reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam :tak:

U mnie mgła gigant :szok:

W sobotę byliśmy u znajomych na nowym mieszkaniu, ja nauczona doświadczeniem spakowałam Helence kanapki i pice :tak: i dobrze zrobiłam :tak: Mimo iż zapraszali z dziećmi wszystkich to dla dzieci była paczka gumisiów i po małym soczku z rurką :szok: Normalnie nie wiem co ci ludzie maja w głowach :wściekła/y::szok:
Ale za to w niedziele było towarzystwo dbające o dzieci :tak:

U mnie też straszna mgła-nie widać bloku obok, dzwonil M jest w pracy i w trasie tez nie widział samochodu przed nim!i Zimno!!!!2stopnie tylko!

Trzeba być zawsze przygotowanym na każde warunki! Kanapki rzecz podstawowa!:-D :rofl2:;-)

Nie wiem czy wam pisałam ale przyleciał z Anglii Mai chrzestny ale tylko na tydzień a ponieważ my mieszkamy od niego daleko to nie za bardzo mu pasuje do nas przyjechać, więc pojechał do mojej mamy (mieszka niedaleko:tak::tak::tak:) i zostawił dla Mai 300zł :-):-):-)

No to tylko się cieszyc :tak::tak::tak:

...

Przezorna mama jesteś a tak wogule to jestem ciekawa co na to Ci ludzie bo mi było by głupio

Oni uważali że wszystko ok :eek: Dla gości były chipsy:eek: :-D Jakbym nie miała kasy na imprezkę to bym nie spraszała gości :sorry:

reklama
Do góry