wiktoria12
Mama i żona :)
mi sie wydawało ze jest 180 od ale dzisiaj jest 180 a sie nie konczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No powiem Ci, ze w lato mała jak zasnęła ze zmęczenia o 16 to spala do 8 rano. A jak to U ciebie wyszło???Wiecie co? Nie wiem co się dzieje - Maja zasnęła o godz.17 i do tej pory śpi, nawet już ją przełożyłam do jej łózka, nie jest rozpalona ale to jest nienormalne, nigdy tak nie spała i przecież nie wierzę że od godz.17 prześpi do rana, oj ciężka noc nas czeka.
Jutro biorę się za robienie syropu z cebuli i zacznę go dawać Mai profilaktycznie, może wszystkie zarazki w ten sposób wytępię
Medeuska pokoik wyszedł wam naprawdę bardzo fajniutki![]()
Ja sikałam jak mi się rzeka śnila, i to az do przedszkola!no to mialas wesolo z kotem sosiadow![]()
hihih tez tak mialam ze jak mocno zasnelam i snilo mi sie ze jestem pod krzaczkiem albo w WC to sikalam do lozka i to jeszcze w wieku przedszkolnym
No to dzieciaczki beda mialy SUPER niespodzianke
No to sie wyspalas
gartuluje wygranego zakladu
Oj napewno fajnie to wygladalo
wspolczuje sytuacji
no to super ze obeszlo sie bez antybiotyka
u nas jest to samo z przedszkolami jak tylko dziecko sie urodzi leca je juz zapisac bo potem nie ma miejsc ja zapisalam Emily dopiero 2 miesiace temu tam w przedszkolu gdzie kiedys pracowalam i mi juz z gory kolezanki powiedzialy ze ciezko z miejscami jest
Tez pierwszy raz o tym slysze
kochana a gdzie wy macie to mieszkanko na osiedlu tzn jaka ul????
pokoik piekny widze ze Ikea gora
Moja tez tak ma jak jest chora ze caly dzien by przespala
Witam wieczorowo ale mialam nadrabiania ale dalam rade
u nas juz lepiej Emily nie ma goraczki i juz nie wymiotuje odrazu inna dziewczyna jak tak nie marudzi
A mi kom sie rozladowala i wszedzie szukam ladowarki i nie moge znalesc dzwonie do mamy na Skype a ona mi mowi ze u niej zostalabede musiala sie z Ania skontaktowac bo ona jest w PL czy by nie podjechala do moich rodzicow mam nadzieje ze znajdzie chwile czasu bo ona jak zawsze jest w PL zalatana
![]()
Nie mam pojeciaDziewczyny a kiedy sie konczy brzydula
AchaA zapomniałam
Wiki ni epowiem Ci co mi się śniło, bo to było potworne, a tu mamy w ciąży
dzieki:-):-)
kurcze nie wie dlaczego Maja tak spi Ci cały czas... ni emam doświadczenia z dziećmi jeszcze niestety więc nie pomoge:-(
Ale miałam nerwa na moje dziecię,dopiero teraz usnełanie chciała spac za zadne skarby,co ona nie wymyślałą ,co chwile chciała sikać ,kupe mimo ze nic nie robiła,to wyłaziła co chwilęz łóżeczka zawsze jakies coś,normalnie myślałąm ze jej klapa szczelę ale się powstrzymałam.
ale opiernicz dostała,wydarłam się na niąi spi na szczęście ale godzina jest już niezła,dawno powinna spać
![]()
Witam kochaniutkie
Wczoraj wieczorem mnie coś wzieło- zwymiotowałam całą kolacjękurde i teraz praktycznie jesc mi sie nie chce
jak to ma oznaczać zbliżający sie poród to ja nie chce:-
-( boje sie strasznie
:-
-
-
-
-
-(
hehe ja wymiotywalam na lozku w trakcie porodu .... ale byly jaja...
bo oj m nie wiedzial jak ma powiedziec ze ja zygi tzrymam w .... buzi a sama tez powiedziec nie umialam hahaha![]()
już do szkołyhejo mamki ja juz po spacerkuteraz Damianooo proboje uspaac mala ... A ja to mam jakiegos dola
![]()
A tak w ogole to ide jutro Nadinke zapisac do szkoly)
jakie badziewne pychaU Olka w przedszkolu w poniedziałki i środy badziewne jedzenietypu: naleśniki, racuchy,kluski z serem lub truskawkami,ryż z jabłkami,pyzy lub pierogi.
meduska jest ślicznie a listek cudny bardzo ładnie wygląda
hmmmmmmmmm no chyba się twój organizm naturalnie oczyszcza ,przygotowuje się do poroduWitam kochaniutkie
Wczoraj wieczorem mnie coś wzieło- zwymiotowałam całą kolacjękurde i teraz praktycznie jesc mi sie nie chce
jak to ma oznaczać zbliżający sie poród to ja nie chce:-
-( boje sie strasznie
:-
-
-
-
-
-(