reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Co do mojego męża to czuje się coraz bardziej zagubiony, jeszcze teraz musi za mnie wsio robić krzywda straszna go spotyka, ale jak ja do tej pory zajmowałam się domem i pracowałam a do tego ciąża to dobrze było.

I ja mam 12 kg do przodu, bałam się że bedzie wiecej bo na początku start był ostry:-D przed ciaza waga 65, teraz 77 no i na pewno magiczne 80 kg przekroczę:-( Gorzej ze zrzucaniem, ja jakis dziwny organizm mam:-( z Antosiem karmiąc na diecie byłam, jadłam tylko gotowane, lekkostrawne posiłki a waga w miejscu stała, tak naprawde kg po porodzie zrzuciłam po roku jak od piersi odstawiłam.
Ale teraz pomimo tych 12 kg na plusie nie jestem spuchnieta, z Antkiem jak pulpet na twarzy wygladałam, a teraz mam bardziej ściagnietą twarz;-) a w całej ciązy z Antosiem przybrałam 12 kg.
No nic, nie ma to jak matka polka, pełne poświęcenie;-)

A co do mężczyzn- to tak czasamiz nimi jest, w tej ciązy mój to jakby wcale się mną nei przejmował. Nie pyta o samopoczucie, chyba zbyt pewny siebie jest i tego co bedzie po porodzie;-) Ostatnio mnie rozwalił tekstem, kiedy po wizycie u lekarza powiedziałam, ze teraz też prawdopodobnie bedę miała cesarkę, mój mąż na to: A może bys się troche pomeczyła? Myślalm że padnę ze śmiechu:-D:-D

I ja mam 12 kg do przodu, bałam się że bedzie wiecej bo na początku start był ostry:-D przed ciaza waga 65, teraz 77 no i na pewno magiczne 80 kg przekroczę:-( Gorzej ze zrzucaniem, ja jakis dziwny organizm mam:-( z Antosiem karmiąc na diecie byłam, jadłam tylko gotowane, lekkostrawne posiłki a waga w miejscu stała, tak naprawde kg po porodzie zrzuciłam po roku jak od piersi odstawiłam.
Ale teraz pomimo tych 12 kg na plusie nie jestem spuchnieta, z Antkiem jak pulpet na twarzy wygladałam, a teraz mam bardziej ściagnietą twarz;-) a w całej ciązy z Antosiem przybrałam 12 kg.
No nic, nie ma to jak matka polka, pełne poświęcenie;-)
Ja przed ciażą to w porywach 60 kg wazylam a teraz jest 70kg zywej wagi:confused2: na szczescie od miesiaca waga stoi w miejscu moze dlatego ze na poczatku ciazy szybko przybieralam i mialam za duzy brzuch a na teraz jest nawet w normie;-)

reklama
Do góry