reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja tez witam nową grudnioweczke :)
Ja zasypiam na plecach zwykle bo jak leze na boku to zawsze ktorys biedak jest przezemnie przygnieciony i sie wierzga ;)

Nowa grudnioweczka dziekuje za powitanie :-) No z blizniakami musi byc smiesznie :-D Ja pytalam swojego gina o to wzmozone kopanie jak sie poloze na danym boku to powiedzial ze dzidzius nie da sobie krzywdy zrobic i ze on sobie tak dopasowuje najwygodniejszy sposob lezenia. Ale wrazenie wiem jakie jest :tak:

Dla mnie najbardziej stresującym momentem był ślub!!! mama mi nie nadążała robić drinków na rozluźnienie bo się nawet ubrać nie mogłam z nerw!!! :-D:-D:-D A i tak mi to nic nie dało :/

Tylko slub trudno oblac :-) ja prawko oblalam dwa razy ze stresu i za trzecim wzielam tabletke uspokajajaca i zeby sie jeszcze bardziej wyciszyc wzielam druga i po egzaminie doznalam szoku bo dopatrzylam sie ze przez pomylke wzielam na przeczyszczenie :-) cale szczescie nie zadzialala!

Potocznie mówiąc ''jaja jak berety'' się działy, mama zaczynała już powątpiewać w zawartość barku :-D:-D:-D czy oby ma % a nie wodę mineralną skoro ja nadal latałam i się trzęsłam ze strachu, ale jak świadkowa jednego wypiła to widać było, że jednak butelka dobra została wybrana -> konkretnie RUM, najpierw z siorbatą przed fryzjerem :D, potem godzinę przed godziną ZERO, przy ubieraniu się znowu a potem to już mi nic nie dawali, machneli reką, że nawet cysterna mi w ten dzień nie pomoże :D Nerw znikł dopiero po kościelnym :) potem luz i super zabawa :))

jak moj maz po mnie przyjechal to sie schowalismy w pokoju i po dwa glebsze i kilka tiktakow :D ale to dlatego ze troche zimno bylo :D

Ale sie rozpisalyscie:szok:
Powyciagalam wszystkie ciuszki i posegregowalam jutro zaczynam pranie a laseczki powiedzcie mi w 40 stopniach wszystko pralyscie czy w wyzszej temp? Ooo i mam jeszcze jedno pytanko bo mi moj skarb napisal ze kolega mu powiedzial ze dzidzia to musi koniecznie przy lampce spac bo ona sie bedzie bala po ciemku no ale chyba to nie jest koniecznosc kupie lampeczke ale chcialam ja do przewijania i karmienia nocnego wlaczac ale nie znam sie moze musi byc caly czas zapalona? :D

No co ty,jak ty sobie to wyobrazasz?Po co takiemu malenstwu swiatlo?:-D

I paracetamol! :-) ktory jest lekiem na cale zlo tego swiata. Przepisuja go doslowanie na WSZYSTKO!

Kiedys bylam w szpitalu bo mialam problemy z oddychaniem i zrobili mi przerozne badania i nie mieli pomyslu co moze byc przyczyna mojego podduszania sie wiec mnie wypisali i przy wypisie padlam jak zobaczylam jak mi pani doktor na recepcie "paracetamol" pisze :eek:

Ogolnie mowiac sama poznalam przyczyne jak tylko oposcilam szpital ale do dzis mi glupio o tym mowic :rofl2:

A czy rozwarcie moze sie robic i mozna nie miec zadnych tego objawow takich odczuwalnych?

Moja bratowa tez mowi ze to lek na wszystko:tak::-D
Niestety jak jest rozwarcie to nie ma zadnych oznak:no:po prostu jest a my nawet o tym nie musimy wiedziec.Chyba ze sama sobie sprawdzisz:-D

Ja tez znikam do wyrka:tak:milych snow;-)

Tylko slub trudno oblac :-) ja prawko oblalam dwa razy ze stresu i za trzecim wzielam tabletke uspokajajaca i zeby sie jeszcze bardziej wyciszyc wzielam druga i po egzaminie doznalam szoku bo dopatrzylam sie ze przez pomylke wzielam na przeczyszczenie :-) cale szczescie nie zadzialala!

umarlam ze smiechu !!! drugi raz w ciagu ostatniej pol godziny !!!
wczesniej przeczytalam ze nickowi heitfeldowi braklo paliwa na wyscigu a teraz tabletki na przeczyszczenie ... moja mala trzesawek ze smiechu dostanie !!

reklama
Do góry