reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

reklama
eeee tam jaki słoń kobieto ja to niele się rozbrykałam w ciąży bo mam teraz na plusie 16kg. ważyłam 58 przed i obecnie 76 :-p a jeszcze 3 tyg temu ważyłam 71 więc niezłe przybrałam od ost wizyty ale to wina siedzenia w domku i bardzo znikomego ruchu....
Ja mam mnóstwo rozstępów na pupci, udach, boczkach i nawet pojedyncze na brzuszku ale już jakoś tak się do nich przyzwyczaiłam :-) M mówi na mnie pieszczotliwie "ty moja zebro":-D:-D na początku strasznie przeżywałam wiecie młoda jestem a tu taka pajęczyna na ciele i co jak to wygląda a smarowałam się codziennie zawsze... ale już mi przeszło bo przecież te rozstępy wynagrodzi mi uśmiech córki i jej widok do końca moich dni;-)

Ja mam mnóstwo rozstępów na pupci, udach, boczkach i nawet pojedyncze na brzuszku ale już jakoś tak się do nich przyzwyczaiłam :-) M mówi na mnie pieszczotliwie "ty moja zebro":-D:-D na początku strasznie przeżywałam wiecie młoda jestem a tu taka pajęczyna na ciele i co jak to wygląda a smarowałam się codziennie zawsze... ale już mi przeszło bo przecież te rozstępy wynagrodzi mi uśmiech córki i jej widok do końca moich dni;-)

Święte słowa :-) to tylko rozstępy, które pewnie i tak z czasem zbledną. Ja mam też na pupie i udach i dwa na kazdej piersi :-D
ja wczoraj ważona od początku + 10kg. No ale ja sporo przybrałam przed ciażą ponad 20kg. Także czeka mnie sporo wysiłku po urodzeniu, żeby powrócić do swojej wagi ale co tam DAM RADĘ :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
kms właśnie jeszcze mam na biuście zapomniałam dodać bo tak to ich nie widzę codzienne są od dołu więc nie mam z nimi takiego kontaktu wzrokowego jak z udami:-D:-D:-D:-D

mi kilka rozstępów wylazło na prawym biodrze. ale może już wcześniej tam były? bo ponad rok przez zajściem w ciążę zaczęłam się odchudzać i schudłam 20 kilo w 7 m-cy. tak więc wiem, że można :tak:

ja tak sobie wczoraj oglądałam moje rozstępy i pomyślałam ile kobiet by dało za nie i te nasze kilogramy aby tylko mieć maleństwo to jest nasza "nagroda"za ciężkie 9 m-cy i poród;-)

u mnie jest ok :-)
obyło się bez rozstępów ;-)
przed ciąża wazyłam 62.5 kg, na koniec ciąży 73.5 kg, a wczoraj na wadze było 65kg :-)
Trzeba bedzie tylko popracowac nad miesniami brzucha al na to mam cala jesien i zime ;-)

reklama
Do góry