reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

łącze sie w bólu tez tak miałam jak sie zaczynal i pierwszy dzien to masakra pila mechaniczna ale damy jakos rade tak mysle jakos to musi byc moze jak wczesniej sie wycierpiałysmy to poród bedzie lzejszy:sorry::eek:

ooo moje okresy to tak samo koniecznie pozostanie w domu raz w miesiacu 1 dzien musialm opuszczac szkole potem prace nie dalo sie wytrzymac ale moze wlasnie porod bedzie lzejszy skoro te miesiaczki takie ciezkie byly a swoja droga ciekawe jakie beda po porodzie

reklama
Ja mam na razie 4 razy potwierdzoną na 100% dziewczynkę i oby po porodzie też była dziewczynką;D Bo będzie problem z wymyśleniem na szybko imienia dla chłopca;D

Grudnioweczka !!!!!!!!!! No gdzies ty sie podziewała kochana ! Witaj z nami znowu !!!!!! Zycze miłej lekturki sie dzialo sie dzialo u nas troszke ,nadrabiaj i pisz co u Ciebie !!!!!!!!!
Doczytalam troszkę, widzę, że już nam się dwie dzne dziewuszki urodziły! Gratuluję!!!! Duuuużo sił i zdrówkadla nich!

A ja po locie (przeżyłyśmy obie bez większych atrakcji), zaświadczenie dostałam od znajomej lekarki a na lotnisku nikt o nie nawet nie pytał... :szok: Ciule.. Tylko pilot chyba myślał że helikopterem leci i lądowanie mieliśmy nieciekawe.. Właściwie trzaśnięcie o ziemię.
Mieszkam w nowym domu, w nowym miejscu, na granicy Anglii i Walii. I powiem Wam szczerze - nie cierpię tego miejsca.. Marzę, żeby wrócić do Polski. I strasznie tęsknię za mamą. Mieliśmy też pare niemiłych przygód, niestety.. Jeszcze nic miłego mnie nie spotkało, więc czekam z niecierpliwością na kapkę szczęścia..
Tęskniłam do Was i czekałam aż na tą moją wiochę doprowadzą internet w końcu. Nadrobiłam jakieś 20 stron i już mi plecy wysiadają..

Czytam dalej. Buziaki

ooo moje okresy to tak samo koniecznie pozostanie w domu raz w miesiacu 1 dzien musialm opuszczac szkole potem prace nie dalo sie wytrzymac ale moze wlasnie porod bedzie lzejszy skoro te miesiaczki takie ciezkie byly a swoja droga ciekawe jakie beda po porodzie

no własnie mi zawsze gin powtarzal ze po porodzie powinno sie wszytko unormowac ze beda @ lzejsze;-) oby:eek:

Doczytalam troszkę, widzę, że już nam się dwie dzne dziewuszki urodziły! Gratuluję!!!! Duuuużo sił i zdrówkadla nich!

A ja po locie (przeżyłyśmy obie bez większych atrakcji), zaświadczenie dostałam od znajomej lekarki a na lotnisku nikt o nie nawet nie pytał... :szok: Ciule.. Tylko pilot chyba myślał że helikopterem leci i lądowanie mieliśmy nieciekawe.. Właściwie trzaśnięcie o ziemię.
Mieszkam w nowym domu, w nowym miejscu, na granicy Anglii i Walii. I powiem Wam szczerze - nie cierpię tego miejsca.. Marzę, żeby wrócić do Polski. I strasznie tęsknię za mamą. Mieliśmy też pare niemiłych przygód, niestety.. Jeszcze nic miłego mnie nie spotkało, więc czekam z niecierpliwością na kapkę szczęścia..
Tęskniłam do Was i czekałam aż na tą moją wiochę doprowadzą internet w końcu. Nadrobiłam jakieś 20 stron i już mi plecy wysiadają..

Czytam dalej. Buziaki
Jak dobrze, że już z nami jesteś:happy::happy::happy: A do nowego miejsca się przyzwyczaisz;-) Jak córcia??

no własnie mi zawsze gin powtarzal ze po porodzie powinno sie wszytko unormowac ze beda @ lzejsze;-) oby:eek:
MI @ sie unormowala ,napewno nie byla tak bolesna jak przed ciaza !!!! Bo wczesiej to poty mnie oblewaly jak @ przychodzila !!! I wilam sie z bolu ! pierwsze dni wyciete z zyciorysu doslownie.a po porodzie jakos mniej bolalo ,i byla regularna :) Do casu jak zaczelam brac tabsy wtedy bylo jak w zegarku wiedzialam co do godziny doslownie kiedy dostane !!! I nic juz calkiem nie bolalo ....az do czasu jak odstawilam tabsy co w ciaze zajsc !!! Bole brzucha niemilosierne a @ brak !!!! musialm leczyc sie hormonalnie i pomagac naturze co bym mogla zajsc w ciaze ....wszystko przez tablety !!! wrrr !!

mam nadzieję bo u mnie okres trwał 7-10 dni i się ze mnie lało nie mówiąc już o bólu całego ciała
cieńkie podpaski mogłam założyć około 5-6 dnia:-(
porażka

moja Lenka ma czkawkę i równocześnie mnie kopie:-D
szalona!!

reklama

Czytam dalej. Buziaki

Ojj kochana trzymam kciuki co bys do nowego miejsca sie przyzwyczaila !! Napenwo jest ciezko na poczatku !!!! Nowe miejsce ,nowi ludzie itp !
Mam nadzieje ze sie odnajdziesz ,i kurde super ze w koncu masz neta - teraz bedziesz spedzac czas z nami haaaa :)

Do góry