reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Medea pokoik przepięny, ten listek i te kwiatuszki świecące, no bomba. My jak dostaniemy kase ze skarbówki to na wiosne tez malej pokuj przemeblujemy, bo na razie to tam tlko kupa zabawek i łózeczko i kanapa i fotel i ława, bezsensu, ale zrobimy jej ładniusio.
A tego pokoiku to ja Ci szczerez gratuluje!

Wiecie co? Nie wiem co się dzieje - Maja zasnęła o godz.17 i do tej pory śpi, nawet już ją przełożyłam do jej łózka, nie jest rozpalona ale to jest nienormalne, nigdy tak nie spała i przecież nie wierzę że od godz.17 prześpi do rana, oj ciężka noc nas czeka.
Jutro biorę się za robienie syropu z cebuli i zacznę go dawać Mai profilaktycznie, może wszystkie zarazki w ten sposób wytępię
Medeuska pokoik wyszedł wam naprawdę bardzo fajniutki:tak::tak::tak:
No powiem Ci, ze w lato mała jak zasnęła ze zmęczenia o 16 to spala do 8 rano. A jak to U ciebie wyszło???

no to mialas wesolo z kotem sosiadow:-D:-D:-D:-D

hihih tez tak mialam ze jak mocno zasnelam i snilo mi sie ze jestem pod krzaczkiem albo w WC to sikalam do lozka i to jeszcze w wieku przedszkolnym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No to dzieciaczki beda mialy SUPER niespodzianke:tak::tak:

No to sie wyspalas:tak::tak:

gartuluje wygranego zakladu:tak::tak::tak::tak:

Oj napewno fajnie to wygladalo:-D:-D:-D:-D:-D

wspolczuje sytuacji

no to super ze obeszlo sie bez antybiotyka:tak::tak::tak:

u nas jest to samo z przedszkolami jak tylko dziecko sie urodzi leca je juz zapisac bo potem nie ma miejsc ja zapisalam Emily dopiero 2 miesiace temu tam w przedszkolu gdzie kiedys pracowalam i mi juz z gory kolezanki powiedzialy ze ciezko z miejscami jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tez pierwszy raz o tym slysze:no::no::no:

kochana a gdzie wy macie to mieszkanko na osiedlu tzn jaka ul????

pokoik piekny widze ze Ikea gora :tak::tak::tak:

Moja tez tak ma jak jest chora ze caly dzien by przespala:tak::tak:

Witam wieczorowo ale mialam nadrabiania ale dalam rade:tak::tak:
u nas juz lepiej Emily nie ma goraczki i juz nie wymiotuje odrazu inna dziewczyna jak tak nie marudzi:-D:-D:-D:-D
A mi kom sie rozladowala i wszedzie szukam ladowarki i nie moge znalesc dzwonie do mamy na Skype a ona mi mowi ze u niej zostala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bede musiala sie z Ania skontaktowac bo ona jest w PL czy by nie podjechala do moich rodzicow mam nadzieje ze znajdzie chwile czasu bo ona jak zawsze jest w PL zalatana:-D:-D:-D
Ja sikałam jak mi się rzeka śnila, i to az do przedszkola!

Dziewczyny a kiedy sie konczy brzydula
Nie mam pojecia

Dziewczyny cos mi mala poklikała i jakims skrótem myszke wylaczyla. Jak to wlaczyc w lapku, któraś wie???

Witam
Ale jestem niewyspana:no::no::no:Dosyc ze znowu bardzo dlugo nie moglam usnac to jeszcze Klaudia tak wyla w nocy ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przez poltorej godziny sie darla jak opetana:no::no::no:Rano byla juz bez pizamki w i z jakimis dziwnymi krostkami na kolankach (wygladajacymi jak kaszka)i z podrapanymi plecami:no::no::no:

MEDEUSKA
Pokoik sliczniutki:tak::tak::tak:Bardzo mi sie podoba

Ja raz slyszalam ze Brzydula ma sie skonczyc w rudniu a innm razem slyszalam ze w listopadzie:confused2:
Zmykam juz bo strasznie chce mi sie pic a oczy to mi sie same zamykaja:no::no::no:

Witam z rana:-):-):-)
Maja pospała do godz.7.15 z jedną pobudką na siusiu (od godz.17), nie wiem co tak odsypiała ale skoro nie budziła się w nocy to jest ok.:tak::tak::tak:
Mnie gardło strasznie boli, wcale mówić nie mogę ani przełykać, aż w nocy wstawałam i strepsils ssałam:-:)-:)-(
Pogoda za oknem typowo jesienna, chyba w nocy albo nad ranem padało bo ulica mokra:tak::tak:

dzieki:-):-)

kurcze nie wie dlaczego Maja tak spi Ci cały czas... ni emam doświadczenia z dziećmi jeszcze niestety więc nie pomoge:no::-(

