dagmar
Fanka BB :)
No ba pewnie, że tak- ile tam się jedzie??z sosnowca luzemtrzymac ci miejsce ??
Pójdę na jakieś 2 wizyty do twojego gina w 9 mieś i gra gitara

no no na 27mego. Dam radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ba pewnie, że tak- ile tam się jedzie??z sosnowca luzemtrzymac ci miejsce ??
ja i Lenka (bo raczej nie spotyka się miesięcznego przenoszenia) będziemy z Wami myślami
Mea-tylko szukaj tego serka na dziale z serkami topionymi i tymi w plastrach bo na jogurtach nie znajdziesz:-)
nie dość że termin jeden.. szpital jeden to może serio sie rozpakujemy w jednym dniuz sosnowca luzemtrzymac ci miejsce ??
ale dagmar ty chyba masz termin troche wczesniejbo my z anka i allitka to mamy w jednym czasie termin
dobra nadrobilam juz wszystko![]()
nie dość że termin jeden.. szpital jeden to może serio sie rozpakujemy w jednym dniu
1 Stycznia może się już dziac wola nieba..![]()
ja wiem ja wiem..mam pomysl - urzadzimy jakas solidna orgie na sylwestra i skurcze murowanepotem w samochody i do szpitala
ale by byla jazda
![]()
ja wiem ja wiem..
może wspólny Sylwester.. se pobalujemy potańcujemy.. na koniec kazdy se juz u siebie numerek strzeli i 1 Stycznia na porodówke wszystkie![]()
moze lepiej u nasno wlasnie o tym pisze
ja wyeksmituje tesciowa do krakowa /moze kaska ja do dziecka wynajmie jak pojda na jakas impreze/ i bede miala wolna chate![]()
moze lepiej u naszawsze to od nas chyba bliżej
tesciowie pewno wyemigrują a jak wyemigrują to z szymonem.. więc możesz zapakowac torbe do szpitala i przyjechać z nią.. przespimy się.. - o ile zdarzymy i wio do szpitala![]()
w sumie fakt..wiesz ja od ciebie do mojej mamy mam jakies 3 min piechotawiec spac bedzie gdzie
![]()