G
Georgina
Gość
Mój w pracy to zrobię sobie dziś brokułę. Mam dalej trzymać się żelaznej dietki, więc do dzieła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeju kochane nie straszcie bo ja mialam zawsze okres 3-4 dni i bezbolesny tzn ze bede rodzila 3 dni w bolach o nie hihi obysmy wszystkie obrobily sie w godzinkemam nadzieję bo u mnie okres trwał 7-10 dni i się ze mnie lało nie mówiąc już o bólu całego ciała
cieńkie podpaski mogłam założyć około 5-6 dnia:-(
porażka
moja Lenka ma czkawkę i równocześnie mnie kopie
szalona!!
Jeju kochane nie straszcie bo ja mialam zawsze okres 3-4 dni i bezbolesny tzn ze bede rodzila 3 dni w bolach o nie hihi obysmy wszystkie obrobily sie w godzinke![]()
NOoooooo Georginka ja tez wlasnie pozytywnie i nie chce tych filmow ogladac bo sie jeszcze zaczne bac albo trafie na jakis hardcorowy a tak zyje sobie w moim swiecie szybkiego bezbolesnego porodu i sie nie boje heheJa bardzo lubię oglądać takie filmiki, w ogóle mnie nie przerażają, (może temu bo bez głosu słucham:-)?). Ja jestem poz. nastawiona do porodu, ponoć od nastawienia wiele zależy.
Hehe, no wiadomo, że to się tak z przymrużeniem oka traktuje. Tzn wagi bo każde dziecko inaczej rośnie.Skoro moja mała w 29 tygodniu powinna ważyć według tego kalendarza 1250 g a ważyła 1500 a teraz powinna ważyć 2500 to ciekawe ile waży w rzeczywistości![]()
Ja takie filmiki oglądałam jak jeszcze nie byłam w ciąży i się wzruszałam i myślałam kiedy mnie to szczęście spotka;-)NOoooooo Georginka ja tez wlasnie pozytywnie i nie chce tych filmow ogladac bo sie jeszcze zaczne bac albo trafie na jakis hardcorowy a tak zyje sobie w moim swiecie szybkiego bezbolesnego porodu i sie nie boje hehe
oczywiscie zycze Wam tego z calego serca i sobie teznie straszymy tylko sie pocieszamy ze moze dzieki temu poród bedzie lzejszy![]()