Ja ogladam !!!!!!!!!!!!kto ogląda Brzydulę?????
zaraz się poryczę![]()
reklama
karnitynka1982
Fanka BB :)
Tez ogladamJa ogladam !!!!!!!!!!!!
no kurde kogla mogla tez bym zjadla !!!!!!!!!!
Mea - super wiesci po wizycie , teraz oby twoje wyniki dobrze wyszly ! A cisnieniem nie ma co sie przejmowac ! Na wizytach zawsze troche wysiłku i stresiku jest !
No to zes sie naogladala Agatki ahhahaha ,ale chociaz mezus mial radoche.
Ja tez bede rodzic tam gdzie moj gin bedzie ! ooooo i tyle !
ja też za ginem!!

A
AnOoLa88
Gość
o Plewce też gadają ze dziwny jest.. a ja go lubię.. jesli można lubić obcego faceta grzebiacego Ci w anulirutkowski jest dziwny ale rozalski o nim mowi "czlowiek jak czlowiek, grunt ze dobry fachowiec"
wiem w każdym razie ze fachowiec jest.. !
mna sie dobrze opiekuje a to sie liczy..
A
AnOoLa88
Gość
a mowią ze to za mundurem baby sznurem..ja też za ginem!!![]()
hmm co by nie było biały kitel też jakiś mundur

ja za mundurem poszłam i luuubię tego swojego czubka w mundurze!!!a mowią ze to za mundurem baby sznurem..
hmm co by nie było biały kitel też jakiś mundura my sznurem do szpitala za nim
![]()
wtedy jest taki pociągający

A
AnOoLa88
Gość
ja zawsze marzyłam o tym by sama nosić mundur.. policja mi sie marzy.. to po ojcu chybaja za mundurem poszłam i luuubię tego swojego czubka w mundurze!!!
wtedy jest taki pociągający![]()

ale teraz to juz chyba dooopa..
no chyba ze szkółke zlikwidują.. i nie bede musiala wyjezdzac na pol roku.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
o Plewce też gadają ze dziwny jest.. a ja go lubię.. jesli można lubić obcego faceta grzebiacego Ci w anuli
wiem w każdym razie ze fachowiec jest.. !
mna sie dobrze opiekuje a to sie liczy..![]()
ja plewke troche kojarze z innych zrodel ... ale jak znam zycie to on mnie nie bedzie pamietal ... a facowcem jest ... ale ja rozala nie zamienilabym na nikogo innego
dzis wchodze do gabinetu /przedemna byla laska z terminem na koniec listopada i druga z terminem na polowe grudnia/ a on do mnie z tekstem "uwielbiam z takimi grubaskami przebywac bo tak sie wtedy dobrze czuje" /zaznaczam ze to kawal chlopa jest i luuubi dobrze zjesc/ na co moj maz "ja za to uwielbiam ta jej ciaze ... nigdy tyle pysznosci nei jadlem w takiej ilosci" ... faceci
a moj chlop po pierwsszej wspolnej wizycie powidzal "ja juz tego faceta lubie"
A
AnOoLa88
Gość
tak jak mój bartek...ja plewke troche kojarze z innych zrodel ... ale jak znam zycie to on mnie nie bedzie pamietal ... a facowcem jest ... ale ja rozala nie zamienilabym na nikogo innego
dzis wchodze do gabinetu /przedemna byla laska z terminem na koniec listopada i druga z terminem na polowe grudnia/ a on do mnie z tekstem "uwielbiam z takimi grubaskami przebywac bo tak sie wtedy dobrze czuje" /zaznaczam ze to kawal chlopa jest i luuubi dobrze zjesc/ na co moj maz "ja za to uwielbiam ta jej ciaze ... nigdy tyle pysznosci nei jadlem w takiej ilosci" ... faceci
a moj chlop po pierwsszej wspolnej wizycie powidzal "ja juz tego faceta lubie"![]()
i powiedział mi ze mam nie zmieniac w kolejnej ciazy lekarza bo on juz woli jak mnie jeden 'maca' niz jakby mial sie przyzwyczajac do nastepnego..
swoja droga na poczatku był tak uroczo zazdrosny..

reklama