Niedługo sama będziesz takie doświadczenia zbierać:tak::tak::tak:

Ale miałam nerwa na moje dziecię,dopiero teraz usneła:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: nie chciała spac za zadne skarby,co ona nie wymyślałą ,co chwile chciała sikać ,kupe mimo ze nic nie robiła,to wyłaziła co chwilęz łóżeczka zawsze jakies coś,normalnie myślałąm ze jej klapa szczelę ale się powstrzymałam.
ale opiernicz dostała,wydarłam się na nią :-D:-D:-D:-D:-D i spi na szczęście ale godzina jest już niezła,dawno powinna spać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

To było po to żeby odwlec moment spania:tak::tak::tak:, moja też nieraz wymyśla a to pić a to siusiu a to jeszcze co innego...:tak::tak:

Witam kochaniutkie

Wczoraj wieczorem mnie coś wzieło- zwymiotowałam całą kolację:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: kurde i teraz praktycznie jesc mi sie nie chce:eek::eek:jak to ma oznaczać zbliżający sie poród to ja nie chce:-:)-( boje sie strasznie:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)-(

Szybko zapomnisz poród i będziesz się dzidzią cieszyć i niepotrzebnie się stresujesz:tak::tak::tak:

hehe ja wymiotywalam na lozku w trakcie porodu .... ale byly jaja...
bo oj m nie wiedzial jak ma powiedziec ze ja zygi tzrymam w .... buzi a sama tez powiedziec nie umialam hahaha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No to faktycznie miałaś przeżycia podczas porodu:-D:-D:-D

Odmeldowuję się póki co. Ściągam firanki i do pralki, późnej mniejsze pranie i podłogi, i będzie piduś glancuś, hihi.

hejo mamki ja juz po spacerku :) teraz Damianooo proboje uspaac mala ... A ja to mam jakiegos dola :(
A tak w ogole to ide jutro Nadinke zapisac do szkoly :))
już do szkoły:szok::szok::szok:ja jeszcze o antka przedszkolu nie myślę:-D:-D
U Olka w przedszkolu w poniedziałki i środy badziewne jedzenie:sorry: typu: naleśniki, racuchy,kluski z serem lub truskawkami,ryż z jabłkami,pyzy lub pierogi.
jakie badziewne pycha:tak::tak::tak:
8vzyf9.jpg

2yl0l0k.jpg
34snwg2.jpg
meduska jest ślicznie a listek cudny bardzo ładnie wygląda:tak::tak:gratuluję pomysłu:tak:
Witam kochaniutkie

Wczoraj wieczorem mnie coś wzieło- zwymiotowałam całą kolację:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: kurde i teraz praktycznie jesc mi sie nie chce:eek::eek:jak to ma oznaczać zbliżający sie poród to ja nie chce:-:)-( boje sie strasznie:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)-(
hmmmmmmmmm no chyba się twój organizm naturalnie oczyszcza ,przygotowuje się do porodu:tak::tak::tak::tak:
witam:happy:
nocka taka sobie ,ale za oknem słonko więc ok:tak:
dzieciaki w szkole antek śpi a ja mogę w spokoju kawkę wypić i nadrobić zaległości:tak::tak:
adam mnie wczoraj wkurzył na maxa ze sprawdzianu z matmy dostał 3:wściekła/y:a byki takie banalne że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i siedzę z nim wczoraj tłumaczę mu tą nieszczęsną matmę a on głupoty pisze błędy np 60 groszy to złotówka a 100 sekund to minuta:wściekła/y:więc ja wściekła mówię mu że muszę wyjść bo nie mogę mu teraz tłumaczyć bo go rozszarpię jak ochłonę to wrócę wracam a moje genialne dziecko sobie wymyśliło że mogłam sobie zajść w ciąże z pitagorasem to by był wybitnym matematykiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i ja poszłam do pracy a on do 21 robił matmę:cool2:

reklama
Ja sobie posprzatalam łazienke i ubikacje a tearz siedze i nie chce mi sie ruszyc:no::no::no:Jestem taka spiaca,ze jak bym teraz usnela to spalabym do ranca pewnie:-);-)
Moze zdolam sie jakos ubrac i wyjsc na jakis spacere-zobaczymy

MALINUS
No to niezle Adam dał Tobie czadu:-DA z tym Pitagorasem to juz wogole

Do góry