B
Beata1988
Gość
****dełkiem - mieszadełko takiebeata czym się poparzyłaś????
ja nastawiłam pranie ogarnełam łazienkę i woda na makaron a reszte zrobię potem narazie muszę kawulca wypić i szukam akumulatorków od aparaty bo adam pożyczył je sobie ostatnio a ja teraz nie mogę znaleź![]()

To super wyprawę mieliście zazdroszczęHej witam sie i ja
jakies fatum nade mna nie dość ,ze telefon mi sie popsuł to jeszcxze aparat fotograf.no dupa w kwiaty normalnie ,a Krzyśka tel.też fotki pstryka jak chce,więc nie mamy zadnego konkretnego aparatu.
A byłoby co pstrykac ,bo wygrałam zakład w piątek w kręgle, z m o tzw spełnianie poleceń na weekend,czyli bez szemrania robił herbate 4 razy z rzędu ,rozpakowywał zmywarkę itd ,niestety w sumie weekend okazał sie krótki ,bo w sobote po pracy m wędził wędlinki na podwórku z moim tatą czyli wiadomo nie o suchym pysku,a jak wrócił do domu około 7 to zaraz zasnąła w niedziele za to juz o wiele lepiej ,fajnie tak mu rozkazywać
szczególnie ,ze nie marudził tylko latał
.Byliśmy wczoraj w aua parku w świdwinie ,fantastycznie było,wróciliśmy tak zmęczeni ze ledwo do 22 wytrzymałam
Medeuska to juz niedługo ,ja im większe miałam przeczucia ,ze to już tym dłużej ciąże nosiłambedzie co ma być w końcy to moze nawet z 3 tygodnie potrwac ,ciesz sie jeszcze ciszą w domu
Dowikla ,a to sie dzieciaczki ucieszą ,a ty jak po takiej pierwszej rozłące sie ma twoje nastawienie do m ,bo pamiętam jak przed wyjazdem działał ci na nerwy???Pewnie wszystko poszło w zapomnienie i nie możesz sie doczekać?
Wiktoria ,poważnie wygladasz w ciemnych włosach,no i gdzie uśmiech kobieto???ale oczywiście ładnie ci
Anaconda zdrówka zyczę i Malince też .
Moja Klaudia na gardło sie skarzyła ,ale przeszło jej po pastylkach za to oboje sie teraz smarczą ,efekt basenu,za to ja po raz pierwszy w zyciu bez zapchanych zatok wyszłam po basenie ,może to efekt że woda ozonowana ,a nie chlorowana była![]()

To bardzo dużo zjadłaśMy jestesmy po spacerku i wcale nie bylo tak cieplo jak myslalam ze bedzieBo cholernie mocno wieje
Mlode leza juz w wyrkach a ja zjadlam sobie danio:-);-)

Ja się piszę na kopytka bo u mnie dzisiaj ogórkowa tylkoja musialabym isc robic kopytka bo zostalo mi z wczoraj troche ziemniakow - raczej troche wiecej no i trza z nimi cos zrobic....
wiec zmykam na jakis czas
no a maly tez spi wiec mam luzik.... :-)

O i łazanki też poproszęHejka
Juz po zakupach i spacerku, buju buju tez zaliczyliśy. Mała średnio adowolona, bo ie wystawili dziś samochodu takiego co zete sie wrzuca i ma frajde. Może juz w ogole nie będą, bo pogoda dziś pomoajać wiatr piękna.\\
A ja mężusiowi wymyslilam łazanki, bedzie w 7 niebie, tylko kurcze komu chce sie to zrobić???
Nic, samo sie jednak nie zrobi, idę na kuchnię, ech...

Ładne tylko ja coś jestem napalona na wv sharana albo citroena picasso325 td OKAZJA!!! (755557029) - Aukcje internetowe Allegro
Byl podobny do tego ale w lepszym stanie i tak bardziej na sportowo zrobiony![]()

Ja jeszcze nie byłam świadkiem takiego widowiska a baaardzo bym chciała zobaczyćmedea ja też się bałam porodu a najbardziej to bałąm się tego ze mnie złapie gdzies daleko od domu i nie będę na to przygotowanano i wykrakałam wody mi odeszły w hipermarkecie,ludzie mieli widowisko ja z przerazenia sie poryczałam <m blady ze starchu i pogotowiem do szpitala.
więc nie bój się i nie kracz bo wykraczej,wmów sobie ze będzie szybko i bezbolesnie,lepsze nastawienie zawsze pomaga![]()

Oj Kobieto ale żeś wymyśliłaJa szukam diesla,z automatyczna skrzynia biegow i pieciodrzwiowego
No i zeby jakiegos powera tam mial;-):-)
Moze byc tez jakis passacik lub golfik
Tak wogole to bym sie nie obrazilo jak byloby mnie stac na hummera baby-czerwonego z bezowa skora w srodku![]()

Kubek śpi a chciałam iść z nim na dwór

Porsche Cayenne S Titanum BOSE PASM Tiptronic S !! (751348154) - Aukcje internetowe Allegro
U mnie coś takiego jeździ, nie wiem skąd ludzie mają na to pieniądze tym bardziej w Żarach

No tak ja przyszłam a tu co!!! :-
Ostatnio edytowane przez moderatora: