy, dzis jeszcze nie jedzie jutro niestety juz tak, na 2,5 tyg i jak tu sie nie denerwowac
wyniki badan mam dobre, jeszcze czekam na tsh, ale lekarka stwierdzila ze to jest nerwica
narazie nie mialam jako takich silnych atakow tylko wczoraj troche mnie dusilo
ok spadam wieczorkiem sie odezwe (chyba ze mnie m dorwie)
papatki
no to oby Zuzia sie nie zarazilaWitam! od rana piore sprzatam obiad robie. Zuzka pewnie zaraz wstanie. Zła jestem bo musiałam z tesciowa do lekarza jechac oczywiście zabrać Zuzie a tam w przychodni sami kaszlący i kichajacy... Jak Zuzia zachoruje to szału chyba dostaneWieczorem o 17,30 jedziemy na hipoterapie wiec zajrze wieczorkiem dopiero.
Wczoraj siedziałam w domku z siostra i jej córeczka bo mąż ze szwagrem na mecz jechali aż 100km na 15 i wrócili o 19![]()
No to fajnie masz dobrze sie czasem założycHej witam sie i ja
jakies fatum nade mna nie dość ,ze telefon mi sie popsuł to jeszcxze aparat fotograf.no dupa w kwiaty normalnie ,a Krzyśka tel.też fotki pstryka jak chce,więc nie mamy zadnego konkretnego aparatu.
A byłoby co pstrykac ,bo wygrałam zakład w piątek w kręgle, z m o tzw spełnianie poleceń na weekend,czyli bez szemrania robił herbate 4 razy z rzędu ,rozpakowywał zmywarkę itd ,niestety w sumie weekend okazał sie krótki ,bo w sobote po pracy m wędził wędlinki na podwórku z moim tatą czyli wiadomo nie o suchym pysku,a jak wrócił do domu około 7 to zaraz zasnąła w niedziele za to juz o wiele lepiej ,fajnie tak mu rozkazywać
.Byliśmy wczoraj w aua parku w świdwinie ,fantastycznie było,wróciliśmy tak zmęczeni ze ledwo do 22 wytrzymałam
Medeuska to juz niedługo ,ja im większe miałam przeczucia ,ze to już tym dłużej ciąże nosiłambedzie co ma być w końcy to moze nawet z 3 tygodnie potrwac ,ciesz sie jeszcze ciszą w domu
Dowikla ,a to sie dzieciaczki ucieszą ,a ty jak po takiej pierwszej rozłące sie ma twoje nastawienie do m ,bo pamiętam jak przed wyjazdem działał ci na nerwy???Pewnie wszystko poszło w zapomnienie i nie możesz sie doczekać?
Wiktoria ,poważnie wygladasz w ciemnych włosach,no i gdzie uśmiech kobieto???ale oczywiście ładnie ci
Anaconda zdrówka zyczę i Malince też .
Moja Klaudia na gardło sie skarzyła ,ale przeszło jej po pastylkach za to oboje sie teraz smarczą ,efekt basenu,za to ja po raz pierwszy w zyciu bez zapchanych zatok wyszłam po basenie ,może to efekt że woda ozonowana ,a nie chlorowana była![]()
Kciuki zacisnięteSąsiad teściowej przyjechał po pieczarki i Jula zabrał,jeszcze godzinkę się pobyczęi zmykam sprawy urzędowe załatwiać
.Trzymać kciuki;-).
Oj zgadza sieNatalineczka,ale żeś roboty odfajkowała;-).
a ja myslałam ze Sewcio jest starszy o rok od Kamilka a oni z jednego roku są:-)2008 Wiki
No Sewek jest ze styczniaa ja myslałam ze Sewcio jest starszy o rok od Kamilka a oni z jednego roku są:-)
Dziewczyno ale Ci wspłczuję, znam ja tekie nocki, a fuj. Może za dnia uda ci sie troszke dospac?Hejo mamy Jestem umierajacaPoszlam spac przed 2 a obudzilam sie po 4 ... Mam problemy jakies z spaniem ... A efektem tego sa podkrazone i popuchniete oczy ;/
Ja tez chce taki zaklad wygrac!!!Hej witam sie i ja
![]()
Kafelki bambusowe, no kurcze czemu pstykacze musiały sie zepsuc!!!dzisiaj bylismy w leroy merlin po kafelki bambusowe do laznieki
zaplacilam kur...cze ponad 600 zlmasakra....
a do tego jeszcze nie mam humoru bo dzwonilam do Panstwa G. i co sie okazalo nie wyrobia sie z wyprowadzka do 15 tylko zostana do konca miesiaca:-
-
-
-
-
-( a my potem bedziemy zapieprzac jak te zuczki gnojoki
wrrrrrrrrrrrrrrrrr