anka26_x_07
Mama Laury :)
nie uwazam ze to glupie bo sama Laurze tak robie hihi ale ona jak slyszy ze nie bedzie bajki to szybko zjadaNie chciała zjeść obiadu i od rana jest o połowie rogalika 7 days, może to głupie że za niejedzenie ją karzę ale nie mogę na to patrzeć

no na chlopczyka hehehe ale jak bedzie dziewczynka to tez bede zadowolona bo w sumie ciuszki mam na dziewuszkeWitam na chwilkęKubek śpi już półtorej godziny i zapewne nie długo się obudzi
Ania a Ty teraz na chłopca się szykujesz?
ja dzisiaj miałam na miasto iśc bo ja ani kurtki ani butów nie mam
myślałam że zdążę a tu tyłek nie dałam rady
ja w aucie to mam sezonówki i chyba będę zmieniać na zimowe bo do d** się jeździ na takich
![]()

No daje jej pospac do 17 a potem ja budze na szybko obiadek bo musze jeszcze na zakupy i do tesciowej(juz sie ciesze oczywiscie)
A rano bylo naprawde zimno bo ja wstalam ok 7 zeby sie wyszykowac wyszlam na taras zapalic i myslalam ze zamarzne![]()
U nas w DE tez zima tylko jeszcze do naszegop regionu nie doszla non stop trabia w Tv ze wypadki wczoraj na autostradzie 18 aut sie zderzylo![]()
Ja zakupy mam zrobione bo wczoraj zrobilam ale jutro juz bede musiala sie wybrac

Aga i oby nie doszla bo ja nie lubie zimy

Laura wstala, zjadla i teraz czekamy na gosci

Coreczke to ja sama sobie zrobilam hihihi wiec wiecie jak to jest trza samemu chlopa zaatakowac

Ostatnio edytowane przez moderatora: