reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pamiętamy:-D. Wszystkiego dobrego dla Julci.

Agatko!!!!!! wszystkiego naj najlepszego na nowe drodze życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juleczko a Tobie skarbeńku 10 miesieczny sto latek!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

Juleczko wszystkie Najlepszego ślicznotko nasza!!!!

Wszystkiego najlepszego dla naszej dzisiejszej solenizantki Juleczki przede wszystkim zdróweczka dla ciebie słoneczko;-)

Juleńko nasza śliczna, buziaczki z okazji 10 miesiąca

Buziaczki dla Juleczki ;-)

Dziękujemy:tak::tak::tak:

Witajcie sobota mija, my dzisiaj byliśmy na małych zakupach kopiliśmy trochę bodziaków z długim, pajacyków, bo Julcia lubi w nich spać i zrobiliśmy przymiarkę do bucików...byliśmy w sklepie Bartek...:tak::tak::tak:ceny z kosmosu ale buciki fajne...kupimy na zimę Julci, na jesień kupimy jakieś tańsze póki Julcia nie chodzi;-)

U nas w domu teraz akcja mega czyszczenia sprzętu agd...poszla w ruch pralka i zmywarka...kupilismy takie preparaty i teraz same myja się:tak::tak::tak::tak:

JULECZKO dla Ciebie...

najlepszego.jpg

:tak::tak::tak::tak: sto lat :tak::tak::tak::tak:

My byliśmy dzisiaj w Smyku i kupiliśmy Bartkowi kombinezon zimowy :tak: od razu wpadł nam w oko :tak: w dodatku jak go wybraliśmy, poszliśmy do kasy, a przy kasie stoi moja znajoma z osiedla, nie jakaś bliska, ale dała nam 20% rabatu :tak::tak::tak::tak:

Widzę, że dzisiaj dzień życzeń, tak więc i ja życzę Ci Agatko najlepszego na nowej drodze życia, i oczywiście pociechy z męża:-D

No i oczywiście 100 latek dla Julci:tak:

My też dzisiaj zakupkowo:-) Kupiliśmy młodej kombinezon:-) i bodziaczki z długim rękawkiem:tak: i jeździka- autko:tak:

Niestety wieczór samotny, bo niemężowy gra na imprezie, i będzie dopiero ok północy. Za to jutro zawozimy Pati na parę godzinek do mojej mamy i siostry i idziemy na jakąś randkę:-) Nie mogę się doczekać:-D

Dziekujemy

My byliśmy dzisiaj w Smyku i kupiliśmy Bartkowi kombinezon zimowy :tak: od razu wpadł nam w oko :tak: w dodatku jak go wybraliśmy, poszliśmy do kasy, a przy kasie stoi moja znajoma z osiedla, nie jakaś bliska, ale dała nam 20% rabatu :tak::tak::tak::tak:

super, my jutro wybieramy sie do smyka

No i oczywiście 100 latek dla Julci:tak:

Niestety wieczór samotny, bo niemężowy gra na imprezie, i będzie dopiero ok północy. Za to jutro zawozimy Pati na parę godzinek do mojej mamy i siostry i idziemy na jakąś randkę:-) Nie mogę się doczekać:-D

dziekujemy i zyczymy udanej randki:zawstydzona/y:;-):tak:

hej dziewczynki:tak::tak::tak: jeny jakie pustki:szok::szok::szok::szok:
my jutro idziemy na poszukiwanie kombinezonu dla Filipka gdyz we wtorek ma byc podobniez tylko 6 stopni i snieg z deszczem:szok::szok::szok::szok:szok:eek::eek:mam problem tylko z butkami gdyz nie wiem jakie kupic:-:)-:)-:)-(Fifi spi a my z mezowym mamy dzien odstresowujacy:-D:-Dja winko popijam a mezus wiskacza :-D:-Dbłogo mi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hej dziewczynki:tak::tak::tak: jeny jakie pustki:szok::szok::szok::szok:
my jutro idziemy na poszukiwanie kombinezonu dla Filipka gdyz we wtorek ma byc podobniez tylko 6 stopni i snieg z deszczem:szok::szok::szok::szok:szok:eek::eek:mam problem tylko z butkami gdyz nie wiem jakie kupic:-:)-:)-:)-(Fifi spi a my z mezowym mamy dzien odstresowujacy:-D:-Dja winko popijam a mezus wiskacza :-D:-Dbłogo mi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Fajnie Wam:-)
My też się właśnie przestraszyliśmy prognozy pogody i już mamy kombinezon:tak: Tylko butków brakuje:sorry: Ale poszukamy po weekendzie.
Ja jak dotrwam do powrotu mojego R., to też napijemy się jakiegoś drinka:-)

reklama
JULECZKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

Dzisiaj pustki jak zazwyczaj w weekendy.

Ja ostatnio nie mam kiedy zagladać. W środe mam egzamin na prawko. Pare dni temu zaczelam robic testy i masakra tyle bledów ze hej bo juz daaawno nie rozwiazywalam wiec teraz codziennie jak mam chwile to zamiast tv czy forum mam testy:zawstydzona/y: Juz dzis robilam 0 bledów wiec jest ok :tak: Na dodatek biegam na rozmowy o prace i w wolnych chwilach przeszukuje internet w poszukiwaniu ogloszen i wysylam cv.

To by bylo narazie na tyle. Ide spac bo jutro z samego rana pobudka i znowu caly dzien sama bo mezowy w pracy :crazy:

Do góry