reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

beata czym się poparzyłaś????
ja nastawiłam pranie ogarnełam łazienkę i woda na makaron a reszte zrobię potem narazie muszę kawulca wypić i szukam akumulatorków od aparaty bo adam pożyczył je sobie ostatnio a ja teraz nie mogę znaleź:sorry::sorry::sorry:
****dełkiem - mieszadełko takie :-D
Hej witam sie i ja
jakies fatum nade mna nie dość ,ze telefon mi sie popsuł to jeszcxze aparat fotograf.no dupa w kwiaty normalnie ,a Krzyśka tel.też fotki pstryka jak chce,więc nie mamy zadnego konkretnego aparatu.
A byłoby co pstrykac ,bo wygrałam zakład w piątek w kręgle, z m o tzw spełnianie poleceń na weekend,czyli bez szemrania robił herbate 4 razy z rzędu ,rozpakowywał zmywarkę itd ,niestety w sumie weekend okazał sie krótki ,bo w sobote po pracy m wędził wędlinki na podwórku z moim tatą czyli wiadomo nie o suchym pysku,a jak wrócił do domu około 7 to zaraz zasnął:tak::eek:a w niedziele za to juz o wiele lepiej ,fajnie tak mu rozkazywać :sorry: szczególnie ,ze nie marudził tylko latał:happy:.Byliśmy wczoraj w aua parku w świdwinie ,fantastycznie było,wróciliśmy tak zmęczeni ze ledwo do 22 wytrzymałam:tak:
Medeuska to juz niedługo ,ja im większe miałam przeczucia ,ze to już tym dłużej ciąże nosiłam:-D bedzie co ma być w końcy to moze nawet z 3 tygodnie potrwac ,ciesz sie jeszcze ciszą w domu:rofl2::rofl2:
Dowikla ,a to sie dzieciaczki ucieszą ,a ty jak po takiej pierwszej rozłące sie ma twoje nastawienie do m ,bo pamiętam jak przed wyjazdem działał ci na nerwy???Pewnie wszystko poszło w zapomnienie i nie możesz sie doczekać?

Wiktoria ,poważnie wygladasz w ciemnych włosach,no i gdzie uśmiech kobieto???ale oczywiście ładnie ci:tak:
Anaconda zdrówka zyczę i Malince też .
Moja Klaudia na gardło sie skarzyła ,ale przeszło jej po pastylkach za to oboje sie teraz smarczą ,efekt basenu,za to ja po raz pierwszy w zyciu bez zapchanych zatok wyszłam po basenie ,może to efekt że woda ozonowana ,a nie chlorowana była:eek:
To super wyprawę mieliście zazdroszczę :tak: zdrówka dla dzieciaków :tak:
My jestesmy po spacerku i wcale nie bylo tak cieplo jak myslalam ze bedzie:szok::no:Bo cholernie mocno wieje:no::no::no:
Mlode leza juz w wyrkach a ja zjadlam sobie danio:-);-)
To bardzo dużo zjadłaś :sorry: no u mnie też wieje ale mam 15 stopni :tak:
ja musialabym isc robic kopytka bo zostalo mi z wczoraj troche ziemniakow - raczej troche wiecej no i trza z nimi cos zrobic....
wiec zmykam na jakis czas :tak:
no a maly tez spi wiec mam luzik.... :-)
Ja się piszę na kopytka bo u mnie dzisiaj ogórkowa tylko :sorry:
Hejka
Juz po zakupach i spacerku, buju buju tez zaliczyliśy. Mała średnio adowolona, bo ie wystawili dziś samochodu takiego co zete sie wrzuca i ma frajde. Może juz w ogole nie będą, bo pogoda dziś pomoajać wiatr piękna.\\
A ja mężusiowi wymyslilam łazanki, bedzie w 7 niebie, tylko kurcze komu chce sie to zrobić???:-D:-D:-D

Nic, samo sie jednak nie zrobi, idę na kuchnię, ech...
O i łazanki też poproszę :-D:-D:-D
325 td OKAZJA!!! (755557029) - Aukcje internetowe Allegro
Byl podobny do tego ale w lepszym stanie i tak bardziej na sportowo zrobiony:tak::tak::tak:
Ładne tylko ja coś jestem napalona na wv sharana albo citroena picasso :tak: ale jak na razie o mnie nie stać :-:)no: nawet na oponę do swojego sanochodu :no:
medea ja też się bałam porodu a najbardziej to bałąm się tego ze mnie złapie gdzies daleko od domu i nie będę na to przygotowana :tak::tak::tak::tak: no i wykrakałam wody mi odeszły w hipermarkecie,ludzie mieli widowisko ja z przerazenia sie poryczałam <m blady ze starchu i pogotowiem do szpitala.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

