Karoli4
Fanka BB :)
Musze chyba jakies buty niewygodne wyciagnac. Dobrze, ze mama ma jakies moje stare. Tyle, ze ja w innych butach niz trampki cierpie bardzo i bola mnie nogi niesamowicie. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczynki :-) mam dzisiaj dzień w biegu. Właśnie wróciłam z badań, jak zobaczyłam kolejkę to od razu wpakowałam się na sam początek :-)pogoda do bani, wieje, sypie śniegiem...brrr... o 11.30 w końcu umówiłam się do dentysty, niestety prywatnie, bo jak usłyszałam termin na grudzień to stwierdziłam, że równie dobrze mogliby mnie leczyć na porodówce ;-) a potem do domku na szybki obiad i jedziemy z teściami po wózeka teraz lecę po ciepłą herbatę, żeby mi uszy odmarzły ;-)
Bedziesz polewac uszy herbata;-)
![]()
Dzin dybry:-)
Podobno jest przezimnoDzis musze sprawic sobie rekawiczki, bo wczoraj o malo raczki mi z zimna nie odpadly.
Ja dzis lece na usg, zeby na jego podstawie Pani Ginka wystawila mi zaswiadczenie, ze moge wejsc na poklad samolotu. Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze i ze dzidzius rozwija sie i rosnie jak nalezy, bo moj brzuch nadal ma mikre rozmiary i nie wszyscy zdaja sobie sprawe, ze jestem w prawie 7 miesiacu ciazy. Mam nadzieje, ze wielkosc brzucha nie ma znaczenia jesli chodzi o wymiarowosc mojego synka.
Zycze milego dzionka
Witam porannie ;-) Dziś niestety bez kawkijestem już po glukozie, dokładnie wypiłam ją 7 minut temu i już siedzę z wami. Mam się stawić za dwie godziny. Grzecznie siedzę ;-) najbardziej żal tej kawki - wypije po 10.00 :-) Szczerze powiem, że nie było źle, panie podały mi do stolika te glukozę na talerzyku, czysciutko i miło. Dobrze, że miałam cytrynkę - w tym połąćzeniu nie jest tak źle.
Gosia - coś mi sie wydaje, że ta pracownica sobie swoją interpretację zrobiła i ma zamiar się wybić pośrod przerażonej gawiedzi internetowej. Nigdzie nie ma mowy o tym gdzie ja mam się leczyć, jest wolność wyboru. Nie przejmowałabym się a koleżanka - jesli masz dostep do tego forum nie poda podstawę prawną. Podstawowa opieka zdrowotna to podstawowa opieka zdrowotna
Karoli - powodzenia na USG - pewnie, że wielkość brzuszka nie stanowi o wielkości dzidiusia. One mają swoje sposoby aby się tak ułożyć, że szok ;-)
Kaja heh, dzieki za pocieszenie.
Czy u Was dzieja sie podobne rzeczy za oknem?? Tutaj normalnie pada snieg z deszczema gdzie piekna polska jesien???
chyba pogoda nas wszystkich troszke zaskoczyla![]()