kurcze my wczoraj bylismy ogladac buciki i tez myslalm o 19 gdyz obecnie nosi 18 . ale 19 nie moglam nalozyc na nozke a 20 byla za duza![]()
ooo, no a my byliśmy bez Bartka, dzisiaj go zabieramy żeby przymierzyć jak coś, więc dam później znać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze my wczoraj bylismy ogladac buciki i tez myslalm o 19 gdyz obecnie nosi 18 . ale 19 nie moglam nalozyc na nozke a 20 byla za duza![]()
no tak tylko chodzi o to ze ta 19 gdyby udalo sie wlozyc w nia stope bylaby ten 1 cm wieksza tylko fifi tak ukladal stope ze nie mozna bylo jej do tego buta wcisnac:-ooo, no a my byliśmy bez Bartka, dzisiaj go zabieramy żeby przymierzyć jak coś, więc dam później znaćale trochę większy bucik musi być, żeby maluszek mógł paluszkami poruszać.
no tak tylko chodzi o to ze ta 19 gdyby udalo sie wlozyc w nia stope bylaby ten 1 cm wieksza tylko fifi tak ukladal stope ze nie mozna bylo jej do tego buta wcisnac:--
-( a 20 z 2 cm byla za duza:-
-
-(
Olciu tableteczka na taka pogode murowana jak nicgłowa mnie boli masakrycznie :-(
Witajcie;
u nas też pogoda obrzydliwa.
I nawet nie będę udawała, że zamierzam gdzieś wyjść;-).
Kana czy to możliwe, że ja ciebie i Mariczkę w gazecie widziałam?
Ja kupiłam młodemu 19 i są ok.