reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
labamba - nie chcę cię martwić - jak możesz włącz tvn24 :szok: zima!!

ja wróciłam właśnie i cieszę się, że ubrałam zimowy płaszcz

wierzę, że to tak jak mówią - chwilowe chyba...

WITAM:-)
i dziekuje wam dziewczyny:-)
Ale ciesze sie, ze mam brzusio, bo przynajmniej wzieli mnie odrazu jako 1:biggrin2:
Praca oceniona na 5, ale srednia ze studiow 4, no i jeszcze dzis nie miałam tak gadane..., ale ja tam jestem z siebie dumna:biggrin2: I tak wiecej gadał koles w komisji niz ja:-p

GRATULACJE!!!

Dziendoberek
Wolny dzien a ja spac nie moge:wściekła/y: Juz meza do pracy wyprawilam, patrzyl na mnie jak na zjawisko z innej planety bo zwykle nawet oczu nie otwieram jak wychodzi ale coz podobno na to nie ma lekarstwa, kobiety w ciazy poprostu nie spia:-D Wogole dzidzia mi sie malo ruszala wczoraj, mam nadzieje ze dzis sie obudzi i nie bede sie denerwowac.

ja to bym mogła spac i spac:-Dale zdarzają się momenty gdzie w nocy ciężko mi ze snem ale na szczęście rzadko:-)

Czesc dziewczynki mój mały ma co9s z krtanią i dalatego tak ciągle kaszle do tego astma robi swoje:-(dostał tporbe leków oby pomogły:tak: bo nwtym miesiącu juz ty;le w aptece zostawiłam ze szok:szok:
U mnie zim no i wieje ,a musze isc do cukierni zamówic torta Oskarowi na sobote bo konczy 7 lat i do fryzjera by tez sie przydało zajrzec ze sobą i z małym i chyba skorzystam,bo dzisiaj ma wolne od szkoły:tak:
Wogóle dzis jak wstałam to kręci mi sie w głowie :sorry:po kawce ciut lepiej ale jeszcze nie tak jak byc powinno czy to moze byc wina pogody?a wy jak sie czujecie w ta pogode?

ajana oby leki pomogły i niepotrzebował ich już więcej:tak:

No cóż kobitki zima postanowiła szybciej do nas zawitac:cool:ale może za to grudzien będzie spokojniejszy bo jakt o ostatnio bywa to wlaśnie wteyd jest słonecznie i tak mozna powiedziec "jesiennie";-)

KAJA a wiesz jaki mój M miał na początku pomysł jak jeszzce nie wiedzieliśmy jaka płeć jest:-Dże jak bedzie córka to imie chciał dać Dominika co by było że synek Dominik a córcia Dominika dobre co:-Dale ja to odrazu wybiłam mu to z głowy bo taaaaaakie podobne a każde dla innej płci;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczyny!!
Pogoda do bani, zasypiam przed kompem i zamierzam dzis wyrwac sie wczesniej z pracy z tego względu. Młody za to czuje się rewelacyjnie, kopie, stuka, puka i przekręca się to w tą to w tamtą.

Wróciłam właśnie od dentysty i jest dobrze :-) 2 ząbki do zrobienia, ale zrobię je po porodzie, a poza tym wszystko ok :-D jedynie co to mam mocne ciążowe zapalenie dziąseł i dlatego wydawało mi się, że mnie ząb boli. Dostałam jakiś lek i specjalną pastę do mycia. a w przyszłym tygodniu mam okulistę i okaże się, czy pozwoli mi rodzić naturalnie, czy będę miała cc :-(

Witam w tą straszną pogodę, do pracy jechałam góra 50km/h, mimo tego że mam już zimowe oponki. Tragedia.

Dziendoberek
Wolny dzien a ja spac nie moge:wściekła/y: Juz meza do pracy wyprawilam, patrzyl na mnie jak na zjawisko z innej planety bo zwykle nawet oczu nie otwieram jak wychodzi ale coz podobno na to nie ma lekarstwa, kobiety w ciazy poprostu nie spia:-D Wogole dzidzia mi sie malo ruszala wczoraj, mam nadzieje ze dzis sie obudzi i nie bede sie denerwowac.

Mój królik wczoraj i dzisiaj, może kopnął 3 razy, zastanawiam się czy to pogoda tak na niego wpływa, do tej pory codziennie wariował aż bolało, dzisiaj wizyta u ginka, zobaczymy co powie.

GRATULUJĘ OBRONIONYM!!!

Mój kolega ma córę Julię i synka Juliana, też mi się jakoś dziwnie wydało, ale cóż ważne że rodzicom się podoba :-)

Witam Was kochane:-)
Nie bylo mnie kilka dni, bo zakuwalam do obrony a na weekend pojechalismy do Berlina do brata mojego M. A co do obrony to byla wczoraj i..udalo sie!!! Jestem juz Pania mgr:tak:Tak mi ulzylo..bo troche problemow bylo z ta moja praca i balam sie ze nie zdaze przed porodem..ale juz spokoj!!!:tak:Moje malutkie mi pomogly i dalysmy rade wspolnymi silami:-D

Wam rowniez dziewczyny gratuluje obron (Asiowo i Wronek)!!!:-)

Tak tylko z grubsza poczytalam co pisalyscie jak mnie nie bylo ale jest ponad 30 stron i nie dam rady chyba nadrobic..Jutro pojde wkoncu zrobie ta glukoze, krew i mocz bo dzisiaj mi sie po sniadaniu przypomnialo o badaniach..no i musze zarejestrowac nas na USG 3D. Ile placicie u siebie? bo u mnie w szpitalu 200zl kosztuje i nie wiem czy sie zapisac tu czy to moze duzo i poszukac gdzie indziej?
A teraz ide robic kawke i za sprzatanie sie biore bo przez nauke mam zalegosci troche..

no i musze zarejestrowac nas na USG 3D. Ile placicie u siebie? bo u mnie w szpitalu 200zl kosztuje i nie wiem czy sie zapisac tu czy to moze duzo i poszukac gdzie indziej?
A teraz ide robic kawke i za sprzatanie sie biore bo przez nauke mam zalegosci troche..

Anulka, ceny za badanie są zazwyczaj takie same, też szukałam taniej. Za pierwsze prenatalne płaciliśmy 200zł, za drugie 250.

reklama
Jeśli chodzi o imiona: to potwierdzam: Karolinka to dla mnie najpiękniejsze imię:-) 9 lat temu poczułam tą iskierkę od początku i tak miało być......
Przyznam, że jestem trochę zaskoczona czemu nadanie imienia podobnego "rdzeniowo" dla rodzeństwa kogoś dziwi..... Ja uważam, że to bardzo fajnie. Jak parka to parka:-) Moja córcia nie ma nic przeciwko i bardzo się cieszy - to ona nawet mobilizowała nas do tego, bo w opcji był też Kamil (to będzie drugie imię), był też Michałek, Kuba.... Aspekt "Młodego" też był brany pod uwagę i nie sądzę żeby miał nam coś za złe. Imię pasuje i do Malucha i do starszego mężczyzny:-)

Do góry