reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc laseczki ale produkcja idzie hihi. NO ja tez sporo na necie siedze zwlaszcza jak moj skarb jest w morzu bo jak nie to przejmuje mojego laptopa a on ma takie male gowno i nikt na niem nie chce siedziec hehe to troche z moim pogadam to wejde na pudla to ponadrabiam Was i popisze troche i moze sie pare godzin uzbierac hmm no ale co zrobic ciagiem nie siedze a bym sie zanudzila. Musialam z rana jechac do centrum i zeszlo mi znow ponad 3 godziny bo mam tempo zolwie jeszcze jak ide to mnie nieraz lapie taka jakby kolka na brzuchu czy skurcz a jak tylko stane i usiade to przechodzi jak reaka odjal wiec to chyba jednak kolka hmm. No i musialam obskoczyc kantory bo trzeba bylo kaske wymienic i oczywiscie trzeba bylo sie wrocic do pierwszego bo prawie 100 zl wiecej pan mi wyliczyl a to jednak sporo. Zjadlam kluchy z sosikiem i kurczaczkiem a w miescie kupilam sobie takiego trojkata z ciasta brzoskiwniowo marcepanowego ale pychota hihi. Teraz by sie posprzatac przydalo ale chyba sie troche uwale.

reklama
to widze,że nie tylko ja miałam koszmarna noc :eek: a teraz w dodatku taki upał- 26stopni u nas i zaduch jak diabli:eek: Pewnie przez tą zwariowaną pogode takie złe samopoczucia dziś :crazy:

Do góry