reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Napewno ci sie uda ja uciekam na pole do wieczoranic!!! probuje kopiowac i nic!chyba cos zle robie buuu...![]()
Marta1981
Rodzyneczka
Ja też tylko dokończę zapiekankę i po Olka do przedszkola
.

Witam My po rehabilitacji. Zuzka spi juz prawie godzine więc zaraz skończy sie spokój
Mam kupę prasowania
Dzisiaj byłam u lekarza z Zuzka kazała mi psikać tantum verde na ząbki bo przez te trójki dzisiaj w nocy marudziła w niedziele wymiotowała, jeść nie chce i wieczorem ma sapke. U nas pochmurno cały dzień umyłam podłoge i juz pół godz schnie.
Zdrówka dla Majeczki:-)

Witam:-):-):-)
juz zablokowała konto i nic nie zobaczyłam

Cos Majka ostatnio chorujeWitam również:-):-):-)
U nas leje od rana i pogoda typowo depresyjna:--
-(
Maja zaczęła kaszleć z rana ale to może po tym syropie z cebuli
Mi ubierało się prasowania z dwóch pralek i chyba mus się dzisiaj za to zabrać![]()

Zuzia tez wojowała 2 godz i w końcu zasnęławkurzyłam się,Oliwka już od godziny lezy w łożeczku i nie chce spać.zaraz ją ubieram i nie dam jej spć dziś nic bo mnie do szału doprowadza ostatnio to jej spanie
spiewa sobie piosenkigórek,Zuzia lalka nieduża,jagódki i mówi idzie rak nieborak
i prowadzi monolog z lalkami
normalnie nie mam do niej sił z tym spaniem![]()

Witam wszystkie mamy! Chciałabym się do Was dołączyć, jestem mamą 15mc Maksa, mam 25 lat, obecnie nie pracuje, jestem w domu z synkiem. Choć sytuacja mnie zmusza do pracy zarobkowej ale nie jest tak łatwo w zawodzie!Mieszkam w Lublinie (jest może ktoś z LBN a dokladnie z Czubów?). Leci dzień za dniem,teraz jeszcze pogoda okrotna wiec i na dwór nie chce się nosa wystawiać!
Buziaczki
Witam:-):-):-)
juz zablokowała konto i nic nie zobaczyłam

wiktoria12
Mama i żona :)
No widze ze ci sie udałoBUZIAKI!!!;-)
![]()
reklama
Udalo sieZaczynam przez to wariować!!!PRÓBUJE!!!
Sliczny chłopiec

My juz po obiadku i zastanawiam sie czy isc jeszcze troszke na podworko:-)Taka ladna pogoda ,wiec wypadaloby wykorzystac a mi sie jakos nie chce schodzic

Podziel się: