Pauluś89
Grudzień 2009
Ja się boję, że lada chwila
Aśka tyle mamy podobnego ,że może też wcześnie urodzę wcześnie. A ile twój Patryk ważył jak się urodził?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorry za takie dziwne pytanie, ale pakuję torbę do szpitala i trafiłam na smoczuś co ginka dała. Smoczek też się do szpitala bierze? Nigdzie o tym nie czytałam.
Temat rzeka-mam dość mojej teściowej!!!!!!! Ona jest pokręcona!Jeszcze się mały nie urodził a już mojemu dogryza, żeby patrzył jak swojego syna będzie wychowywał jak tylko na coś jej uwagę zwraca! KUR...
A jak na obiedzie u niej byliśmy i Artur zaproponował, żeby kiedyś kompot zrobiłą do obiadu bo on lubi-to była tylko propozycja a ona się przy mnie wydarła, że on nie będzie jej pouczał i się rządził!Dość mam jej
Dziewczyno jeszcze nie nasz czas !!!!!!!!!!!!Ja się boję, że lada chwilaAśka tyle mamy podobnego ,że może też wcześnie urodzę wcześnie. A ile twój Patryk ważył jak się urodził?
Nie jestes sama !
Choc ja za miesiac moge juz rodzic gdyz ciaze bede miala donoszona ! I to mnie przeraza!!!
Lekarz na ostatniej wizycie powiedzial ze od 20 listopada czekamyna rozwoj sytuacji bo w kazdej chwili moge rodzic ...a dzis rano sobie zdalam sprawe ze jutro 20 pazdziernik ..... - wiec jeszcze miesiac i zaczne panikowac jak nic !
Biedulka, niech Ci zdrowieje Aga szybciutko tak coreczka. Wiem co to znaczy chore dziecko.Zwariowały!!!!!!!!!!!!!!!!
30 stron od rana..........w życiu tego nie nadrobię......
Właśnie wróciłam od doktora gdzie byłam z moją Hanulkę bo całą noc gorączkowała a o 11 znów miała 39! Zapalenie gardła i antybiotyk przez tydzień!
Dobra czytam.............
Ja krocze czuje ale to pewnie, przez zylaki. Biodra jak najbardziej moga sie powoli przygotowywac do porod i pachwiy moga bolec tez. Dzieci zaczna sie powoli wstawiac glowkami. Czysta fizjologia, niestety nie zawsze mila dla nasAAA własnie miałam zapytac sie was dziewczyny jak to u was jest z biodrami,,,,??????????????????????????????/
wiecie co mnie tak strasznie bola (ale tylko w nocy) ze szok mysle ze tam cos sie poszeza itd do porodu moze.... ale na brzuchu spac sie nie da wiadomo na plecach ponoc uciska sie głowna żyła dolna czy cos i ze tez zle .... na boku nie moge no bo te biodra .... i krece sie co 10 min zeby jedno odpoczelo a potem znowu i tak cala noc:--
-( najlepiej na stojaco by bylo spac...............:-(
Ja staram się głównie spać na lewym boku, jak mnie cosik uwiera to albo plecka albo prawy bok bo nie będę się męczyła na lewym tylko dlatego, że tak ponoć najzdrowiej.. Bez przesadyzmuAle na szczęście na ogół mi wygodnie na boczkach spać
Obiadek trzeba wszamać. Cholerka po zjedzeniu całej Łaciatej (no Mojemu jedną kosteczkę zostawiłam) to ciężko będzie.
O cholercia jutro zaczynam 34 tydzien !
Patryka wlansie wycigali w tym tygodniu ciazy z brzucha![]()
Tez ostatnio o tym myslalam !Jeszcze troche i sie zacznie
:-)
Ciekawe za ile zaczniemy się rozpakowywać tzn. która kiedy po jutce