reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no to zostałam w tyle
u-becze.gif

:laugh2:

nie szperałyście ostatnio po allegro za jakimś fajnym, dłuższym sweterkiem?

Ja sie zastanawiam nad tym:tak:
HIT ! IDEALNA TUNIKA komfort NAJWYŻSZA JAKOŚĆ (762911500) - Aukcje internetowe Allegro
Widzialam go na zywo u kolezanki i jest super:tak:dlugi

reklama
Marta, ale zapierniczasz z tymi centymetrami :laugh2: jeszcze mnie przegonisz (106 cm). a myślałam, że to ja tu będę mieć najwięcej cm :szok:
no ja jestem ciekawa ile mialam przed ciążą, ale strasznie malo, moglam sie niemalze objąć w pasie dłońmi hihi, teraz to moge o tym pomarzyć :)

powiedzcie szczerze mam zmienic ta liste ?? bo sie lasencje na listopadowkach burza ...
no bez przesady, wielki problem, ubedzie im czegos czy jak?

MEA moim zdaniem kazdy robi jak chce,przeciez one tez to skads wziely,przeciez to nic takiego ze ty sciagnelas pomysl z innego watku wiec nie wiem o co tu sie burzyc!!!

No właśnie, co w tym złego???:no:
To jest forum, ogólnodostępne, dla wszystkich. To może ktos mnie oskarży o plagiat suwaczka???:-D:laugh2: totalna głupota.

Czytam i czytam, widze ze nie tylko jasię wkurzam;-) na swojego M;-)ale ja już dawno sobie odpuściłam, skoro On nie rozumie ciężarnej, ja się czepiam, on nie odpuści, gorzej niż dziecko, postanowiłam dac sobie na luz bo jeszcz eprzez te nerwy wcześniej urodzę. Nie warto walczyć!

Miłej niedzieli Laski, ja od rana dzisiaj znowu przy garach:tak: goście, goście, goście:-)

Dziewczyny przegladam teraz neta i znalazlam cos takiego.
To sa dopiero cyce:-D

to nie sa cycki to kalectwo:-D

ja tez sie witam wczoraj czytalam was caly dzien ale nie pisalam bo wreszcie po 5 tygodniach mogli mnie odwiedzic rodzice;-);-)
mamusia kochana upiekla mi karczek i boczek rolowany mniami;-)
szkoda tylko ze juz musieli jechac...
moj maz o dziwo wczoraj mnie nie zdenerwowal;-)albo po prostu za bardzo sie zajekam rodzicami i zauwazalam tego co by mnie normalnie wkurzalo:-)

reklama
dziewczyny..a racze te ktore maja juz dzieciatka, a zwlaszcza synkow;-)
mam do was pytanie...
czytam rozne poradniki o pielegnacji dziecka i w jednych znaduje informacje ze pielegnujac siusiaka naszych pociech nie powinno sie nic z nim robic..
a w innych ze powinno sie go przemywac zagotowna woda zeby sie napletek nie zrosl ze skora i zeby nie stworzyla sie stulejka..
powiedzcie mi co robic??:szok:

Do góry