reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
No i pół roku jak z bicza strzelił!!!!!Nadinka ma dzis 6 miesięcy !!!
Big kobitka, nie obejrzysz się a zacznie dreptać jak cień za Tobą

Oj kochana, ja zapakowałam i na śmierć zapomniałam, przypadkiem znalazłamLuna - dziekuje ;-);-);-);-);-)

Marta1981
Rodzyneczka
Witam,ja już weekend zaczęłam z wypłatą
za 24 godziny pilnowania
.
Wczoraj M na kompa zasiadł i poszłam o 21-ej spać
.
Wybaczcie ale 19 stron to ponad moje siły
.

Wczoraj M na kompa zasiadł i poszłam o 21-ej spać

Wybaczcie ale 19 stron to ponad moje siły

sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
kochane dziekuje bardzo za gratulki dla malej
) Boszeee ona juz taka duza dziewczyna jest Teraz tak wlasnie na nia patrze a ta cipciaa sobie siedzii i chrupka zajada i sie usmiecha Ohh ja ja ja kocham
) Nad zycie ;*** !!!
A po szczepieniu jest jak na razie ok tylko byl problem z usniecie ale mala pospala niecale 2 godzinki i jak na razie jest ok
) Wazy 7130 i ma 68cm
)
A po szczepieniu jest jak na razie ok tylko byl problem z usniecie ale mala pospala niecale 2 godzinki i jak na razie jest ok
Marta1981
Rodzyneczka
No muszę swego ślubnego pochwalić,zrobił i przyniósł ciapucinko
,ugotował barszcz biały(nie taki z torebki) tylko na wędzonce,z jajkiem,wędlinką,serem białym i bułeczka do tego
.I do kompa mi przyniósł.Chyba coś chce ode mnie
.

Natalineczka555
kocham kochać :)
to rzeczywiscie szalonyOj MAMITKA ale mialas dzien dzisiajPrzykro mi z powodu smierci kolezanki
[*].Jesli chodzi o buty Bartka to mzoesz zobaczyc na allegro tam czesto maja duzo nowychA jaki rozmiar nosi mala???
Zapomnialam Wam pisac ze moj szalony braciszek pojechal wczoraj o 23 nad morze zeby zobaczyc ten sztorm![]()

STO LAT STO LAT!!!!wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla weroniki córeczki anabuby słodyczy miłości i dużo dużo zdrówkacotka malina z całą bandą
ales mi przypomniala, ja uwielbiam do dzis słuchac tych pioseneczek, a te programy mmmmmmm cudo, albo kulfon i monika, albo krasnal hałabała a teraz takie programy leca na cbeebeesjupi dzwonił tatuś julki że ją dzis odbierze ze szkoły więc nie muszę w ten deszcz znów ciągnąć antoniego ale się cieszę posiedzimy sobie w ciepełku w domu:-):-):-):-)iągnelismy antoniemu piosenki fasolki piosenki tik-taka ale mi sie moje dzieciństwo przypomniałoszczotka pasta... fantazja...bursztynek...wujcio wariatuńcio.....mydło lubi kąpiele.... ale kiedyś były fajne piosenki dla dzieci
programy zresztą tez..brakuje tego teraz w telewizji ..niby jest duzo bajek programów dla dzieci ale większość taka sobie a poza tym w tv publicznej to tylko rano cos dla dzieci i wieczorynka często zreszta okrojona ..brakuje np takiego tik-taka czy okienka pankracego koło 16.30
![]()
Gratulacje!!!Nadinka ma dzis 6 miesięcy !!!
mmmmmmmmmmmmmmmmm, podejrzane rzeczywiście, jakby mi moj tak dogadzał to bym sobie pomyslała ze chyba cos przskrobał, albo i jeszcze gorzejNo muszę swego ślubnego pochwalić,zrobił i przyniósł ciapucinko,ugotował barszcz biały(nie taki z torebki) tylko na wędzonce,z jajkiem,wędlinką,serem białym i bułeczka do tego
.

no to ładnie Ci wazy,duża babeczka z niejA po szczepieniu jest jak na razie ok tylko byl problem z usniecie ale mala pospala niecale 2 godzinki i jak na razie jest ok) Wazy 7130 i ma 68cm
)

No toduza dziewczynka z Niejkochane dziekuje bardzo za gratulki dla malej) Boszeee ona juz taka duza dziewczyna jest Teraz tak wlasnie na nia patrze a ta cipciaa sobie siedzii i chrupka zajada i sie usmiecha Ohh ja ja ja kocham
) Nad zycie ;*** !!!
A po szczepieniu jest jak na razie ok tylko byl problem z usniecie ale mala pospala niecale 2 godzinki i jak na razie jest ok) Wazy 7130 i ma 68cm
)

Chociaz moj chrzesniak na pol roczku wazyl 8800

No prosze jak masz dobrze z tym mezusiem:-);-)Tylko pozazdroscicNo muszę swego ślubnego pochwalić,zrobił i przyniósł ciapucinko,ugotował barszcz biały(nie taki z torebki) tylko na wędzonce,z jajkiem,wędlinką,serem białym i bułeczka do tego
.

A moze cos przeskrobal albo cos chce i dlatego jest taki uczynny;-)

My juz po obiadku:-)

Mlodym wlaczylam teraz teletubiesie na kasecie i ogladaja:-)
Marta1981
Rodzyneczka
I to baaardzo przeskrobałA moze cos przeskrobal albo cos chce i dlatego jest taki uczynny;-)![]()

reklama
A no takI to baaardzo przeskrobał,do kompa mnie wieczorem nie puścił
.
![]()

Podziel się: