karnitynka1982
Fanka BB :)
Haha no tak chyba do programu smiechu warteTo ci dopiero przygoda z bulionetką, do reklamy by się nadała![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha no tak chyba do programu smiechu warteTo ci dopiero przygoda z bulionetką, do reklamy by się nadała![]()
Nooo mascarpone mniam do deserow najlepszy ale tlusciutki tez jest ale nam wolno hihi ja z niego nieraz robie mase mieszam z danio i na biszkopty potem tylko owoce i galaretka pychotaserek mascarpone-kupisz w biedronce, tesco czy lidlu
z piątnicy najlepszy
250 g kosztuje koło 5 zł
nawet na chlebek jest dobry-taki śmietankowy-mniam![]()

MEA fajnie ze wsio gra i wszystko wskazuje na to ze RODZIMY razem![]()
marchewke z groszkiem o mniaaaam.. se na jutro strzele chyba..![]()
ale co tam i tak nie bede se odmawiac ooo !
a macie jakis plan na zrzucenie pozniej?
ja juz sobie kombinuje pilates (na osiedlu jest taki fajny, pan w rajtuzkach prowadzi), moze aqua aerobic lub taniec brzucha
plany sa ambitne .....
a podobno jak sie cycem karmi to tak 2 kg miesiecznie samo ladnie schodzi
Super przepis, prosty i pysznie brzmi....a masę mieszasz mikserem i dosładzasz? ile danio na 1 mascarpone i ile biszkoptów?:-)Nooo mascarpone mniam do deserow najlepszy ale tlusciutki tez jest ale nam wolno hihi ja z niego nieraz robie mase mieszam z danio i na biszkopty potem tylko owoce i galaretka pychota
no raczej tak.. popytam jeszcze w srode Plewki jak to bedzie czy moge sie wbic na jego dyżur i takie tam wiec w srode dam Ci znac..tez myslisz o rydultowach ??
boszzz fajnie by było miec kogos przy sobie 
to jest chyba najlepsza rzecz do deserkówNooo mascarpone mniam do deserow najlepszy ale tlusciutki tez jest ale nam wolno hihi ja z niego nieraz robie mase mieszam z danio i na biszkopty potem tylko owoce i galaretka pychota

Biszkopcikow mi starcza jedna paczuszka i wykladam tortownice nimi mozna nasaczyc czym popadnie woda z cytryna albo sokiem z brzoskiwn jesli robisz z brzoskiwnkamiSuper przepis, prosty i pysznie brzmi....a masę mieszasz mikserem i dosładzasz? ile danio na 1 mascarpone i ile biszkoptów?:-)
no raczej tak.. popytam jeszcze w srode Plewki jak to bedzie czy moge sie wbic na jego dyżur i takie tam wiec w srode dam Ci znac..boszzz fajnie by było miec kogos przy sobie
co dwie baby to nie jedna..![]()