karnitynka1982
Fanka BB :)
Haha no tak chyba do programu smiechu warteTo ci dopiero przygoda z bulionetką, do reklamy by się nadała![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha no tak chyba do programu smiechu warteTo ci dopiero przygoda z bulionetką, do reklamy by się nadała![]()
Nooo mascarpone mniam do deserow najlepszy ale tlusciutki tez jest ale nam wolno hihi ja z niego nieraz robie mase mieszam z danio i na biszkopty potem tylko owoce i galaretka pychotaserek mascarpone-kupisz w biedronce, tesco czy lidlu
z piątnicy najlepszy
250 g kosztuje koło 5 zł
nawet na chlebek jest dobry-taki śmietankowy-mniam![]()
MEA fajnie ze wsio gra i wszystko wskazuje na to ze RODZIMY razem![]()
marchewke z groszkiem o mniaaaam.. se na jutro strzele chyba..![]()
ale co tam i tak nie bede se odmawiac ooo !
a macie jakis plan na zrzucenie pozniej?
ja juz sobie kombinuje pilates (na osiedlu jest taki fajny, pan w rajtuzkach prowadzi), moze aqua aerobic lub taniec brzucha
plany sa ambitne .....
a podobno jak sie cycem karmi to tak 2 kg miesiecznie samo ladnie schodzi
Super przepis, prosty i pysznie brzmi....a masę mieszasz mikserem i dosładzasz? ile danio na 1 mascarpone i ile biszkoptów?:-)Nooo mascarpone mniam do deserow najlepszy ale tlusciutki tez jest ale nam wolno hihi ja z niego nieraz robie mase mieszam z danio i na biszkopty potem tylko owoce i galaretka pychota
no raczej tak.. popytam jeszcze w srode Plewki jak to bedzie czy moge sie wbic na jego dyżur i takie tam wiec w srode dam Ci znac..tez myslisz o rydultowach ??
to jest chyba najlepsza rzecz do deserkówNooo mascarpone mniam do deserow najlepszy ale tlusciutki tez jest ale nam wolno hihi ja z niego nieraz robie mase mieszam z danio i na biszkopty potem tylko owoce i galaretka pychota
Biszkopcikow mi starcza jedna paczuszka i wykladam tortownice nimi mozna nasaczyc czym popadnie woda z cytryna albo sokiem z brzoskiwn jesli robisz z brzoskiwnkamiSuper przepis, prosty i pysznie brzmi....a masę mieszasz mikserem i dosładzasz? ile danio na 1 mascarpone i ile biszkoptów?:-)
no raczej tak.. popytam jeszcze w srode Plewki jak to bedzie czy moge sie wbic na jego dyżur i takie tam wiec w srode dam Ci znac..boszzz fajnie by było miec kogos przy sobie
co dwie baby to nie jedna..![]()