wczoraj odkryłam, że mój powiększający się brzuch zmienił mi już kształt pępka... :-)
w końcu zaczynam się czuć jak ciężarna.
A ja dopiero pare dni temu to dokrylam. Jakos jak mylam nie zwrocilam uwagi, i dopiero pare dni temu dotarlo do mnie, ze moj dotychczasowo dosyc gleboki pepek juz sie w polowie zmniejszyl

Ano codziennie tak wstaję, idzie się przyzwyczaić. Ale za to już o 14 mam wolne:-)
No i tu masz duzy plus... Ja pracuje do 17.30 az, i z dnia nie mam wogole nic. Przychodze, obiad, chwile odpoczac i juz praktycznie do wanny i spac. I tak mija tydzien za tygodniem
No nic, trzymajcie za mnie kciuki w czwartek wieczorem jak nie zapomnicie

.
Bede trzymac.
A teraz jestes w Dublinie? i potem lecisz tylko na egazamin? Ty sie nalatasz ;-)
Jakiej muzyki słuchacie Wy i Wasze dzidzie?
Ja maluszkowi puszczam ulubiony przeze mnie jazz. Czytalam, ze powinno sie muzyke klasyczna, i pare razy probowalam... Ale, ze sama za nia nie przepadam, i musze miec odpowiedni nastroj by jej posluchac, zauwazylam ze gdy mi sie nie chce to sie irytuje jak jej slucham, i w sumie bez sensu to bylo, bo przeciez maluch ma miec z tego pozytek.
Wiec wlaczam jazz, czasem muzyke swiata - glownie jakies afrykanskie melodie, czasem muzyke relaksacyjna.
Ja dzis pranie, i powoli przygotowywanie sie do piatkowego wyjazdu. Az sie boje tej jazdy, bo caly czas mam problemy z jezdzeniem samochodem, i czesto robi mi sie w aucie niedobrze. Mam nadzieje, ze w piatek tak nie bedzie....