reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

haha dowikla szukasz muchy powiadasz szkoda ze nie ma tam Sewka on by Ci zaraz pokazal co tzreba z nia zrobic :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no a co do czekania to zbawi mnie te 2 tyg juz za ten czas bym miala cos zrobionoe
a nie chce odkladac wszystkiego na ostatnia chwile i do porodu chce troche pomieszkac przed ... :sorry:

reklama
haha dowikla szukasz muchy powiadasz szkoda ze nie ma tam Sewka on by Ci zaraz pokazal co tzreba z nia zrobic :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no a co do czekania to zbawi mnie te 2 tyg juz za ten czas bym miala cos zrobionoe
a nie chce odkladac wszystkiego na ostatnia chwile i do porodu chce troche pomieszkac przed ... :sorry:
Kochana ja tez wiem co z nia zrobic hihi ale nie wiem gdzie jej szukac:-);-)
No wiem ze dwa tygodnie to dlugo bo ja tez sie wkurzalam jak cos mi sie przeciagalo:no::no::no:No ale badz cierpliwa :-)

Widzialam wczoraj autko ktore bym sie zdecydowala kupic gdybym miala teraz kaske:tak:Ale nie wiem czy w tym roku mi sie uda cos kupic:no::no::no:
To bylo fajne BMW 3 z pelnym wyposazeniem,ale nie pamietam ktory rocznik:no:No ale byla taka jaka bym chciala

Hejka
Juz po zakupach i spacerku, buju buju tez zaliczyliśy. Mała średnio adowolona, bo ie wystawili dziś samochodu takiego co zete sie wrzuca i ma frajde. Może juz w ogole nie będą, bo pogoda dziś pomoajać wiatr piękna.\\

Kafelki bambusowe, no kurcze czemu pstykacze musiały sie zepsuc!!!
Co do lokatorów, no kurcze, pech, ale żadko jedt ta, że udzie wyrabiaja z terminem, nasi tez spóżniali sie, ale półora miecha. Póżniej ekipa remontowa zamiast w max 3 tyg grzebała się 2 mieśiace. No ale bylo minęlo, teraz juz sie o tym nie muysli. Cierpliwosci ci zycze, duuuzo pokladów cierpliwosci...

A ja mężusiowi wymyslilam łazanki, bedzie w 7 niebie, tylko kurcze komu chce sie to zrobić???:-D:-D:-D

Nic, samo sie jednak nie zrobi, idę na kuchnię, ech...
jak ja dawno lazanek nie jadlam :confused2:
co do remontu i tak dalismy im juz duzo czasu bo jakos ponad miesiac to wystarczajaco....
boje sie ze potem spanikujemy i wszystko bedzie sie grzebac i ja urodze to bede musiala u tesciow jeszcze mieszkac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a napewno tam juz moja noga nie wkroczy :no::no::no:

No wiem ze dwa tygodnie to dlugo bo ja tez sie wkurzalam jak cos mi sie przeciagalo:no::no::no:No ale badz cierpliwa :-)

Widzialam wczoraj autko ktore bym sie zdecydowala kupic gdybym miala teraz kaske:tak:Ale nie wiem czy w tym roku mi sie uda cos kupic:no::no::no:
To bylo fajne BMW 3 z pelnym wyposazeniem,ale nie pamietam ktory rocznik:no:No ale byla taka jaka bym chciala
BMW to fajne my tez kiedys mielismy jeszcze przed slubem :tak:
ale nie pamietam teraz jaka wiem ze sportowa :tak:
jak sie zdecydujesz juz faktycznie na zakup to dawaj znac
a pokaz przynajmniej fotke... jak juz wybralas jakas BM-ke :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie
kurcze ja tez dzis nie wyspana....
nie umialam zasnac a jeszcze wczoraj nie mialam jak siedziec na kompie bo wiecznie byl zajety :confused2: wiec poszlam z malym spac po 20 ale zanimm zasnelam to troche minelo...
dzisiaj bylismy w leroy merlin po kafelki bambusowe do laznieki
zaplacilam kur...cze ponad 600 zl :szok::confused2: masakra....
a do tego jeszcze nie mam humoru bo dzwonilam do Panstwa G. i co sie okazalo nie wyrobia sie z wyprowadzka do 15 tylko zostana do konca miesiaca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-( a my potem bedziemy zapieprzac jak te zuczki gnojoki :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::no::no::no::no::no:
wrrrrrrrrrrrrrrrrr

mala mnie kopie w zebra i siedziec nie umiem :confused2::sorry:

fajnie ze sie nie zesikaa a moze dlatego ze cieplej jej bylo... :eek:

mnie to juz opadl dosc wczesnie ok 7 miesiac a nawet predzej....) ale tez szyjka juz mi sie szybko skracala... :confused2:
ale nie martw sie im bardziej czekasz na porod tym bedzie Cis ie to bardziej ciaglo.... mnie najpier czop odszedl a wody mi przekluwali :tak:

w ciemniejszych zdecydowanie :tak:

fajnie ze kocercicho sie udalo ;-)

zdrowka dla Emily - a jak dzisiaj sie czuje >??

