A skąd jesteś, bo ja też z łódzkiego i gdzie zamierzasz rodzić?u nas sie za to nie płaciło nie wiem jak jest teraz za zzo tez sie nie płaci
reklama
sylwik1987
Filipek
u nas sie za to nie płaciło nie wiem jak jest teraz za zzo tez sie nie płaci
ale ci zazdroszę...
A skąd jesteś, bo ja też z łódzkiego i gdzie zamierzasz rodzić?
no mozna powiedziec ze prawie łodz ja sie wybieram do Centrum Zdrowia Matki Polki
ale ci zazdroszę...u nas nie dość że płaci się dużo to jeszcze mamy tylko jednego anestezjologa i nie jest zbytnio dyspozycyjny...
![]()
to jest duza klinika i mam nadzieje ze jakis anestezjolog sie zjawi jak bedzie potrzeba
Ja tak zyje w blogiej nieswiadomosci juz druga ciaze (mieszkam w UK) i w sumie jestem chyba szczesciara, bo w srode ide na usg 34 tyg. Mialam schizy co do cukrzycy ciazowej, po tym jak jedna z moich lipcowek szczuplaczek wlasnie na taka zachorowala. Mam nadzieje, ze to srodowe usg rozwieje moje watpliwosci i podejzenia pani GP do malowodzia i wzrostu dzieciatka. Wazeniem to oni przestali sobie juz glowe zawracac. Z Alkiem bylam wazona co wizyte a teraz powiedziano mi, ze juz tego sie nie robi, chyba, ze tracisz mase ciala.
Moze sasiadkami jestesmy :-) bo z tego co pamietam mieszkasz w londynie. A na jakiej podstawie Twoja GP wysnula wnioski o malowodziu?
Heh oby oby... Mój już ma breche ze mnie jak schodzę z łóżka, najpierw jedna noga potem druga, przesuwam tyłek, potem plecy i zsuwam się![]()
Ja do tego jeszcze stekam :-)
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
jak byłam w 28tc wg. OM to z USG wyszedł mi już 31tc!!! i mój maluszek ważył 1660gram. A u Ciebie jak z tym jest??Mamy praktycznie identyczną sytuację mój mały identycznie ułożony i też mam leżeć, leżę 3 tydzień. Też mnie ginka postraszyła że to 8 m-c i uważać.![]()
Chérie
Mama Danielka
ja mam to samo !
Najgorzej w nocy wstac siku !
Ale ja tez wyczailam ze mi wygodniej najpierw na bok a bozniej podnosze sie na łokciu i juz calkiem gladko idzie !![]()
no to ja jestem ewenementem bo wstaję normalnie i z Waszych bóli to ja tylko mam lekkie bóle pleców

jak byłam w 28tc wg. OM to z USG wyszedł mi już 31tc!!! i mój maluszek ważył 1660gram. A u Ciebie jak z tym jest??
Dziewczyny nie sugerujcie się terminem z usg po 20 tc bo dzieciaczki się różnie rozwijają to już idzie genetycznie

G
Georgina
Gość
Coraz bardziej myślę, że Joasia:-) Hehe.Ciekawe za ile zaczniemy się rozpakowywać tzn. która kiedy po jutce
reklama
NeSSi
Moderatorka
cytologie to robi sie głównie pod kątem raka szyjki macicy a na inne ustrojstwa to raczej wymaz/ posiew
A sorry bo ja z posiewem miałam