maltanka
Fanka BB :)
ja też spadam bo mi mały zaczyna marudzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i jestem byłysmy z Martynką lepić bałwana i oto co nam wyszło
![]()
sylcia007 wiktoria nie jest osamotniona z tym puchem! u mnie też Zima!!!!!:-)
Noo to zime macie paniczna teraz ... U mnie nie ma sniegu ... Jestem w IE poltora roku i snieg byl raz z dwa cm tak ze trawe bylo widac Dziecii dziwily sie i nie umialy sie nacieszyc a jakie korki byly na drogach O boszeee Oni nie sa przyzwycajenii do takich pogod Jakby tak spadlo duzo sniegu to IE bylaby doslownie zamrozona Stalenla by na glowie !!! Ludzie by niewiem chyba szoku dostali Bo nie majac nic przystosowane do zimna ... O domach juz nie gadam ... ;/ U mnie jest jesien i zima innych por roku nie ma ;/
heheOgłosiliby klęskę żywiołową!!!!
![]()
no bałwan pierwsza klasaNo i jestem byłysmy z Martynką lepić bałwana i oto co nam wyszło
![]()
przyjechała dzis paczka do Oliwki,kupiłam jje na allegro samolot Fisher Price z figurkami Litle people,zabawka super.Oliwka zachwycona bo ona osttanio to ma fioła na punkcie samolotów,samochodów.nie poznaje swojego dziecka
ciesze się ze jest tak zadowolona z zabawki![]()