reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
no kurde kogla mogla tez bym zjadla !!!!!!!!!!:szok::szok::-D:-D

Mea - super wiesci po wizycie , teraz oby twoje wyniki dobrze wyszly ! A cisnieniem nie ma co sie przejmowac ! Na wizytach zawsze troche wysiłku i stresiku jest !
No to zes sie naogladala Agatki ahhahaha ,ale chociaz mezus mial radoche :tak:.
Ja tez bede rodzic tam gdzie moj gin bedzie ! ooooo i tyle !

ja też za ginem!!:tak:

o Plewce też gadają ze dziwny jest.. a ja go lubię.. jesli można lubić obcego faceta grzebiacego Ci w anuli :D
wiem w każdym razie ze fachowiec jest.. !
mna sie dobrze opiekuje a to sie liczy.. :)

ja plewke troche kojarze z innych zrodel ... ale jak znam zycie to on mnie nie bedzie pamietal ... a facowcem jest ... ale ja rozala nie zamienilabym na nikogo innego :)

dzis wchodze do gabinetu /przedemna byla laska z terminem na koniec listopada i druga z terminem na polowe grudnia/ a on do mnie z tekstem "uwielbiam z takimi grubaskami przebywac bo tak sie wtedy dobrze czuje" /zaznaczam ze to kawal chlopa jest i luuubi dobrze zjesc/ na co moj maz "ja za to uwielbiam ta jej ciaze ... nigdy tyle pysznosci nei jadlem w takiej ilosci" ... faceci :)
a moj chlop po pierwsszej wspolnej wizycie powidzal "ja juz tego faceta lubie" :)

ja plewke troche kojarze z innych zrodel ... ale jak znam zycie to on mnie nie bedzie pamietal ... a facowcem jest ... ale ja rozala nie zamienilabym na nikogo innego :)

dzis wchodze do gabinetu /przedemna byla laska z terminem na koniec listopada i druga z terminem na polowe grudnia/ a on do mnie z tekstem "uwielbiam z takimi grubaskami przebywac bo tak sie wtedy dobrze czuje" /zaznaczam ze to kawal chlopa jest i luuubi dobrze zjesc/ na co moj maz "ja za to uwielbiam ta jej ciaze ... nigdy tyle pysznosci nei jadlem w takiej ilosci" ... faceci :)
a moj chlop po pierwsszej wspolnej wizycie powidzal "ja juz tego faceta lubie" :)
tak jak mój bartek...
i powiedział mi ze mam nie zmieniac w kolejnej ciazy lekarza bo on juz woli jak mnie jeden 'maca' niz jakby mial sie przyzwyczajac do nastepnego..
swoja droga na poczatku był tak uroczo zazdrosny.. :-D

reklama
Do góry