reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
chetnie sie dowiem bo co prawda do karmienia kupilam browny ale z uspokajajacych nie wiem co wybrac

ja mam skonczone 29 wiec pewnie w gornej czesci listy jestem :)

ja bede rodzic tam gdzie bedzie moj doktorek :)
a co do meza to na sam final pewnie wyjdzie ale wczesniej do masowania, siedzenia, marudzenia itp chce zeby byl :) i powiedzial ze jesli nie spanikuje to bedzie :)ja za to wolalabym zeby swieta jeszcze sobie przejesc na spokojnie ... wiecie moczka, makowki i takie tam :) a potem dopiero martwic sie tym czy moge cos jesc bo malenstwo je to samo tylko przetworzone :) wiec trzymam sie tezy BYLE DO 1 STYCZNIA !!

Oj tak bardzo dobrze mówisz ja też przed obrzarstwem nie puszcze;-)

a ja wam powiem żesta wszystkie grube jak wieloryby bo ja tylko 6kg do przodu :D :cool:

Anoola ciii babo bo ja mam do tej pory jakieś 4,3 kg:cool2:
Masakra poprostu:shocked2:

Tak się cieszę, że Jutka już jest tam, gdzie powinna :-D:-)

Martuś kochana wiesz ty studiujesz medycynę, to sobie wytłumacz, że do końca życia w 3 sek. rozpoznasz porażenie nerwu twarzowego :-D a tak serjo to siedź na tyłku i się grzej.

a jesli chodzi o ZZO to w rydach pracowal kiedys anestezjolog wrobel(mieszka niedaleko mnie i czest przychodzi do mnie do sklepu) tylko niewiem czy jeszcze tam jest:-:)-( a n noworodkach jest moja kolezanka z gmnazjum wiec laski jeszcze by sie jakas fajna polozna sprzydala i jestesmy ustawione:-D:-D
czaicie taka bania.. lekarze swoi my się znamy.. położna też jakaś znajoma i gitara.. no w atkich warunkach to ja mogę iść rodzić :-D
allitka tez tam chyba ma lekarza ... allitka do kogo ty chodzisz ??
3 lekarzy.. :-D jeszcze lepiej :p

reklama
ja i Lenka (bo raczej nie spotyka się miesięcznego przenoszenia:-D) będziemy z Wami myślami

Mea-tylko szukaj tego serka na dziale z serkami topionymi i tymi w plastrach bo na jogurtach nie znajdziesz:-)

Do góry