więc nie bój się i nie kracz bo wykraczej,wmów sobie ze będzie szybko i bezbolesnie,lepsze nastawienie zawsze pomaga :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja jeszcze nie byłam świadkiem takiego widowiska a baaardzo bym chciała zobaczyć :tak::-D mi wody nie odeszły, ja skurcze miałam krzyżowe od razu co 2-3 minuty :tak:
Ja szukam diesla,z automatyczna skrzynia biegow i pieciodrzwiowego:tak::tak::tak:
No i zeby jakiegos powera tam mial;-):-)

Moze byc tez jakis passacik lub golfik:tak::tak::tak:

Tak wogole to bym sie nie obrazilo jak byloby mnie stac na hummera baby-czerwonego z bezowa skora w srodku:-D:-D:-D:-D
Oj Kobieto ale żeś wymyśliła :-D:-D:-D ja Ci zaraz pokażę jakie porsche u nas jeździ po mieście :tak:

Kubek śpi a chciałam iść z nim na dwór :sorry: no cóż jego strata a potem już z nim nie pójdę bo za zimno będzie :sorry:

Porsche Cayenne S Titanum BOSE PASM Tiptronic S !! (751348154) - Aukcje internetowe Allegro
U mnie coś takiego jeździ, nie wiem skąd ludzie mają na to pieniądze tym bardziej w Żarach :-D:-D:-D:-D na lusterko nie stać mnie do takiego samochodu :-):tak:

No tak ja przyszłam a tu co!!! :-:)-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Idę coś zjeść bo mi kiszki marsza grają zajrzę potem :tak: jak z Kubkiem nie zasnę wieczorem :-D

Lunk adres w rowie znajdziesz tylko nie wiem jak to będzie wyglądać jak dojdzie :-D:-D:-D:-D:-D

No i papiery M w wojsku zaginęły po raz drugi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nici jak na razie z wojskiem jedyna opcja to taka że pójdzie tam gdzie służył a to 150km od żar :no: i co ja mam teraz zrobić? W tej pracy nie może liczyć na podwyżkę ani nic a za 1100zł nie całe to nie ma o czym myśleć nawet. Teraz przyszła wypłata, zapłaciłam za telefon, auto zakupy dla Kubka i ja mam 350zł do końca :crazy::crazy::crazy::-:)-:)-:)-:)-( no aż człowiekowi się płakać chce :-:)-:)-:)-:)-( jak tam pójdzie to albo będzie się starać o mieszkanie albo do szkoły podoficerskiej i do ojca do jednostki ale to może potrwać i nie wiadomo czy się uda :no::no::no: ale mam mętlik w głowie :crazy:

BEATKO
Wspolczuje Tobie tej sytuacji:no::no::no:Oby wszystko sie jak najszybciej ulozyło:tak:Trzymam kciuki:tak::tak::tak::-)

Moje dzieci wywalily wszystkie skrzynie z zabawkami u mnie w pokoju:szok::no:Jestem tylko ciekawa kto to bedzie sprzatal

Dowikla dzięki tylko teraz wszystko zależy od nas jak zdecydujemy, ja bym wolała gdzieś tutaj w okolicach mieszkać a nie do nowego miasta się sprowadzać :no:
No zapewne mamusia będzie sprzątać :tak::-D

Dowikla dzięki tylko teraz wszystko zależy od nas jak zdecydujemy, ja bym wolała gdzieś tutaj w okolicach mieszkać a nie do nowego miasta się sprowadzać :no:
No zapewne mamusia będzie sprzątać :tak::-D
Pewnie tak hihi

No ja tez bym byla niezbyt chetna zeby przeprowadzic sie do innego miasta:no::no::no:
No ale z drugiej strony jesli tam mielibyscie lepsze perspektywy...
No nie wiem musicie sie porzadnie zastanowic

reklama
No jest jeszcze ta druga opcja że on będzie robić tą szkołę podoficerska i się będzie starał o robotę w potoku a ja tu zostanę. Szkoła 3 miesiące ale nie wiadomo kiedy będzie mógł składać papiery itd :sorry: wszystko to pomieszane :no:

No moje dziecko już śpi dwie godziny, zaraz go będę budzić i może pojadę do koleżanki bo już kilka razy mnie zapraszała :tak: więc życzę miłego wieczorku jak dam radę to zajrzę wieczorem :-D

Do góry