reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

kurcze my wczoraj bylismy ogladac buciki i tez myslalm o 19 gdyz obecnie nosi 18 . ale 19 nie moglam nalozyc na nozke a 20 byla za duza:eek::eek::eek::eek::eek:

ooo, no a my byliśmy bez Bartka, dzisiaj go zabieramy żeby przymierzyć jak coś, więc dam później znać :tak: ale trochę większy bucik musi być, żeby maluszek mógł paluszkami poruszać.

reklama
ooo, no a my byliśmy bez Bartka, dzisiaj go zabieramy żeby przymierzyć jak coś, więc dam później znać :tak: ale trochę większy bucik musi być, żeby maluszek mógł paluszkami poruszać.
no tak tylko chodzi o to ze ta 19 gdyby udalo sie wlozyc w nia stope bylaby ten 1 cm wieksza tylko fifi tak ukladal stope ze nie mozna bylo jej do tego buta wcisnac:-:)-:)-( a 20 z 2 cm byla za duza:-:)-:)-(

To zaległe wczorajsze...... jak Tylko nadrobie to co mnie omineło to zaraz bede spowrotem :)

Agatko i Krzysztofie

Życzę wszystkiego czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba
bez żadnych ograniczeń prędkości,
do tego jeszcze ogromu radości
z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
który spełnia Wasze marzenia.
Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu
talerza klusek i makaronu
słońca bez końca, kwiatów pachnących,
a tuz za oknem ptaków śpiewających.
Każde z tych życzeń na pewno się spełni,
ponieważ płynie prosto z serca głębi.

Ogrom miłości życzą Mariczka z Mamusią i Tatusiem:*

d4332d9e1d348c83890ad5a8fa54fa63.jpg

Najwspanialsze i najsłodsze życzonka z okazji kolejnej miesięcznicy składamy również naszej kochaniutkiej i prze cudownej Juleczce:*
Dużo zabaweczek i uśmiechu na pięknej twarzyczce
życzą Cioteczka i Mari:*

Witam więc i ja niedzielnie.....:tak:

U na pogoda makabryczna.....pada i pada i pada.....hmmmmm

Wczoraj mnie nie było, poniewąz bylismy z mężem moim na zakupach....kupiłam sobie buciki , meżowemu tez,a i tak najwiecej dostało sie Mari.....kupilismy jj dwie pary spodenek dresowych, bluce, bluzeczke,bodziaki z długim rekawkiem... wiecie co z bucikami jezcze poczekalismy......bo tak jak Wy kochane mam problem z rozmiarem i musiałaby byc z nami Mari.....
A wczoraj odpoczywała od rodziców z Tesciowka.....i nawet nie zapłakala.....była z babcia na pacerku, zjadły obiadek, spały, wariowały...istny sajgon podobno:p hahhaha

Nio to tak o nas.....a Was tutaj ogolnie za duzo nie było przez czas mojej nieobecnosci, wiec zaległosci ku mojej radosci tez nie ma strasznej......:-p:tak:

Witajcie;
u nas też pogoda obrzydliwa.
I nawet nie będę udawała, że zamierzam gdzieś wyjść;-).

Kana czy to możliwe, że ja ciebie i Mariczkę w gazecie widziałam?

Ja kupiłam młodemu 19 i są ok.

reklama
Witajcie;
u nas też pogoda obrzydliwa.
I nawet nie będę udawała, że zamierzam gdzieś wyjść;-).

Kana czy to możliwe, że ja ciebie i Mariczkę w gazecie widziałam?

Ja kupiłam młodemu 19 i są ok.

U mnie też pogoda do bani więc wzięłam się niestety do gotowania obiadków na zapas:(
To samo chciałam zapytać Kana:) Zapominajka w której gazecie?:)

Do góry