reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cześć. :-p ;-)

Zuzia w przedszkolu,Grzesiek w pracy - chata wolna! :-D :-p ;-)

AGUTKA - patrzę na suwaczki i widzę męża ... :-) takie osoby napełniają mnie nadzieją :-) jak to u was wyglądało jestem ciekawa widzę że dość szybko się na ślub zdecydowaliście nie bałaś się rozczarowania kolejnym facetem ?

Femme,ja nie myślałam o tym,że będę mieć kiedyś Męża... Że w ogóle się z kimś zwiążę. ;-) G. musiał trochę poczekać,żebym się oswoiła z nową sytuacją,bo jakoś ciężko mi było na początku... No i patrzyłam przede wszsytkim,jak się ze Zuzią dogadują. :tak: :-) Rozczarowania,hm... Powiem Ci,że ja przez ten rok zdążyłam Go poznać tak,że HoHo! :-p ;-)

Agutka myślałam że tutaj znajdę torta ale też nie ma:-p

Martuśka,na n-k się schował. :-p ;-) :-D

torto.jpg

Idę po śniadanko i herbatkę. :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dla mnie tym bardziej :-/...
Ale tym niech sie juz zajmuja rodzice, ktorych to dotyczy bezpośrednio...
Licze tylko na to, ze ktos wybije jej z glowy pomysl zdawania prawka...

no to do dziełą masz pole do popisu

Co do nowego związku ja mówię NIE - nie jestem gotowa ani fizycznie ani psychicznie. Może to głupie...dziecinne czy nienormalne...ale ja jakoś nie wyobrażam sobie byc teraz z innym mężczyzną ( chodzi mi o kontakt fizyczny ) za dużo ran i blizn mam na sercu....

to wcale nie jest głupie zawsze tak jest na początku a w szczególności gdy został ktoś bardzo skrzywdzony
ale zobaczysz będziesz kiedyś jeszcze czyjąś jak nie żoną to przyjacielem i partnerką :tak:

a wogóle Witam
u mnie leje od rana :sorry:

dzień dobry, oby to był kolejny udany dzień dla wszystkich:tak:

Agutka przegapiłam, zaraz lecę pooglądam bo może jeszcze jakieś powrzucałaś;-)
no a torcik faktycznie niezły a powiedz jak właśnie wyszło wam niedzielne spotkanie bo jakoś jestem nie w temacie:cool2:

zmykam sprzątać bo nie mogę się zebrać;-)

reklama
Do góry