reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
kopciuszku mialam cisnienie 150/85 ale zaraz jak przyszlam do domu to mialam 127/75 wiec to napewno bylo jakies przegiecie :)
a co do krzesla to sie wqrzam bo najwygodniej mi lezec przy biurku ale chyba sie na dluzej na sako przeniose bo lekarz kazal mi faktycznie lezec ... a patrzylam na allegro i mozna kupic takie podstawy ale drogie to jest jak jasna cholera !! za metalowa 70 zl chca !!

A co polecacie niedoświadczonym:p?

Ja też byłam BARDZO niedoświadczona przy Hani!!!
A jak widziałam jak siostra kilka lat wcześniej swojej córce wyciągała gruszką to powiedziałam że w życiu tego nie będę używaż:szok:
A potem wyszło jak wyszło....mała przez 3 miesiące miała sapkę i na prawdę nie życzę tego nikomu!!!
I przestawiłam się na gruszkę!
Ale chyba najlepiej spróbować najpierw aspirator....ponoć bezpieczniejszy:tak:

kopciuszku mialam cisnienie 150/85 ale zaraz jak przyszlam do domu to mialam 127/75 wiec to napewno bylo jakies przegiecie :)
a co do krzesla to sie wqrzam bo najwygodniej mi lezec przy biurku ale chyba sie na dluzej na sako przeniose bo lekarz kazal mi faktycznie lezec ... a patrzylam na allegro i mozna kupic takie podstawy ale drogie to jest jak jasna cholera !! za metalowa 70 zl chca !!

No to cisnienie rzeczywiscie nie bylo fajne:no:najwazniejsze ze w domu spadlo;-)ty to drugie masz nawet po lekach nie za ciekawe,ja tez mialam i mam to drugie gorsze.
Jak ja bym chciala miec laptopika i lezec z nim w łozku:tak:

A tak wogole to chcialam was zapytac o cos?Wczoraj na wizycie gin zauwazyl ze jestem przeziebioona i przepisal mi Ascorutical i na katar Otrivin,na sprayu do nosa pisze ze nie wolno stosowac w ciazy i teraz sama nie wiem?Chyba moju gin wie co robi?
Tak sie zastanawiam tez nad Otrivinem dla niemowlat bo mam go dla corki,on jest slabszy wiec moze lepiej tego stosowac?Co wy radzicie?

Ja kiedyś stosowałam na początku ciąży Otrivin i dostałam opieprz:p Choć był właśnie dla dzieci 0.5%. Najlepsze są krople Euphorbium. Całkowicie bezpieczne w ciąży, to krople homeopatyczne. Mi bardzo pomagały:)

reklama
No właśnie, ja Otrivin stosowałam na początku ciąży. Ale myślałam, że potem też nie wolno;P Tak czy siak w/w przeze mnie kropelki są jak dla mnie najj:)

Do góry