reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Roxeen żaden koszmar :-D Chyba budzi się we mnie troska o Was wszystkie... :tak: Bo jak człowiek w nocy śni, to musi się chyba przejmować :tak:
Joasia też mi się śniła... Te jej omdlenia... :-( Ale dziś widzę, że lepiej się czuje:tak:
A najzabawniejsze jest to, że wiem że to Wy, a nigdy Was nie widziałam :tak:

Zamówiłam sobie obiadek :tak: kebaba :-) a zaraz na allegro zakupy porobię :tak::-D:tak::-D

reklama
Paulinaa rzeczywiście dziwne są te wyniki... :-( Ale główka do góry!
A pytałaś panią w lab. co to oznacza?? :cool: Kiedy idziesz do lekarza?

Witam kobietki ja właśnie wróciłam z wynikami:-(Jeśli chodzi o anemie to troszke wyniki poszły w górę po tym żelazie ale nadal są jeszcze poniżej normy.Odczyn coombsa musze powtórzyc nie wiem co odjeb**y bo dostałam tylko karteczke: "do powtórnego pobrania" , zaś Glukoza 50g :-:)-:)-:)-:)-(
* na czczo 90mg
* po 30 min. 141mg
* po 60min. 166mg
* po 90min. 112mg
* po 120min. 144mg
Jestem załamana. Dziwne skoki.. Jak nie anemia to jeszcze takie wyniki
:-:)-(

to wynik masz po godzinie 166 pewnie będziesz musiała robić z 75g glukozy :sorry:bo chyba
po 1h przy 50g max to do 140 jest ,
a przy 75g do max do 180 po 2h do 140

a odczyn może coś zabrudzili w próbce zrobisz jeszcze raz nie martw :tak:

Nemi z tego co wiem nasze maluszki mają jeszcze czas ale bywają przypadki że przy porodzie się dopiero dzieci obracają :tak:

Witam dziewczynki, trzymam kciuki za wizyty, no i fajnie będzie pooglądać nowe zdjęcia dzieciaczków.
Ja wczoraj miałam makabryczny dzień, jak wyszłam z pracy to miałam tak napięty i twardy brzuch, że ledwo do samochodu wsiadłam i dojechałam do domu, o 18 już leżałam w łóżku bo tak mnie bolał, wydaje mi się że za mało leżę i dlatego tak się dzieje, lekarz mówił że na tym etapie ciąży powinno się polegiwać w ciągu dnia.
No ale muszę jeszcze popracować do 19.10. bo ginka na urlopie.

Paulinaa rzeczywiście dziwne są te wyniki... :-( Ale główka do góry!
A pytałaś panią w lab. co to oznacza?? :cool: Kiedy idziesz do lekarza?
W lab. powiedziała mi, że dziwne te wyniki i że gin pewnie skieruje mnie na obciążenie 75g:-( A wizytę mam pojutrze o 16:00. Najpierw rano pójdę zrobic ten odczyn Coombsa jeszcze raz ale i tak do popołudnia mi wyników nie dadzą tylko w pon.:-(

Mój synek też odpowiada na moje pukanie, głaskanie. Niestety gdy mój M dotyka brzucha Mały od razu się uspokaja :eek: M tłumaczy to sobie tym że już czuje przed nim respekt :-)

u nas było to samo :-) mała brykała, a jak tylko tata przyłożył rękę to był spokój :-D ale teraz tak rzadko go słyszy, że chyba rozpoznaje głos i jak M przychodzi z pracy to małą fika :-)

Postanowiłam nie dołować sie tym, że siedzę sama i obejrzałam sobie właśnie Diabeł ubiera sie u Prady. Może znacie dziewczyny jakieś fajne babskie filmy? Coś w sam raz na samotne jesienne popołudnia?

reklama
hej Laski
Właśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka będzie czerwcową mamusią 2010, teraz panikuje bo beta za niska , bo serduszka nie widać(pierwsza dzidzia). Ehhh dopiero co my tak się martwiłyśmy.:tak:

gratulacje i kciuki aby było wszystko dobrze:tak:

Ja tey jutro mam wizyte:tak:to sie razem postresujemy:tak:

Ja po 50 miałam 136 jutro ide do lekarza to zobaczymy:tak:

No to jutro dzien wizyt sie zapowiada:-)
Byłam z Oskarem u lekarza i dostalismy skierowanie do laryngologa z dopiskiem PILNE ,pani doktor podejrzewa cos ze strunami głosowymi,ale dostac sie do laryngologa nawet prywatnie to koszmar najblizszy ubłagany termin to 12 pazdziernik,az sie boje diagnozy.

zdrówka dla Oskarka:tak:

Hej Dziewczyny :)
Dopięłam już chyba wszystko na ostatni guzik przed sobotnim ślubem. Obrączki są, stroje gotowe, tort i kwiaty zamówione, auta zamówione, restauracja jest, makijaż ustalony. Aaa jeszcze fryzura pod znakiem zapytania ale w piątek będę testować uczesania ;-) na paluszkasz jednej rączki odliczam czas do końca panieństwa (tak się to odmienia? )

Maleństwo ładnie rośnie, kopie na okrągło, zastanawiam się kiedy on śpi :-p

Aaa mam pytanie, kiedy dziecko powinno być już ostatecznie ułożone główką w dół?
Do you think is it profitable that forex expert

no to się niezłe szykowanko szykuje :-)

A wiecie co ja dzis rano bylam na pobraniu krwi do morfologii ( secjalnie tak zrobilam zeby odebrac tuż przed wizytą u ginekologa - nie chce sie stresowac tym że mi sie wyniki niedaj nie poprawiły :confused2: ) .. i głupia (!!) Laborantka pobrała mi krew z żyły na przedramieniu , jakieś 5 cm pod zagieciem łokciowym skąd zawsze się pobiera krew ...
nie dość że siniaka mam na pół ręki - prawie do nadgarstka...caly czas mnie boli, to jeszcze krew mi kapała z dobrą godzine...

witaj w klubie mi tak samo pobrano a siniak wow praktycznie od łokcia do dłoni wieeelki i 2 tygodnie mi się goił:crazy::sorry:

Do góry