reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrysku bo juz Cie dawno mialam zapytac. Dlaczego nie przyjelas mojego zaproszenia na nk?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Asia A.-D. to Ty???????????????????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja nie przyjmuje zaproszeń od nieznajmomych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dlatego nie przyjełam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale juz naprawiam swój błąd:-D:-D:-D:-D
Bo ona taka zakręcona i pewnie nie wiedziała, że Ty to Ty :-D
zaraz tam zakręcona:-D:-D:-D:-D

NATALIO I ANDRZEJU z okazji TRZECIEJ ROCZNICY ŚLUBU dużo szczęścia i miłości na codzień a nie tylko od święta i żebyście przez kolejne rocznice byli w sobie tak zakochani jak teraz.

Podpisuję się pod tymi Życzonkami:-)

Wypijemy kawkę nie ?

Dalej tygrys , gdzie jestes?
Bliźniaki, agatkas zrobic sobie przerwę w pracy.
Zapomijka , edee, ollcia, mamusia, kokusia jestescie?

O ! A mnie to nie chcesz?:-(

My już kończymy choróbsko , wczoraj byliśmy u lekarza na kontroli i już uszka prawie oki:-). Pani dr powiedziała że rzadko spotyka dzieci , które nie płaczą ale walczą z nią przy badaniu:-D:-D:-D.
A tak poza tym dostałam @ i pożądnie bierzemy się za robienie Kaśki:-), trzymajcie kciukasy coby nam się udało:-).
Miłego dzionka wszystkim życzymy:-):-)

Trzymam kciuki za moją imienniczkę:-)

A ja spieszę ogłosić , że dzisiaj siostra cioteczna mojego M. , moja świadkowa na Ślubie urodziła KRZYSIA waga.3010 kg i 54 cm!!
Już go karmi piersią!
GRATULACJE!!!:-):-):-)
Na Wigilii będzie 13 miesięczna Oliwcia i jej kuzyn, 2 misięczny Krzyś!!
Ale będzie Super!!

A my przebiłyśmy się przez zaspy do sklepu.
Pięknie jest!
Zaraz Wam pokaże jak mamy na podwórku.
Psy ogłupiały z radości.
Zjadłam właśnie Belriso waniliowe i do tego Misie Bezowe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wstyd:-D

Mam do Was pytanie na :ninja2:

A to Nasza Ulica i podwórko :-)
Reszta zdjęć w Galerii.

Załączniki

• Obraz 181.jpg
    Obraz 181.jpg
    74,9 KB · Wyświetleń: 32
  • Obraz 202.jpg
    Obraz 202.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry