reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
NO i wysłałam meza z Patrykiem na rozaniec ( maly musi zaliczyc ehhh bo do komuni nie puszcza) po rozancu maja mi zakupic serek ,bo mnie tez wzielo na tiramisu !!!!!!!!!!!!!!!! Takiego smaka mi narobilyscie !!!!!!!!!!
Tylko ze boje sie tego ze te jajka sa w sumie na surowo chybaale co tam nie ma co przesadzac !
ja jem kogiel mogiel i zyje !! nie ma co sie martwic na zapas
A
AnOoLa88
Gość
mi się Pierwsza Miłość zaczynakto ogląda Brzydulę?????
zaraz się poryczę![]()

na minutkę do gorącej wodyNO i wysłałam meza z Patrykiem na rozaniec ( maly musi zaliczyc ehhh bo do komuni nie puszcza) po rozancu maja mi zakupic serek ,bo mnie tez wzielo na tiramisu !!!!!!!!!!!!!!!! Takiego smaka mi narobilyscie !!!!!!!!!!
Tylko ze boje sie tego ze te jajka sa w sumie na surowo chybaale co tam nie ma co przesadzac !

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja chodze do paligi, on nie pracuje w szpitalu...choc przyjmuje w racku to wszystkich wysyla do rydow, a tam oddaje pod opieke swojego kolegi-ordynatora Rutkowskiego:-)
rutkowski jest dziwny ale rozalski o nim mowi "czlowiek jak czlowiek, grunt ze dobry fachowiec"
no kurde kogla mogla tez bym zjadla !!!!!!!!!!ja jem kogiel mogiel i zyje !! nie ma co sie martwic na zapas![]()

Mea - super wiesci po wizycie , teraz oby twoje wyniki dobrze wyszly ! A cisnieniem nie ma co sie przejmowac ! Na wizytach zawsze troche wysiłku i stresiku jest !
No to zes sie naogladala Agatki ahhahaha ,ale chociaz mezus mial radoche

Ja tez bede rodzic tam gdzie moj gin bedzie ! ooooo i tyle !
A
AnOoLa88
Gość
ja słyszałam że ten rutkowski to też podobno dobry lekarz jest.. ; )Ja chodze do paligi, on nie pracuje w szpitalu...choc przyjmuje w racku to wszystkich wysyla do rydow, a tam oddaje pod opieke swojego kolegi-ordynatora Rutkowskiego:-)
reklama
karnitynka1982
Fanka BB :)
Ooo kurna ale sie najadlam ze az sie ruszyc nie moge ale jaki pyszny obiadek ziemniaczki z sosikiem i filecikiem z sosu no i groszek z marchewka z bulka tarta pyyyyycha ledwo zyje ale do polnocy mi przejdzie
))
O fuuuj ja jakos za koglem moglem nie przepadam jajka na surowo mnie odpychaja wole zjesc batona hehe
O fuuuj ja jakos za koglem moglem nie przepadam jajka na surowo mnie odpychaja wole zjesc batona hehe