G
Georgina
Gość
Po każdym USG jestem tak pozytywną energią naładowana, że mogłabym góry przenosić
)) I taka dumna jestem z wagi mojej Kruszynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HeheheHahaha ja sie boję;-) wszystko mam pod chłopca przygotowane;-) Najwyżej później będzie chodzić dziewczynka w spiochy w śrubokrety![]()
Kochana dziewczynka w spiochach w srubokrety to jeszcze luz ale chlopak w sukienusi rozowej w motylki to juz nie przejdzie hihiHahaha ja sie boję;-) wszystko mam pod chłopca przygotowane;-) Najwyżej później będzie chodzić dziewczynka w spiochy w śrubokrety![]()
Hahaha ja sie boję;-) wszystko mam pod chłopca przygotowane;-) Najwyżej później będzie chodzić dziewczynka w spiochy w śrubokrety![]()
Bo się boisz zaskoczenia przy porodzie?![]()
Kochana dziewczynka w spiochach w srubokrety to jeszcze luz ale chlopak w sukienusi rozowej w motylki to juz nie przejdzie hihi
Ja jestem takiego samego zdania choć nie rodziłam i nie wiem co mnie czeka, jakoś to zniosę, na razie nie ma we mnie lęku, może tylko taki żeby donosić ciążę...Ja na luzie podchodzę do tematu porodu, juz rodziłam, wiem co mnie czeka, nie ma co się bać. Wyjść dziecko musiczy dołem czy przez brzuch;-) boleć będzie, nie da rady inaczej, ale ja bardziej nie moge sie doczekac kiedy w końcu tego malego Brzdąca cyckocholika zobacze i przytulę
![]()