reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Laski, ale jestem szczęśliwa:) Jak po każdym usg:D Po pierwsze Maleńka super zdrowa!! Waży 1600g!!:))))) Nigdy bym się nie spodziewała, że aż tyle:) Serduszko jej waliło jakby miało wylecieć:) Jest urocza, ale to wiadomo:D Hehe:) Jest już główką w dół:) Szłapeczki widziałam, i widziałam jak mnie kopała co w tym samym momencie też czułam:D Śmieszne uczucie:) Termin mi się zmienił na 18 grudnia, ale nie zmieniam nic w suwaku bo te terminy są tak ruchome, że głowa boli:p Szyjkę mam zamkniętą, twardą i długą:) Skurcze są normalne, mam te Braxtona, jeśli nie jest ich więcej niż 10 na dobę to nie muszę brać nospy. Powyżej 10 to zalecenie do brania nospy. No ja mam z 2,3 na dobę.
WRESZCIE zmieniła mi tabletki z żelazem! Na jakieś na S, teraz nie chce mi się wyciągać recepty.
I dała skierowanko na glukozę 75, z wynikiem mam jej potem zadrynkać.
Generalnie bałam się jej reakcji na hemoglobinę przez jej straszonko mnie tymi zastrzykami a tu proszę - hemoglobinka bez zmian a ona o zastrzykach nie wspomina tylko przepisuje inne tabletki. Uf......

Na plusie jak już pisałam ostatnio mam 3.6 od początku ciąży. W ogóle ginka była zaskoczona, że przy takim brzuszku moja Perła tak cudnie waży:))))

Wód płodowych dużo, dzidzia ma o dziwo dużo miejsca jeszcze:p Byle tylko nie zechciała zmienić pozycji. Nie mówiła, że nie wolno uprawiać seksu, my go ograniczymy, od środy go w ogóle nie ma.
Aha no dała mi jedną fotkę Małej, ale pierwszy raz nie wiem co na niej jest i nawet jej Wam nie wkleję. Na pocieszenie JADĘ ZA TYDZIEŃ NA USG 3D!!!!!:))))))))))))))))))))))
hej, no no no, niezła Kuleczka :) gratulacje

No Joasiu Filipka było super widać:) Zwłaszcza buzinkę o którą jakoś szczeg. najbardziej mi chodzi. Dziś dostałam taką niewyraźną fotkę z usg, że aż mi się płakać zachciało hehehe. W dodatku moja ginka nie potrafi nagrać filmiku z usg, dlatego pomysł z 3D u innego doktorka. Moja doktorka ma zbyt nowoczesny sprzęt i się jeszcze nie poznała na tym nagrywaniu. Nie mam jej tego za złe bo prawdę pisząc gdyby nie to, że mi dziś nie nagrała to bym pewnie nie jechała na 3D bo remonty nasze sporo kosztują. Ale powiedziałam sobie ''pamiątka będzie do końca życia, co mi szkodzi":)
I bardzo dobrze ze sie zdecydowalas !!!!!! Wyobraz sobie jak juz malenka bedzie duza a ty jej pokazesz jak wygladala u ciebie w brzuszku - no czad nie z tej ziemi !
Na dvd bedziesz mialam nagrane cale usg wlacznie z glosem i opiem ginekologa :) I waszymi komentarzami w trakcie badania ( przynajmniej ja tak mam) A fotki robia przewaznie buziek wiec oby sie niunia wam pokazala !!! Ale jak jest glowka na dol to mysle ze bedzie ja dobrze widac :)

I bardzo dobrze ze sie zdecydowalas !!!!!! Wyobraz sobie jak juz malenka bedzie duza a ty jej pokazesz jak wygladala u ciebie w brzuszku - no czad nie z tej ziemi !
Na dvd bedziesz mialam nagrane cale usg wlacznie z glosem i opiem ginekologa :) I waszymi komentarzami w trakcie badania ( przynajmniej ja tak mam) A fotki robia przewaznie buziek wiec oby sie niunia wam pokazala !!! Ale jak jest glowka na dol to mysle ze bedzie ja dobrze widac :)

u nas takich rewelacji nie ma z tymi głosami choc przyznam ze tego brakuje przy ogladaniu:eek:

reklama
Do góry