reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

GEORGINA i szybko sie chwal kobieto :-D
gdzie tam środa.. :( żebym do dżina mogła iśc.. ale wytrzymam :p
co do teściowych to ja sie juz nie wypowiadam.. - szkoda klawiatury..
ale Wam powiem..
jaki zrypany weekend miałam..
po 1 zgaga mnie meczy taka że mogłabym ogniem dmuchać..
po 2 spać nie umiem bo mnie cały brzuch ciągnie..
po 3 latam sikać co pół godziny jak debil..
po 4 puchna mi rece i nogi.. - o taaak ! też mnie ro dopadło.. ;/
po 5 jak patrze na zdjecia sprzed ciąży to czuję się jak wieloryb ;| jaka ja byłam fajna.. zero tłuszczu na brzuchu a teraz jak słonica jakas wygladam..
po 6 z piersi to mi wręcz LECI.. wiec pora przyzwyczajac sie do spania w cycniku..
po 7 nawet na seks nie mam ochoty.. !

chyba mnie dopadła depresja albo cuś . o_O

reklama
Jutro mam usg na 10.15. Trzymajcie kciukaski:))

Aha zapomniałam się pochwalić, że dziś mam pierwszą niezapowiedzianą ZGAGĘ! Jeszcze nigdy nie miałam;P Masakraa:p
Trzymam mocno, widze ze jestes dzien przede mna:-)a ja mam jutro wiec beda adani w tym samym dniu zycia:-)
napisz ile wazy juz Twoje malenstwo bo ciekawa jestem ile moze teraz wazyc:-)

co do kotkow to biedulki male...
ja mam swojego Franka adoptowanego ze schroniska:-)i pieknie sie prezentuje z pieskiem Bajka:-)

co doz gagi ja jej narazie jeszcze nie mam...myslalam ze mnie lapie ale to bylo dwa razy jak wzielam leki na czczo...teraz juz tak nie robie i juz wiecej jej nie bylo...

za to moj maly od wczoraj tak kopie i wystawia noge (chyba) i mam taka antenke na brzuchu...sprawia mi coraz wiecej bolu..wczoraj tak kopal po moim ledwo trzymajacym sie ujsciu ze az mnie tam jakies klucie zlapalo...

Załączniki

• baja i franko.jpg
    baja i franko.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 36
ale Wam powiem..
po 5 jak patrze na zdjecia sprzed ciąży to czuję się jak wieloryb ;| jaka ja byłam fajna.. zero tłuszczu na brzuchu a teraz jak słonica jakas wygladam..
po 6 z piersi to mi wręcz LECI.. wiec pora przyzwyczajac sie do spania w cycniku..

AnOoLa moze nie mam tyle dolegliwosci co Ty..
ale ja mam ochote na sex a tu nie wolno juz tyle tygodni w celibacie ze chyba nie pamietam jak to sie robi zaraz mi druga blona dziewicza wyrosnie:-Dhahahahaha:-D
a co do brzucha teraz nie jest zly bo skora na nim jest naciagnieta...
ale po porodzie jak bedzie zwisala to dopiero bedziemy mialy problem...:zawstydzona/y:

ja mam swojego Franka adoptowanego ze schroniska:-)i pieknie sie prezentuje z pieskiem Bajka:-)

Super!!!
Też mam psinkę ze schroniska, wspaniały pies:tak:

Co do zgagi to moja zmora, pomagają tylko tabletki rennie, bez nich sie nie ruszam z domu:-(

I brzuszek u mnie naciagniety;-)jak diabli, troszkę zjem i ruszać sie nie mogę:-D Wszyscy sie smieją że mi ktos piłke do brzucha wsadził:-D

Moj synus jest chyba chudy i dlugi po tacie:-)
bo brzuchaol mi bardzo nie odstaje tylko maly juz sie pcha glowka na wyjscie, a dupa jest pod zebrami:-)
czy Wy tez juz czujecie tak dokladnie swoje dzieci?

Widze ze wy ranne ptaszki jestescie:tak:spac nie mozecie????
Jutro mam usg na 10.15. Trzymajcie kciukaski:))

Aha zapomniałam się pochwalić, że dziś mam pierwszą niezapowiedzianą ZGAGĘ! Jeszcze nigdy nie miałam;P Masakraa:p

Trzymamy;-)jak tylko wrocisz to pisz jak u ciebie:-)
Co do zgagi to ja czasami mam a czasami nie ale nie jest ona jak narazie tak intensywna jak w poprzedniej ciazy.

ale Wam powiem..

Tak yto nazywa sie depresja:tak::-D:-D:-D

MEA ty robisz pranie po 23:szok::szok::szok:

MEA ty robisz pranie po 23:szok::szok::szok:

ja jak ja ... pralka ... ja to potem tylko wieszam :D
ale to dlatego ze jak tesciowa juz wrocila to bedzie mi patrzec na rece kiedy wlanczam pralke /czy napewno w taniej taryfie!!/ a ja sobie chcalam poprac jak mi bylo wygodniej ... poza tym jak wczoraj zapelnilam kolejna suszarke to mi to teraz spokojnie wyschnie i bedzie trzecia partia do prasowania :D a dzis i tak nic nie zrobie bo jedziemy do kietrza ... wiec niech przynajmniej ma czas schnac :)

no wlasnie ja wstalam, robie sniadanko i salatke owocowa i jak zjemy to spadamy do babci do kietrza ... mam tylko nadzieje ze nei zejdzie nam tam caly dzien bo umre z nudow !! biore ksiazke tak na wszelki wypadek :) ale neta juz nie mam wiec badzcie milosierne i nie napiszcie 20 stron co ??

Moj synus jest chyba chudy i dlugi po tacie:-)
bo brzuchaol mi bardzo nie odstaje tylko maly juz sie pcha glowka na wyjscie, a dupa jest pod zebrami:-)
czy Wy tez juz czujecie tak dokladnie swoje dzieci?
też tak czujemy:tak:

żart miesiąca:
dzisiaj w środku nocy budzi mnie mąż i mówi:
on: kochanie a czy ty już jesteś spakowana do szpitala?
ja: nie
on: to na co ty czekasz?
ja: bo mam jeszcze czas?
on: przecież ty możesz w każdej chwili urodzić!!!tobie to się weźmie jakieś szmatki do szpitala ale dzidziusiowi?? a skąd je będę wiedział co mam wziąć??:-D

męski instynkt??

Witajcie w ten brzydki pochmurny poranek, dziś to nawet nie żal mi leżeć w łożku przy takiej pogodzie. Mój maluch podczas ostatniego usg w 31tyg miał ok.1960g. :-)

reklama
Do góry