reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jestem juz po biadaniu wyniki dobre szyjka zamknieta twarda bez zmian cytologia pobrana troche bolalo ale podobno malutki wzierniczek mi zapodala tak mowila i szybciutko poszlo. Cisnienie oczywiscie 160 na 100 jak mierzyla to sie smiala ze pewnie 200 bede miala ale mialam swoje zapiski gdzie jest ok to kazala dalej mierzyc i sie nie stresowac:) Malutka sie z nami bawila w ciuciubabke bo ponad minute szukala serduszka jak bije a ja w stresie lezalam ale w koncu znalalzla i bilo prawidlowo :))) Potem zaraz znow zwiala mowila ze pewnie sie pleckami obrocila i wszystko jest ok ale wiecie jak to sie czeka. Nastepna wizyta za 4 tygodnie z morfologia i omczem tylko no i beda wyniki tej cytologii musi byc dobrze zreszta mowila ze to tylko kontrola bo tam byly jakies nieprawidlowosci ale nieokreslone wiec to nic nie znaczy poki co ale oczywiscie czlowiek sie stresuje:) Ide cos zjesc bo glodna jestem jak wilk a mam ochote na pizze na maxa mniam ale to nie dzisiaj.

odebrałam dzis wyniki i po póltora miesiaca brania bioferu i ascoferu hemoglobina ładnie podskoczyła z 10,5 na 12,9
mocz ok i TSH w normie wiec ja nie wiem dlaczego mam te uderzenia goraca :eek:

Jestem juz po biadaniu wyniki dobre szyjka zamknieta twarda bez zmian cytologia pobrana troche bolalo ale podobno malutki wzierniczek mi zapodala tak mowila i szybciutko poszlo. Cisnienie oczywiscie 160 na 100 jak mierzyla to sie smiala ze pewnie 200 bede miala ale mialam swoje zapiski gdzie jest ok to kazala dalej mierzyc i sie nie stresowac:) Malutka sie z nami bawila w ciuciubabke bo ponad minute szukala serduszka jak bije a ja w stresie lezalam ale w koncu znalalzla i bilo prawidlowo :))) Potem zaraz znow zwiala mowila ze pewnie sie pleckami obrocila i wszystko jest ok ale wiecie jak to sie czeka. Nastepna wizyta za 4 tygodnie z morfologia i omczem tylko no i beda wyniki tej cytologii musi byc dobrze zreszta mowila ze to tylko kontrola bo tam byly jakies nieprawidlowosci ale nieokreslone wiec to nic nie znaczy poki co ale oczywiscie czlowiek sie stresuje:) Ide cos zjesc bo glodna jestem jak wilk a mam ochote na pizze na maxa mniam ale to nie dzisiaj.
Dobre wiadomości:tak: A Małej nie ważyła?

jak pieknie oby tak dalej

reklama
Do góry