reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
serek mascarpone-kupisz w biedronce, tesco czy lidlu
z piątnicy najlepszy
250 g kosztuje koło 5 zł
nawet na chlebek jest dobry-taki śmietankowy-mniam:-D
Nooo mascarpone mniam do deserow najlepszy ale tlusciutki tez jest ale nam wolno hihi ja z niego nieraz robie mase mieszam z danio i na biszkopty potem tylko owoce i galaretka pychota

MEA fajnie ze wsio gra i wszystko wskazuje na to ze RODZIMY razem :-D
ja tam sie jeszcze popytam Plewki co i jak i moze uda nam sie wbić w jeden termin :-D

marchewke z groszkiem o mniaaaam.. se na jutro strzele chyba.. :-D

wrrr niecierpie marchewki z groszkiem !!!

a wg tego kalkulatora to ja wlasnie powinnam wazyc 92kg a nie 99z hakiem :) bzduuuuuura ...

ale co tam i tak nie bede se odmawiac ooo !

lekarz mi powiedzial ze odmawiac sobie pysznosci w ciazy nie mozna !!

a macie jakis plan na zrzucenie pozniej?
ja juz sobie kombinuje pilates (na osiedlu jest taki fajny, pan w rajtuzkach prowadzi), moze aqua aerobic lub taniec brzucha :rofl2:
plany sa ambitne .....
a podobno jak sie cycem karmi to tak 2 kg miesiecznie samo ladnie schodzi

ja narazie mam pozwolenie na jeszcze lekkie przytycie bo mala rosnac musi :) nad chudnieciem bede sie zastanawiac w styczniu :) teraz nie bede sobie psula humorku :)

Nooo mascarpone mniam do deserow najlepszy ale tlusciutki tez jest ale nam wolno hihi ja z niego nieraz robie mase mieszam z danio i na biszkopty potem tylko owoce i galaretka pychota
to jest chyba najlepsza rzecz do deserków:-D

Mea tylko jak chcesz robić to radzę dzisiaj bo tiramisu jest najlepsze jak siedzi koło doby w lodówce-u mnie się nigdy tyle nie uchowa:-)

Super przepis, prosty i pysznie brzmi....a masę mieszasz mikserem i dosładzasz? ile danio na 1 mascarpone i ile biszkoptów?:-)
Biszkopcikow mi starcza jedna paczuszka i wykladam tortownice nimi mozna nasaczyc czym popadnie woda z cytryna albo sokiem z brzoskiwn jesli robisz z brzoskiwnkami:) Na jedno maskarpone dodaje jakos 2 danio smak jaki lubisz i musisz sprobowac jak Ci za malo slodkie to dosladzasz i gotowe na to brzoskwinki i zalewamy tezejaca galaretka my ten deserek uwielbiamy jest pyszny a nieraz robie go w pucharkach warstwowo i kazdy ma swoja porcje;)

reklama
Do góry