reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie chciała zjeść obiadu i od rana jest o połowie rogalika 7 days, może to głupie że za niejedzenie ją karzę ale nie mogę na to patrzeć
nie uwazam ze to glupie bo sama Laurze tak robie hihi ale ona jak slyszy ze nie bedzie bajki to szybko zjada:tak:
Witam na chwilkę :tak: Kubek śpi już półtorej godziny i zapewne nie długo się obudzi :tak: Ania a Ty teraz na chłopca się szykujesz? :-D ja dzisiaj miałam na miasto iśc bo ja ani kurtki ani butów nie mam :no: myślałam że zdążę a tu tyłek nie dałam rady :no: ja w aucie to mam sezonówki i chyba będę zmieniać na zimowe bo do d** się jeździ na takich :tak:
no na chlopczyka hehehe ale jak bedzie dziewczynka to tez bede zadowolona bo w sumie ciuszki mam na dziewuszke:-D:-D
No daje jej pospac do 17 a potem ja budze na szybko obiadek bo musze jeszcze na zakupy i do tesciowej:baffled::baffled::baffled: (juz sie ciesze oczywiscie):baffled::baffled::baffled:
A rano bylo naprawde zimno bo ja wstalam ok 7 zeby sie wyszykowac wyszlam na taras zapalic i myslalam ze zamarzne:szok::szok::szok::szok::szok:
U nas w DE tez zima tylko jeszcze do naszegop regionu nie doszla non stop trabia w Tv ze wypadki wczoraj na autostradzie 18 aut sie zderzylo:szok::szok::szok:

Ja zakupy mam zrobione bo wczoraj zrobilam ale jutro juz bede musiala sie wybrac:eek:
Aga i oby nie doszla bo ja nie lubie zimy:no:

Laura wstala, zjadla i teraz czekamy na gosci:happy:

Coreczke to ja sama sobie zrobilam hihihi wiec wiecie jak to jest trza samemu chlopa zaatakowac:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Marta a Ty co znowu gotujesz pysznego? :-D Ooo i ja na córeczkę tez proszę tak na zapas :-D:-D
Jakie pyszne:sorry:?Kalafiora w osolonej wodzie ugotowałam,odcedziłam,dodałam masełka i bułką tartą posypałam i poddusiłam chwilkę:tak::-D:-D:-D.

Coreczke to ja sama sobie zrobilam hihihi wiec wiecie jak to jest trza samemu chlopa zaatakowac:-D:-D
To się może na chłopów zamienimy,co;-):-p:tak::-D:-D:-D?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jakie tutaj propozycje padają hehe :-D:-D:-D:-Dja bym dała przepis na chłopaka ale nie pamiętam niestety :sorry: idę coś zjeśc póki bąk mały jeszcze śpi zaglądne wieczorem jak z Kubkiem nie zasnę :tak:

Sprawdzcie sobie czy u Was sie zgadza
http://jolmys.webpark.pl/
U mnie sie sprawdzilo w obydwoch ciazach:tak::tak::tak:

My wlasnie jestesmy po drugim spacerku i zaraz zrobie nam cieplej herbatki z cytrynka:-)
Jest masakrycznie zimno brrr:no::no::no:Dziewczynki byly w kurtkach i czapkach i siedzialy pod kocykami,dopiero jak wrocilismy na podworko to sobie troszke pobiegaly:tak::tak::tak:Ja mialam na glowie kaptur a i tak mega zmarzlam:no::no::no:

Teraz czekam na Brzydulke:-p

reklama
:-Dno już jestem;-) mam zimowe oponki i jestem happy bo najbliższy wolny termin to dopiero piątek:szok:
Ogromne gratki dla Sewcia na nowego zębolka:tak:.
Julu dopiero mi zasnął,M Olka odbierze z przedszkola a ja wczorajszy obiadek przygotowany przez .... teściową :szok: odgrzewam:tak: - podudzia z kurczaka w marynacie Prymat i do tego kasza mazurska - pychotka:tak:.
marynaty_plynne_prymat1.jpg
uwielbiam tą marynatę:tak::tak::tak:

hej wiadomosc z ostatniej chwili od medeuski...
"telefon mam juz przy sobie jakby co :-) nawala mnie wszystko cholernie... nie mowiac o szwach wrrr"

wiec zaraz zadzwonilam...
oni pojechali po 3 rano do szpitala
a o 4 juz tam byli...
czyli urodzila naprawde ekspresowo :tak:
boli ja wszystko...
ale humor miala :laugh2:
aha ale mowila ze nie umie sie przyzwyczaic do Maxymiliana chodzi i czasem mowi ona/jej/ją :laugh2:

wiecej relacji potem...
czekam na m teraz...
i ide sie ubierac... :-D

papapa
poród marzenie normalnie:tak::tak::tak:szybko, sprawnie i po krzyku;-)

Macie przepis na chlopczyka:-D:-Dto dawajcie heheh
o czyżbyś się szykowała na drugie maleństwo:-D:-D

Sprawdzcie sobie czy u Was sie zgadza
http://jolmys.webpark.pl/
absolutnie się nie zgadza:no:

a ja jeszcze smażę te nieszczęsne naleśniki:szok::szok::szok: musiałąm przerwać i jechać na wymianę opon a jak wróciłam to zjadłyśmy z Misią takie puste i smażę od początku:-D:-D:-D:-D

Do góry