reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a pozatym strasznie mnie boli brzuch w podbrzuszu .... tak bardziej w prawej strony jeju jak na miesiaczke ,,,, to okropne tez tak macie ???? bo niewiem czy wczesniej pisalyscie o tym .... ale jak tu tysiace stron to nie ma co sie dziwic ....
Mnie nieraz pobolewa brzuch jak na miesiaczke ale to w sumie nie bol tylko takie cmienie lekkie. Ojeju ale sie dzis wynudzilam z tej nudy powyciagalam wszystkie ciuszki co ostatnio kupilam i fotki porobilam wstawie pare na cudenka:) No a reszta niedzieli zleciala mi niezbyt pozytecznie bo na ogladaniu tv;/

reklama
a ja pojechałam do mamy swojej coby nie stać przy garach i nie gotować, a przy okazji odwiedziła mnie u rodziców przyjaciółka. jej mama jest oddziałową na położnictwie i dostałam od niej dwie butelki Aventu, pojemnik na mleko Aventu, 200 ml emulsji do kąpieli Emolium, wilgotne chusteczki Pampers, maść Bepanten i masę poradników. no i przyjaciółka pochwaliła się, że jest w 8 tygodniu ciąży :-)

Witam Mamunie :)
Widzę że wypraweczki się już szykują pełną parą :-) a u nas wszystko w rozsypce bo na razie z kaską cienko :-( ale nadrobimy mam nadzieję tak szybko jak to będzie możliwe.
Z plecami też mam problem- w nocy to po 15 min leżenia na plecach nie mam nawet sił się obrócić i M musi mi pomagać ale to już chyba taki jeden z uroków ciąży w 3 trymestrze.
Nie wiecie co się dzieje z Dagą ? W piątek pojechała do lekarza i od tamtej pory nie wiem co jest grane bo nie mam zbytnio czasu żeby bardzo dokładnie przeglądnąć co działo się wczoraj na forum bo piszecie jak szalone ;-)

dagmar dostala leki i wrocila do domu :) ale ma zalecone lezec wiec mam nadzieje stosuje sie do zalecen !!

Mam pytanie do tych, które mogą :p kiedy należy zapomnieć o seksie-słyszałam że gdzieś miesiąc przed porodem dać sobie spokój? bo później stosunek przyspiesza skurcze i poród może nastapić szybciej ??:szok:

a my pojechalismy na male zakupy i wlasciwie polazenie po sklepach ... tym razem do forum do gliwic :) stan zakupow: dzinsy dla meza /marudzil ze po malu nie ma w czym chodzic !!/ i 200g orzeszkow roznej masci :) poza tym NIC ... zero absolutne ... widzialam te spioszki w zabki /nawet sympatyczne zabki i sie nam podobaly ale jak zobaczylam cene 69 zl za 2 sztuki pajacykow to mi szczeka opadla !!!/ jedyne co to sie zastanawialismy czy nasza circia moze chodzic w "meskich" ciuchach z tygryskiem ?? bo byly tak boskie w H&M ze juz prawie bralismy !!!
acha no i mierzylam w H&M biustonosze /do karmienia ale na fiszbinach !!!!!!!/ ale niestety rozmiar 85 E byl najwiekszy i dupa ... ja bym chyba potrzebowala 85G albo nawet H bo ten |E maluuuuuusi byl

a pozatym strasznie mnie boli brzuch w podbrzuszu .... tak bardziej w prawej strony jeju jak na miesiaczke ,,,, to okropne tez tak macie ???? bo niewiem czy wczesniej pisalyscie o tym .... ale jak tu tysiace stron to nie ma co sie dziwic ....
Mnie też ostatnio jakoś pobolewa jak na @, rankiem. No ale przechodzi na szczęście. Ciekawe co to:sorry:

ja wczoraj musiałam kupić buty na zimę... bo w zamszowych pumach to raczej niebardzo a swoich kozaków nie zasunę, a wszystkie inne buty mam na wysokim obcasie. i prawie 300 zł poszło na buty Heavy Duty. trochę mi było szkoda ale są strasznie wygodne i wiem, że na kilka lat.
ale tak sobie dowaliłam że później cały czas przeleżałam w łóżku z twardym brzuchem i lekkimi skurczami.

reklama
Do góry