G
Georgina
Gość
Też 15g, trzy już mam i co miesiąc mam w paczce Sudocrem to się nazbiera jeszcze:-)A jakiej wielkości dostałaś?
Ja u mojego nowego gina byłam dopiero dwa razy i ostatnio mi dał 15 g Sudocremu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też 15g, trzy już mam i co miesiąc mam w paczce Sudocrem to się nazbiera jeszcze:-)A jakiej wielkości dostałaś?
Ja u mojego nowego gina byłam dopiero dwa razy i ostatnio mi dał 15 g Sudocremu
Mam też masę znajomych, które mają małe dzieci to popytam jakie kosmetyki stosowały/stosują i czy uczulały.Mam mydełko z Bambino i ślicznie pachnie no ale podobno skórę strasznie wysusza:-( a co do aptek to zauważyłam, że ceny są u mnie w mieście w aptekach znacznie wyższe niż np w drogeriach. A może wejdziesz na jakieś fora o kosemtykach i tam się zorientujesz?
W sumie i tak nie jest taki drogi- 23 zeta największe opakowanie u mnie kosztuje chybaTeż 15g, trzy już mam i co miesiąc mam w paczce Sudocrem to się nazbiera jeszcze:-)
Na dzieciach się nie oszczędza, ale czasem i Sudocremy uczulają to nie będę kupowała póki co dużego opakowania. Duże zakupię jak małe mi się skończą a Małej nie uczulą.W sumie i tak nie jest taki drogi- 23 zeta największe opakowanie u mnie kosztuje chyba
A ja jestem pierwsza praktycznie tylko jedna bliska kumpela ma dzidzięMam też masę znajomych, które mają małe dzieci to popytam jakie kosmetyki stosowały/stosują i czy uczulały.
Jej, Wy tu już o kosmetykach a ja o łóżeczku dopiero myślę;-) Mi sie hippa podobały jak dorabiałam jako niania. I te dają chyba przy wyjściu ze szpitalaNa dzieciach się nie oszczędza, ale czasem i Sudocremy uczulają to nie będę kupowała póki co dużego opakowania. Duże zakupię jak małe mi się skończą a Małej nie uczulą.
My łóżeczko zamawiamy w listopadzie:-) Wystarczająco.Jej, Wy tu już o kosmetykach a ja o łóżeczku dopiero myślę;-) Mi sie hippa podobały jak dorabiałam jako niania. I te dają chyba przy wyjściu ze szpitala
Ja juz mam ale to dlatego, że po kimś. Odcień mi się nie spodobał i pomalowałam na bladoniebieski bardzo ładnie wyglądaMy łóżeczko zamawiamy w listopadzie:-) Wystarczająco.