reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jejku, co taka cisza???

Łazanki już gotowe, czekają na głodomora, który tak na prawde nie wie sam o której wróci, czy o 19 czy o 23. Powtórzę się-masakres!

Mala ogląda mini mini, a ja tak po prawdzie to sie nudze. posprzatane, ugotowane, do Brzuduli jeszcze pól h, ide sudoku rozwiazac.

reklama
mój kochany umyl okno w pokoiku powiesilismy firanki, teraz umyłam podłoge i sie suszy- ide sie brac za prasowanie pościeli i wogóle prania- po brzyduli bedziemy konczyli- i jak bedzie gotowe wrzuce fotki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-)

mój kochany umyl okno w pokoiku powiesilismy firanki, teraz umyłam podłoge i sie suszy- ide sie brac za prasowanie pościeli i wogóle prania- po brzyduli bedziemy konczyli- i jak bedzie gotowe wrzuce fotki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-)
Czekamy na fotki,czekamy:tak::tak::tak:

Ja sobie umylam okno w kuchni i wszystkie parapety:tak:Wiecej okien mi sie nie chcialo myc-moze jutro:-);-)
Ide sobie zrobic ciepla herbatke

SYLCIA
Co to za dół???
Do jakiej szkoly idziesz zapisac małą???

hihi no ziobaczysz na zywca:tak::tak::tak: czop to mi sie strzepi juz od 7 miecha- co chwile zielonkawą galarete mam hehe- na poczatku myslalam ze to uplawy- ale miałam posiew robiony i nic:sorry:
wiec to chyba czop....
a do porodu to mi sie nie spieszy i wogóle na niego nie czekam, bo sie boje:eek::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a ile kosztowała? to Ci powiem który rocznik:-D:-D:-D ja tez mam 3- tyle że 96- Ty pewnie nowszą ogladałas?
zielonkawa galareta ?? pierwsze slysze :eek:
nie pytalas innego lekarza czy o normlane ??
ja bym sie bardziej tym obawiala niz porodem...
chyba ze to normlane:sorry:
a porodu sie nie boj...
kazda - prawie musi to przejsc i kazda przezyla wiec i Ty dasz rade
ale podpowiem Ci jedno ja pojechalam z taki nastawieniem ze bedzie bolalo - bo musi bede miala cholernie dlugi porod i wszystko co najgorsze i powiem Ci lepiej sie rozczarowac na dobre niz na odwrot - porod byl szybki - dwa parcia i maly juz wyskoczyl ani nie wiedzialam kiedy (najgorsze byly tylko skurcze):tak:
hej laseczki popołudniowo:happy:
patrysia nie fajnie tak czekać kurcze tym bardziej że fajnie by było pomieszkać jeszcze z dzidzią w brzuszku:tak:a jak tam teściówka dalej upierdliwa????
dowikluś jak ja niecierpie takich brzęczących much a już wieczorem jak próbuję zasnąć i taka włazi mi na nogę lata koło ucha to dostaję szału a pietruszka gania zaraz z gazetą bo wie że dostaje wścieklizny:tak:\
u nas słonko piękne ale wieje ale wolę to jak deszcz:tak:julka uz w domu adam dziś do 16 ale widzę że mój sklerotyk piórnik zostawił i zeszyt od przyrody:wściekła/y:a 3 razy pytałam czy napewno wszystko spakował:crazy:boziu jaki to jest roztrzepaniec:wściekła/y:
julka chyba nie bedzie chodziła jednak na te tańce bo spotkania 2 razy w tygodniu od 18.30 do 20 jak tu z antkiem po nią chodzić zimą a to 2 kilosy od nas no i grupa 40 osób jedna pani i 80 zł jak dla mnie przegięce czego jula sie w takiej grupie nauczy:sorry:no mam rozkminę teraz:sorry::sorry::sorry:
no tak tesciowka byla jest i bedzie taka - zabic to za malo... :confused2::sorry:
kurcze coraz bliżej już- boję sie jak cholera:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(
w nocy sie budze jak sie obracam z boku na bok to mnie boli zawsze- taki jakby skurcz mnie łapie od kilku nocy jakby na okres tylko 300000 razy mocniejszy:eek::eek: ale generalnie to mnie raczej mało bolało przy okresie albo wcale:-p;-)
jak zaboli to stęknęi mój sie budzi wtedy i sie patrzy przerażony czy to już:rofl2::rofl2::rofl2:
hehe jak ja se przypomne jak moj stanal na bacznosc ... w 5 minut zajechalismy na Orzepowice :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: wszystko juz anszykowane bylo jak zeszlam na dol - siedzenia posuniete calkiem do tylu na pol lezaco normlanie zyc nie umierac i co chwile pytal jak tam :-)
325 td OKAZJA!!! (755557029) - Aukcje internetowe Allegro
Byl podobny do tego ale w lepszym stanie i tak bardziej na sportowo zrobiony:tak::tak::tak:
teraz patrzalam u mojego w folderze jakiego my kiedys mielismy (320 coupe)
pokaze Ci fotki :tak:
bawara2853975.jpg

