reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kochane dziekuje bardzo za gratulki dla malej :)) Boszeee ona juz taka duza dziewczyna jest Teraz tak wlasnie na nia patrze a ta cipciaa sobie siedzii i chrupka zajada i sie usmiecha Ohh ja ja ja kocham :)) Nad zycie ;*** !!!

A po szczepieniu jest jak na razie ok tylko byl problem z usniecie ale mala pospala niecale 2 godzinki i jak na razie jest ok :)) Wazy 7130 i ma 68cm :))

No muszę swego ślubnego pochwalić,zrobił i przyniósł ciapucinko:tak:,ugotował barszcz biały(nie taki z torebki) tylko na wędzonce,z jajkiem,wędlinką,serem białym i bułeczka do tego:szok::cool2:.I do kompa mi przyniósł.Chyba coś chce ode mnie:dry:.

Oj MAMITKA ale mialas dzien dzisiaj:no::no::no:Przykro mi z powodu smierci kolezanki
[*].Jesli chodzi o buty Bartka to mzoesz zobaczyc na allegro tam czesto maja duzo nowych:tak::tak::tak:A jaki rozmiar nosi mala???

Zapomnialam Wam pisac ze moj szalony braciszek pojechal wczoraj o 23 nad morze zeby zobaczyc ten sztorm:szok::szok::szok:
to rzeczywiscie szalony :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla weroniki córeczki anabuby słodyczy miłości i dużo dużo zdrówka :happy::happy::happy::happy::happy:cotka malina z całą bandą
STO LAT STO LAT!!!!
jupi dzwonił tatuś julki że ją dzis odbierze ze szkoły więc nie muszę w ten deszcz znów ciągnąć antoniego ale się cieszę posiedzimy sobie w ciepełku w domu:-):-):-):-)iągnelismy antoniemu piosenki fasolki piosenki tik-taka ale mi sie moje dzieciństwo przypomniało:tak::tak:szczotka pasta... fantazja...bursztynek...wujcio wariatuńcio.....mydło lubi kąpiele.... ale kiedyś były fajne piosenki dla dzieci :tak:programy zresztą tez..brakuje tego teraz w telewizji ..niby jest duzo bajek programów dla dzieci ale większość taka sobie a poza tym w tv publicznej to tylko rano cos dla dzieci i wieczorynka często zreszta okrojona ..brakuje np takiego tik-taka czy okienka pankracego koło 16.30:tak::tak::tak:
ales mi przypomniala, ja uwielbiam do dzis słuchac tych pioseneczek, a te programy mmmmmmm cudo, albo kulfon i monika, albo krasnal hałabała a teraz takie programy leca na cbeebees
Nadinka ma dzis 6 miesięcy !!!
Gratulacje!!!
No muszę swego ślubnego pochwalić,zrobił i przyniósł ciapucinko:tak:,ugotował barszcz biały(nie taki z torebki) tylko na wędzonce,z jajkiem,wędlinką,serem białym i bułeczka do tego:szok::cool2:.I do kompa mi przyniósł.Chyba coś chce ode mnie:dry:.
mmmmmmmmmmmmmmmmm, podejrzane rzeczywiście, jakby mi moj tak dogadzał to bym sobie pomyslała ze chyba cos przskrobał, albo i jeszcze gorzej :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochane dziekuje bardzo za gratulki dla malej :)) Boszeee ona juz taka duza dziewczyna jest Teraz tak wlasnie na nia patrze a ta cipciaa sobie siedzii i chrupka zajada i sie usmiecha Ohh ja ja ja kocham :)) Nad zycie ;*** !!!

A po szczepieniu jest jak na razie ok tylko byl problem z usniecie ale mala pospala niecale 2 godzinki i jak na razie jest ok :)) Wazy 7130 i ma 68cm :))
No toduza dziewczynka z Niej:tak::tak::tak:
Chociaz moj chrzesniak na pol roczku wazyl 8800:szok::szok::szok:

No prosze jak masz dobrze z tym mezusiem:-);-)Tylko pozazdroscic:tak::tak:
A moze cos przeskrobal albo cos chce i dlatego jest taki uczynny;-):-D:-D:-D

My juz po obiadku:-):tak:Szwagier przyjechal po Dominika i jzu pojechali-wiec do niedzieli mam tylko dziewczynki:tak::tak::tak:
Mlodym wlaczylam teraz teletubiesie na kasecie i ogladaja:-)

reklama
Do góry