reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ty sie nie sztresuj bo szkod twoich nerwow :D
weszłam i zobaczyłam!
One rodziły w 33-35 tygodniu:szok:
Jezusiczku! ja jeszcze nie chcę a może chcę tylko o tym nie wiem:-D
Mea-w razie w to ja sobie już zapiszę numerek:tak::-)
wiecie czego się boję najbardziej? że jak zacznę rodzić to mąż,szwagier, szwagierka i sąsiad będą mieli nocki:-Dto byłby pech zbiorowy:tak:

dobra Lasencje ja odpalam swój latający sprzęt i biorę się za podłogi
ściągnęłam sobie piosenkę z reklamy kinder bueno i od rana jej słucham
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mea-ale Twoja żaba ma odlotowe imię!!

dobra Lasencje ja odpalam swój latający sprzęt i biorę się za podłogi
ściągnęłam sobie piosenkę z reklamy kinder bueno i od rana jej słucham
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mea-ale Twoja żaba ma odlotowe imię!!

to mezus wymyslil :) powiedzial ze jak coreczka bedzie Agatka /moj pomysl/ to on przynajmniej nazwie jakos żabe i stad Matylda :) ale do niej pasuje ona taka matyldowata jest :) a dzis to sie martwil ze jak sie agatka urodzi to nam zaanektuje zabe i kto bedzie z nim czytal wiadomosci na sieci ??

a z tym pieczeniem ciasta to nieglupi pomysl :) musze zapamietac ... 100 do 1 ze moj maz by mnie w tym momencie zabil !!!

aaa i ja tez mam pietra ze mnie skurcze zlapia jak mezus bedzie w pracy ... a wyciagniecie go z dolu to nie taka prosta sprawa !!! da sie ale ile to wymaga czasu i zachodu to brak slow !!

:-(

Witam sie z wami sobotnie popoludnie w koncu posprzatane :):-D jupiiii no i jesli chodzi o zamkniety nie wszyscy maja do niego dostep jak ja:-( moka napisala mi ze to joanna powinna wyslac zaproszenie czsy jakos tak ...

wystarczy zwrocic sie do asi i kazdy kto z nami pisze dostanie sie na zamkniety :) nie chce tu ujawniac nr telefonu bo czytac to moze kazda postronna osoba i potem bede dostawac jakies glupie smsy czy gluche telefony :)

Jak to powinna? Trzeba się do Asi uśmiechnąć;-) Poprosić wystarczy
oj no nie chodzilo mi o to ze powinna .... tylko to było bardziej takie zapytanie czy to do niej mam sie zwrócic a wiec ZWRACAM SIE DO CIEBIE JOANNO WYSLIJ MI ZAPROSZENIE :-) HE TYLKO GDZIE JA MAM JE ODEBRAC I WOGOLE NA CZYM TO POLEGA :-)

reklama
Do góry