A
AnOoLa88
Gość
czemu by nie..a co dopiero jak nas tam bedzie 3 !!! to by byla jazdazamowimy sobie wspolna sale poporodowa ??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czemu by nie..a co dopiero jak nas tam bedzie 3 !!! to by byla jazdazamowimy sobie wspolna sale poporodowa ??
czemu by nie..biorąc pod uwagę że Ty bedziesz miała już swojego lekarza.. ja swojego.. to mamy dwóch dobrych lekarzy którzy na pewno nam to umozliwią
![]()
Ale w rydach jest tylko jedna sala do porodu rodzinnego, reszta porodowki jest teraz odmalowana i kazde stanowisko jest oddzielone scianka a nie jak to bylo parawanem, wiec jak w trojke wparujemy to bedzie niezle;-):-);-):-)![]()
hahahaha już to widzę..to moze od razu zarezerwujemy sobie taka duza salebedzie ciekawiej
![]()
chetnie sie dowiem bo co prawda do karmienia kupilam browny ale z uspokajajacych nie wiem co wybrac
ja mam skonczone 29 wiec pewnie w gornej czesci listy jestem
ja bede rodzic tam gdzie bedzie moj doktorek
a co do meza to na sam final pewnie wyjdzie ale wczesniej do masowania, siedzenia, marudzenia itp chce zeby byli powiedzial ze jesli nie spanikuje to bedzie
ja za to wolalabym zeby swieta jeszcze sobie przejesc na spokojnie ... wiecie moczka, makowki i takie tam
a potem dopiero martwic sie tym czy moge cos jesc bo malenstwo je to samo tylko przetworzone
wiec trzymam sie tezy BYLE DO 1 STYCZNIA !!
a ja wam powiem żesta wszystkie grube jak wieloryby bo ja tylko 6kg do przodu![]()
![]()
czaicie taka bania.. lekarze swoi my się znamy.. położna też jakaś znajoma i gitara.. no w atkich warunkach to ja mogę iść rodzića jesli chodzi o ZZO to w rydach pracowal kiedys anestezjolog wrobel(mieszka niedaleko mnie i czest przychodzi do mnie do sklepu) tylko niewiem czy jeszcze tam jest:--( a n noworodkach jest moja kolezanka z gmnazjum wiec laski jeszcze by sie jakas fajna polozna sprzydala i jestesmy ustawione
![]()
3 lekarzy..allitka tez tam chyba ma lekarza ... allitka do kogo ty chodzisz ??
w kupie siłaEj nie ma ja też tam idę rodzić z wami, jak mi się zaczną skórcze to dojadę :-)
Ej nie ma ja też tam idę rodzić z wami, jak mi się zaczną skórcze to dojadę :-)