Witajcie przyszłe mamusie, mam dla was fajną ofertę, zajrzyjcie prosze na ostatni post. OKAZJA 
Kto przygarnie ciuszki z Damiankowej szafy???
Pozdrawiam

Kto przygarnie ciuszki z Damiankowej szafy???
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Zamówiłam sobie pizzę i do godziny ma byćA jak się ładnie nazywa - Zemsta Teścia
Jak ktoś chce to zapraszam
![]()
To moja ulubiona pizza. W składzie jest podwójny ser, papryka peperoni, zwykła papryka, pieczarki, kurczak no i przyprawyhi hinieźle sie nazywa
ciekawe jak smakuje
![]()
Zemsta Teściowej - też taka pizza jest, jadłam, ale czym się różni to już Ci nie napiszę bo nie pamiętam.co wchodzi w sklad takiej pizzy ?? bo moze zrobie wersje ostrzejsza i nazwe ja zemsta tesciowej !!
To moja ulubiona pizza. W składzie jest podwójny ser, papryka peperoni, zwykła papryka, pieczarki, kurczak no i przyprawy![]()
ciekawe skąd pomysł na nazwe 

Hehe, też się zastanawiałam. Obłędna nazwa:-)brzmi smakowicieciekawe skąd pomysł na nazwe
![]()
chyba chcialas napisac synowejco wchodzi w sklad takiej pizzy ?? bo moze zrobie wersje ostrzejsza i nazwe ja zemsta tesciowej !!

No proszę, rośnie sobie ładnie Krasnalek:-) A tak to jest OK??chyba chcialas napisac synowej
ja dopiero wrocilam...
1 godz. 40 min. opoznienia mieli..
maly wazy 1550gram i jaderka mu zeszly do moszny hehe
duze ma
a tak poza ym to srodwy jak ryba![]()