stracisz to predzej niz Ci sie bedzie wydawalo ja sama nie wiedzialam kiedy tak schudlam... :eek:

haha z tym kotem to sie normlanie usmialam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

wowwwwwww :-D:-D:-D:-D:-D super ale niespodzianka :tak:

witaj w klubie ja taka sama mialam noc :confused2:

no coment - dziwne to :sorry:

no kochana witaj:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: no fakt pamiatka super po Sewku tez taka mam :tak: zdrowka dla Was ;-)

ja zobacze to na zywca :-p:-p:-p:-p:-p
hihi no ziobaczysz na zywca:tak::tak::tak: czop to mi sie strzepi juz od 7 miecha- co chwile zielonkawą galarete mam hehe- na poczatku myslalam ze to uplawy- ale miałam posiew robiony i nic:sorry:
wiec to chyba czop....
a do porodu to mi sie nie spieszy i wogóle na niego nie czekam, bo sie boje:eek::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a ile kosztowała? to Ci powiem który rocznik:-D:-D:-D ja tez mam 3- tyle że 96- Ty pewnie nowszą ogladałas?

hej laseczki popołudniowo:happy:
patrysia nie fajnie tak czekać kurcze tym bardziej że fajnie by było pomieszkać jeszcze z dzidzią w brzuszku:tak:a jak tam teściówka dalej upierdliwa????
dowikluś jak ja niecierpie takich brzęczących much a już wieczorem jak próbuję zasnąć i taka włazi mi na nogę lata koło ucha to dostaję szału a pietruszka gania zaraz z gazetą bo wie że dostaje wścieklizny:tak:\
u nas słonko piękne ale wieje ale wolę to jak deszcz:tak:julka uz w domu adam dziś do 16 ale widzę że mój sklerotyk piórnik zostawił i zeszyt od przyrody:wściekła/y:a 3 razy pytałam czy napewno wszystko spakował:crazy:boziu jaki to jest roztrzepaniec:wściekła/y:
julka chyba nie bedzie chodziła jednak na te tańce bo spotkania 2 razy w tygodniu od 18.30 do 20 jak tu z antkiem po nią chodzić zimą a to 2 kilosy od nas no i grupa 40 osób jedna pani i 80 zł jak dla mnie przegięce czego jula sie w takiej grupie nauczy:sorry:no mam rozkminę teraz:sorry::sorry::sorry:

dowikluś no chwal się czekam:tak::tak::tak:
meduska mi z adamem czop odszedł 6 godzin przed porodem i nie wiedziałam nawet co to jest:zawstydzona/y:a że leżałam wtedy w szpitalu to wziełam to na papier i pokazałam położnej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:z julką wcale mi czop nie odszedł ale ona wcześniak a z antkiem odszedł mi o 18 jak juz wiedziałam po badaniu ze mam jechać na porodówkę po badaniu rannym lekarza a urodziłam go o 24.15:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dowikluś no chwal się czekam:tak::tak::tak:
meduska mi z adamem czop odszedł 6 godzin przed porodem i nie wiedziałam nawet co to jest:zawstydzona/y:a że leżałam wtedy w szpitalu to wziełam to na papier i pokazałam położnej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:z julką wcale mi czop nie odszedł ale ona wcześniak a z antkiem odszedł mi o 18 jak juz wiedziałam po badaniu ze mam jechać na porodówkę po badaniu rannym lekarza a urodziłam go o 24.15:tak::tak::tak:
kurcze coraz bliżej już- boję sie jak cholera:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(
w nocy sie budze jak sie obracam z boku na bok to mnie boli zawsze- taki jakby skurcz mnie łapie od kilku nocy jakby na okres tylko 300000 razy mocniejszy:eek::eek: ale generalnie to mnie raczej mało bolało przy okresie albo wcale:-p;-)
jak zaboli to stęknęi mój sie budzi wtedy i sie patrzy przerażony czy to już:rofl2::rofl2::rofl2:

My z M już po obiadku,Oliwka jeszcze śpi, już spi 1,5h ,jak wstanie to zje obiadek i pójdziemy sobie na spacerek na troszkę.

Byłam z nią dziś u lekarza,gardło ma czyste ,to pokasływanie to powiedziała bo jej katar spływa :tak::tak::tak::tak:
To co jej daje to powiedziała że wystarcza czyli wapno,lipomal,rutinacea junior i kazała mi kupić syrop Flawamed.mam nadzieję ze jej przejdzie to przezębienie.

reklama
Do góry