karnitynka1982
Fanka BB :)
Slodkie laseczki hihiA to moje dwa wykańczające słoneczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slodkie laseczki hihiA to moje dwa wykańczające słoneczka
Ooooo super by bylo z checia bym zjadla cos takiegoKarnitynko, ja kiedyś robiłam kotleciki z bakłażanem i fetą, były pyszne. jak znajdę przepis to Ci go przepiszę
Aga, ależ Hania jest śliczna!![]()
nie dam rady wydusić z siebie słowa tak chce mi się płakaćNATALKA faceci tacy samalo ktory pamieta o waznym dniu
:-(
Ja na twoim miejscu bym go zapytala gdzie sa kwiaty:-)![]()
Dziekuje Ci bardzo kochanaKarnitynko, masz przepis na odpowiednim wątku.
Wez laseczka jak ja se przypomne jak bylo zajebiaszczo sasasasaMarciu popieram ze duza wanna to wypasik jest nam sie upieklo bo jak kupowalismy mieszkanie to lazienka byla cudnie zrobiona i nic w niej nie zmienilismy jest duzy prysznic i wielka wanna z biczami wodnymi i hydromasazem normalnie los na loterii nigdy takiej nie mialama piany to daje tyle ze mozna miskami zbierac polecam kazdemu zimne winko swieczki i duuuuzo piany normalnie cos cudownego!!!
Marta, ale zapierniczasz z tymi centymetramijeszcze mnie przegonisz (106 cm). a myślałam, że to ja tu będę mieć najwięcej cm
![]()