dsc003622985485.jpg

dsc003633828771.jpg

dsc003664012020.jpg

medea ja też się bałam porodu a najbardziej to bałąm się tego ze mnie złapie gdzies daleko od domu i nie będę na to przygotowana :tak::tak::tak::tak: no i wykrakałam wody mi odeszły w hipermarkecie,ludzie mieli widowisko ja z przerazenia sie poryczałam <m blady ze starchu i pogotowiem do szpitala.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

więc nie bój się i nie kracz bo wykraczej,wmów sobie ze będzie szybko i bezbolesnie,lepsze nastawienie zawsze pomaga :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
hehe no to super widowisko :rofl2::rofl2::rofl2:
dowikluś to prędzej pietruszki bo mój słabe zdjęcia robi poproszę pietruszkę to jak będe w pracy to popstryka focie tego naszego apartamentu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-Dale co tu fotografować wszystkie ściany białe a w kuchni jedna ścana nie pomalowana bo stwierdziliśmy że tą jedna ścianę wytapetujemy bo blisko kuchenki i wiecznie w tłustych plamch a do tego stół przy niej jest przy którym dzieciaki jedzą:sorry:nawet sobie już jedną tapetę wybrałam w casto zielona w czrwone jabłka zmywalna:tak:
no czekamy z niecierpliwoscia na te fotki
Pietrucha rob te zdjecia bo BB czeka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ja Cie Pati doskonale rozumie, ale co innego n iż czekac pozostało?

.
:-:)-:)-:)-(
Ja się piszę na kopytka bo u mnie dzisiaj ogórkowa tylko :sorry:
zapraszam jeszcze zostaly :tak:
Porsche Cayenne S Titanum BOSE PASM Tiptronic S !! (751348154) - Aukcje internetowe Allegro
U mnie coś takiego jeździ, nie wiem skąd ludzie mają na to pieniądze tym bardziej w Żarach :-D:-D:-D:-D na lusterko nie stać mnie do takiego samochodu :-):tak:
wow super :sorry::sorry::sorry:
No i papiery M w wojsku zaginęły po raz drugi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nici jak na razie z wojskiem jedyna opcja to taka że pójdzie tam gdzie służył a to 150km od żar :no: i co ja mam teraz zrobić? W tej pracy nie może liczyć na podwyżkę ani nic a za 1100zł nie całe to nie ma o czym myśleć nawet. Teraz przyszła wypłata, zapłaciłam za telefon, auto zakupy dla Kubka i ja mam 350zł do końca :crazy::crazy::crazy::-:)-:)-:)-:)-( no aż człowiekowi się płakać chce :-:)-:)-:)-:)-( jak tam pójdzie to albo będzie się starać o mieszkanie albo do szkoły podoficerskiej i do ojca do jednostki ale to może potrwać i nie wiadomo czy się uda :no::no::no: ale mam mętlik w głowie :crazy:
kasa - odwieczny problem.... :-( wspolczuje
no to czekamy na focie :-):-):-):-)

no wiec tak:
bylismy Z malym na spacerze potm poszlismy do znajomej....
przyszlismy na bajke - niedawno sie skonczyla
zaraz ide kapac malego
potem zabieram sie za kolacje a potem to jeszcze nie wiem
hahaha :rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heloł laseczki,dzięki z kciukasy,bo się przydały;-):tak::tak:.Sprawa załatwiona pozytywnie i nie taki diabeł straszny jak go malują:huh::huh::huh:.
ja musialabym isc robic kopytka bo zostalo mi z wczoraj troche ziemniakow - raczej troche wiecej no i trza z nimi cos zrobic....
wiec zmykam na jakis czas :tak:
Zamiast kopytek kluski śląskie wyszły z sosikiem pieczarkowym.
Jutro na 9-tą do pracy i do lekarza tak na 16-tą spróbuję się zaklepać:yes:.
jak ja dawno lazanek nie jadlam :confused2:
U Olka w przedszkolu dzisiaj łazanki na obiad były:tak::happy:.
325 td OKAZJA!!! (755557029) - Aukcje internetowe Allegro
Byl podobny do tego ale w lepszym stanie i tak bardziej na sportowo zrobiony:tak::tak::tak:
Fajna,my już drugą BM-kę mamy,tym razem 520i,kombi,rocznik 93.Wcześniej mieliśmy sportową 316 z 91r.

reklama
Do góry