reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Podpinamy sie pod te piekne zyczonka jesli mozemy:tak:

Moze akurat egzaminator nie bedzie kazal parkowac Ci tym sposobem. Ja zdawalam 5 razy, 4 razy wyjechalam na miasto, 3 razy dotarlam do parkowania i nigdy nie parkowalam tym sposobem, w ogole 2 razy oblalam juz przy powrocie do osrodka:wściekła/y: Trzymamy kciuki z calych sil. Wiem jak stresujacy jest egzamin na prawko, ale postaraj sie nie denerwowac;-)

Pytalam instruktora z nadzieja ze nie bede parkowac tlem ale on mowi ze przewaznie teraz kaza parkowac tylem :-(

U nas pogoda straszna wolalabym juz chyba snieg.

reklama
My już kończymy choróbsko , wczoraj byliśmy u lekarza na kontroli i już uszka prawie oki:-). Pani dr powiedziała że rzadko spotyka dzieci , które nie płaczą ale walczą z nią przy badaniu:-D:-D:-D.
A tak poza tym dostałam @ i pożądnie bierzemy się za robienie Kaśki:-), trzymajcie kciukasy coby nam się udało:-).
Miłego dzionka wszystkim życzymy:-):-)
Trzymamy kciuki za "szybkie zrobienie Kaśki":-D Czyżbyśmy mieli niebawem kolejną przyszła grudniową mamusię;-) Super. że Tomcio juz zdrowiutki:tak:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Asia A.-D. to Ty???????????????????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja nie przyjmuje zaproszeń od nieznajmomych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dlatego nie przyjełam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale juz naprawiam swój błąd:-D:-D:-D:-D
Tak Tygrysku, to ja:tak: Tak myślałam, ze nie pomyslałaś, ze Asia A.-D. to ja:-) Ale wolałam zapytać;-)
A ja spieszę ogłosić , że dzisiaj siostra cioteczna mojego M. , moja świadkowa na Ślubie urodziła KRZYSIA waga.3010 kg i 54 cm!!
Już go karmi piersią!
GRATULACJE!!!:-):-):-)
Na Wigilii będzie 13 miesięczna Oliwcia i jej kuzyn, 2 misięczny Krzyś!!
Ale będzie Super!!
Gratulacje dla kuzynki i małego Krzysia:tak:
jezu dziewczyny co wy tutaj za zdjęcia wklejacie, u nas ani tyci tyci śniegu, ale podobno tylko śnieg ominą Okolce Poznania. Zapominajka macie tam śnieg ?
Agaciu na opolszczyznie tez brak sniegu. Czyli ominal nie tylko Poznan;-)

Madzienko i Marzycielko masakra jakas:szok: Normalnie jak w srodku zimy:shocked2: A tu dopiero polowe pazdziernika mamy:eek:

Pytalam instruktora z nadzieja ze nie bede parkowac tlem ale on mowi ze przewaznie teraz kaza parkowac tylem :-(
Ja zdawalam egzamin we Wroclawiu. Moze u Was jest inaczej albo cos sie zmienilo przez te pol roku. W kazdym razie nie ma sensu niepotrzebnie sie nakrecac:no: Moze akurat bedziesz miala szczescie:tak: Ja nie balam sie parkowania ani placu, bardziej miasta i samej jazdy, ze cos narobie i na tym wlasnie oblewalam za kazdym razem:zawstydzona/y:

reklama
A masz tkaie ukłucia w sercu takiej mieszanki uczuć?
Dumy, radości , żalu i tęsknoty??
Ja chciałbym jeszcze raz to przezyć:-):-)
Kochana wszystko jeszcze przed Wami. Zacznijcie sie starac o kolejna dzidzie:-D Ja wlasnie dlatego, ze tak bardzo brakuje mi okresu ciazy, swiadomosci ze nosze pod sercem malenka istotke i tych poczatkow, kiedy Filipek byl taki malutki i bezbronny chcialabym miec jeszcze dzieciatko. Ale to za kilka latek dopiero:tak:

Do góry