reklama
G
Georgina
Gość
U nas też w razie gdyby Mój nie mógł to będzie moja mama, ale Mój na 98% będzie przy mnie.U mnie sala do porodu rodzinnego jest oddzielna i dodatkowo płatna ok 100zł. Mamy zamiar z moim razem rodzić, ewentualnie jakby on nie mógł być to w zastępstwie zaoferowała się moja mama (nałyka się relanium);-)
A sorry bo ja z posiewem miałam![]()
wiem bo mi sie z ciaza polipy na szyjce porobil i juz cytologie miałam kilka razy robiona na szczescie narazie nie wskazuje to na nic złego po porodzie bedziemy radzic dalej moze byc tak nawet jak ta burza hormonów minie to i one sobie znikna
Uleńko może nie będzie tak źle - sama pisałaś wcześniej że Twoja dzidzia jest nisko to możesz wcześniej urodzić - a przez to że dzidzia duża to nie masz się co martwić bo nawet jeśli wcześniej urodzisz to bąbelek będzie silny przez to że jest większy i na pewno szybciej by doszedł do siebie ;-)
A co do odchodzenia wód to podobno nie ma reguły, ja będę rodzić po raz pierwszy to lepiej poradźmy się bardziej doświadczonych mamuś bo też jestem ciekawa. Ale wydaje mi się że jak "akcja porodowa" trwa przeważnie kilka godzin to na pewno zdążysz dojechać.
A co do odchodzenia wód to podobno nie ma reguły, ja będę rodzić po raz pierwszy to lepiej poradźmy się bardziej doświadczonych mamuś bo też jestem ciekawa. Ale wydaje mi się że jak "akcja porodowa" trwa przeważnie kilka godzin to na pewno zdążysz dojechać.
Pauluś89 o kurcze to moja tydz wcześniej ważyła 300gram więcej!!! o rany to mój chyba ze 4kg będzie miał!!! szokkkk))
moja w 30.6 tydz. wazyła 1750 ale i tak mi sie wydaje ze jak do trzech kilo dojdzie to bedzie super no najwyzej 3200
G
Georgina
Gość
Ciekawa jestem w którym okresie ciąży dzidzie najwięcej lecą z wagą w góręmoja w 30.6 tydz. wazyła 1750 ale i tak mi sie wydaje ze jak do trzech kilo dojdzie to bedzie super no najwyzej 3200

Chérie
Mama Danielka
moja w 30.6 tydz. wazyła 1750 ale i tak mi sie wydaje ze jak do trzech kilo dojdzie to bedzie super no najwyzej 3200
ja się modlę żeby chociaż 2,5 kg ważyła jak się urodzi...
Mam prosbeJesli ktoras z Was znalazla w internecie i korzystala z jakiejs fajnej, sprawdzonej i praktycznej listy zakupow dla dzieciaczka to bardzo bylabym wdzieczna za linka. Wiem ze moge sama znalezc w sieci ale fajnie byloby skorzystac z czegos sprawdzonego.
http://www.e-kubraczek.pl/all/pliki/...braczek.pl.pdf
reklama
G
Georgina
Gość
Kurcze, ale Maleńka Perełka Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://jakubsosnowski.pl/pliki/upload_foto/op2.jpg