reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

medea ja też się bałam porodu a najbardziej to bałąm się tego ze mnie złapie gdzies daleko od domu i nie będę na to przygotowana :tak::tak::tak::tak: no i wykrakałam wody mi odeszły w hipermarkecie,ludzie mieli widowisko ja z przerazenia sie poryczałam <m blady ze starchu i pogotowiem do szpitala.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

więc nie bój się i nie kracz bo wykraczej,wmów sobie ze będzie szybko i bezbolesnie,lepsze nastawienie zawsze pomaga :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
dowikluś no chwal się czekam:tak::tak::tak:
meduska mi z adamem czop odszedł 6 godzin przed porodem i nie wiedziałam nawet co to jest:zawstydzona/y:a że leżałam wtedy w szpitalu to wziełam to na papier i pokazałam położnej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:z julką wcale mi czop nie odszedł ale ona wcześniak a z antkiem odszedł mi o 18 jak juz wiedziałam po badaniu ze mam jechać na porodówkę po badaniu rannym lekarza a urodziłam go o 24.15:tak::tak::tak:
Chwal sie chwal:-D:-D:-DCzym tu sie chwalic skoro pewnie go i tak nie kupie:no::no::no:
No ale popatrzyc zawsze sobie moge nie:-p:-p:-p

Ty sie lepiej chwal Kochana pomalowanym mieszkankiem:tak::tak::tak::-p

Chwal sie chwal:-D:-D:-DCzym tu sie chwalic skoro pewnie go i tak nie kupie:no::no::no:

a to jednak taki model jak ja mam:tak::tak: tyle że ja mma 96' koncówke tej serii:tak::tak: w dobrym stanie z tego roku co ja mam stoją koło 9-10 tys, a jak ja kupowalam to 13-14:szok: a mam dopiero rok....
no w sumie to juz 1,5 roku:sorry::rofl2::rofl2:

tyle że ja mam 1,6 silnik benzyne a to dieselek i mocniejszy- a i ja mam compacta z uwalonym tyłem 3 drzwiowego:tak:

a to jednak taki model jak ja mam:tak::tak: tyle że ja mma 96' koncówke tej serii:tak::tak: w dobrym stanie z tego roku co ja mam stoją koło 9-10 tys, a jak ja kupowalam to 13-14:szok: a mam dopiero rok....
no w sumie to juz 1,5 roku:sorry::rofl2::rofl2:

tyle że ja mam 1,6 silnik benzyne a to dieselek i mocniejszy- a i ja mam compacta z uwalonym tyłem 3 drzwiowego:tak:
Ja szukam diesla,z automatyczna skrzynia biegow i pieciodrzwiowego:tak::tak::tak:
No i zeby jakiegos powera tam mial;-):-)

Moze byc tez jakis passacik lub golfik:tak::tak::tak:

Tak wogole to bym sie nie obrazilo jak byloby mnie stac na hummera baby-czerwonego z bezowa skora w srodku:-D:-D:-D:-D

CI POWIEM DOWIKLUŚ ŻE FAJNY:tak::tak::tak::tak::tak:gdyby tak jeszcze czerwony albo zielony to już extra:-D:-D
ja chce wlasnie czerwonego,czarnego lub ewentualnie zielnonego ( ale jak zielony to tylko peugocik-ale to jest jeden z ostatnich na mojej liscie)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

dowikluś jeszcze mi powiedz gdzie mój syn posiał akumulatory od aparatyu:sorry::sorry::sorry:
Ja szukam diesla,z automatyczna skrzynia biegow i pieciodrzwiowego:tak::tak::tak:
No i zeby jakiegos powera tam mial;-):-)

Moze byc tez jakis passacik lub golfik:tak::tak::tak:

Tak wogole to bym sie nie obrazilo jak byloby mnie stac na hummera baby-czerwonego z bezowa skora w srodku:-D:-D:-D:-D
o hummera to i ja bym bardzo bardzo chciała:tak::tak:
toniek zjadł tyle spagetti że jestem w szoku:szok:

dowikluś jeszcze mi powiedz gdzie mój syn posiał akumulatory od aparatyu:sorry::sorry::sorry:

o hummera to i ja bym bardzo bardzo chciała:tak::tak:
toniek zjadł tyle spagetti że jestem w szoku:szok:
Kochana ,tego to Tobie nie powiem ale powiem Tobie ze fotki mozesz tez zrobic telefonem:-);-)
Moje mlode wstaly,wiec zaraz musze zmykac do kuchni

dowikluś to prędzej pietruszki bo mój słabe zdjęcia robi poproszę pietruszkę to jak będe w pracy to popstryka focie tego naszego apartamentu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-Dale co tu fotografować wszystkie ściany białe a w kuchni jedna ścana nie pomalowana bo stwierdziliśmy że tą jedna ścianę wytapetujemy bo blisko kuchenki i wiecznie w tłustych plamch a do tego stół przy niej jest przy którym dzieciaki jedzą:sorry:nawet sobie już jedną tapetę wybrałam w casto zielona w czrwone jabłka zmywalna:tak:

reklama
Ja Cie Pati doskonale rozumie, ale co innego n iż czekac pozostało?

Boczek prawie podsmażony, kapucha sie gotuje na maksa, makron studzi, za niedługo będe miała koniec. Mała nadal śpi, oby za dlugo nie spała, i tak nocka będzie kiepska.

Do góry