reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
NO i wysłałam meza z Patrykiem na rozaniec ( maly musi zaliczyc ehhh bo do komuni nie puszcza) po rozancu maja mi zakupic serek ,bo mnie tez wzielo na tiramisu !!!!!!!!!!!!!!!! Takiego smaka mi narobilyscie !!!!!!!!!!
Tylko ze boje sie tego ze te jajka sa w sumie na surowo chyba :sorry: ale co tam nie ma co przesadzac !

ja jem kogiel mogiel i zyje !! nie ma co sie martwic na zapas :)

NO i wysłałam meza z Patrykiem na rozaniec ( maly musi zaliczyc ehhh bo do komuni nie puszcza) po rozancu maja mi zakupic serek ,bo mnie tez wzielo na tiramisu !!!!!!!!!!!!!!!! Takiego smaka mi narobilyscie !!!!!!!!!!
Tylko ze boje sie tego ze te jajka sa w sumie na surowo chyba :sorry: ale co tam nie ma co przesadzac !
na minutkę do gorącej wody:tak:

Ja chodze do paligi, on nie pracuje w szpitalu...choc przyjmuje w racku to wszystkich wysyla do rydow, a tam oddaje pod opieke swojego kolegi-ordynatora Rutkowskiego:-)

ja jem kogiel mogiel i zyje !! nie ma co sie martwic na zapas :)
no kurde kogla mogla tez bym zjadla !!!!!!!!!!:szok::szok::-D:-D

Mea - super wiesci po wizycie , teraz oby twoje wyniki dobrze wyszly ! A cisnieniem nie ma co sie przejmowac ! Na wizytach zawsze troche wysiłku i stresiku jest !
No to zes sie naogladala Agatki ahhahaha ,ale chociaz mezus mial radoche :tak:.
Ja tez bede rodzic tam gdzie moj gin bedzie ! ooooo i tyle !

reklama
Ooo kurna ale sie najadlam ze az sie ruszyc nie moge ale jaki pyszny obiadek ziemniaczki z sosikiem i filecikiem z sosu no i groszek z marchewka z bulka tarta pyyyyycha ledwo zyje ale do polnocy mi przejdzie :)))
O fuuuj ja jakos za koglem moglem nie przepadam jajka na surowo mnie odpychaja wole zjesc batona hehe

Do góry