reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to bylismy ok 40min za domem Emily troche pobiegala za kotem a potem nie chciala mi isc do domu tylko mial i mial a kot byl taki cwany ze nie uciekal tylko czekal zeby go glaskac oczywiscie nie pozwolilam jej to sie polozyla dziewczyna na ziemi i zaczela ryczec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja oczywiscie poszlam dalej nie zwracajac na nia uwagi to tez wstala i szla za mna a jak tylko zobaczyla ze sie odwrocilam zeby zobaczyc czy "wilmorzna Pani" idzie to zas sie kladla i ryczala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie mam juz slow i sil do tej dziewczyny coraz gorsza sie robi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mozena do niej mowic i ryczec a ona i tak swoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to sie wygadalam:-):-):-)

reklama
Witajcie...

nie odpisze bo nie mam weny...
od rana nas nie bylo w domku...
bylismy na zakupach, szukalismy sklepu z uslugami tapicerskimi... ale i tak nie znalezlismy :confused2:
trudno....
no i potem przyjechalismy do domku to sprzatanie i obiad...
a mwie sprzatanie bo wiecie co sie stalo :szok:
pamietacie jak pokazywalam Wam tego kwiatka co dostalam od m w tej dlugiej jakby doniczce wypelniona czerwonym hydrozelem?? spadl (nie wiem jak) z wiszacej polki....
wszystko potzraskane zel byl normlanie wszedzie... :-(
no trudno :-:)-:)-(

malemu kupilismy dszisiaj odkurzacz - gadajacy pylek bo w realu jest promocja i kosztuje 119 zl tyle szumu juz narobil bo jezdzi i odkurza caly czas :-D:-D:-D

no a ja juz chyba tez dostalam prezent... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochane przepraszam,że tak sporadycznie się odzywam ,ale czasu brak
Dziś kolejny dzień na wariackich papierach.
Tak naprawdę to od rana dopiero do domu wróciłam.
Krótka relacja z dnia :-D:-D:-D
Rano z małym do szkoły a w drodze powrotnej zakupy,potem śniadanie i na 11 do przedszkola z końmi,więc byłam w domu 30 minut.Przedszkole było do 14.00 a o 14.30 mały ze szkoły wychodził,więc prosto ze stajni do szkoły po Kubusia.
Następnie na 16 Kuba miał SI ,więc trzeba było zaprowadzić i wrócić do domu zrobić obiad ,bo o 17 Klaudia młodego odbierała i8 już powinni jeśc obiadek(wyrobiłam się) a ja już miałam na 17 dogoterapię.
Teraz wróciłam i do Was zaglądam.
To tyle u mnie.
:-D:-D:-D

patrysia a co to za prezent? ze taka smutna mina???
a powiedz jak tam sprawa z prezentem na rocznice?Bo to chyba jutro z tego co patrze na Twoje suwaczki!:-)

Witajcie...

nie odpisze bo nie mam weny...
od rana nas nie bylo w domku...
bylismy na zakupach, szukalismy sklepu z uslugami tapicerskimi... ale i tak nie znalezlismy :confused2:
trudno....
no i potem przyjechalismy do domku to sprzatanie i obiad...
a mwie sprzatanie bo wiecie co sie stalo :szok:
pamietacie jak pokazywalam Wam tego kwiatka co dostalam od m w tej dlugiej jakby doniczce wypelniona czerwonym hydrozelem?? spadl (nie wiem jak) z wiszacej polki....
wszystko potzraskane zel byl normlanie wszedzie... :-(
no trudno :-:)-:)-(

malemu kupilismy dszisiaj odkurzacz - gadajacy pylek bo w realu jest promocja i kosztuje 119 zl tyle szumu juz narobil bo jezdzi i odkurza caly czas :-D:-D:-D

no a ja juz chyba tez dostalam prezent... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja ten odkurzecz kupilam chrzesnicy rok temu na swieta ale jeszcze ani razu nie widzialam zeby nim sie bawila :no::no::no: a jak jestem u nich to go tez nigdzie nie widze:no::no::no: chyba jest za glosny dla rodzicow i go schowali:eek::eek::eek::eek:

a ty cos za prezent dostala chwal sie:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
witam sie ponownie , oj juz bardzo dlugo mnie tutaj nie bylo

agnieszka skad ja to znam z tym rzucaniem sie na ziemie moja emilie tez to ´robila i jeszcze czasem robi i maurice tez przez to przechodzil , a przy tym uwielbialam komentarze szczegolnie starszych pan, boze niech bez kija nie podchodza , bo mozna zabic

pati no pochwal sie co to za prezent???? a czemu Ty smutna????? :sorry::sorry::sorry:

a jesli chodzi o Pyłka to Oliwce nie przypadł do gustu,nie chciałą się nim bawić więc go sprzedalismy na allegro,i nawet na nim zarobiłąm :tak::tak::tak::tak:

kupiłma jej taki odkurzacz dziecięcy ale wyglada jak zwykły dorossły i tym to się bawi bez przerwy bo przypomina oryginał:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: moja córka jest bardzo wybredna :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ahaaaaaaa
a ja co do prezentu zdjecia wywolane
sa poprostu ZAJEBISTE..... upssssssss rozpedzilam sie troche :sorry::zawstydzona/y:
beda swietnie goscily w albumie....

no a ja dostalam:
sp590uz2215261.jpg

sp590uzback2246983.jpg

sp590uztop2331713.jpg

troche mi glupio ze ja tak skromnie pojechalam z prezentem :-(

witam nowa mamuske - blond witaj :-)

dziewczyny ja nie smutna tylko zawstydzona ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale dzisiaj byl fajowy odcinek Brzyduli:tak::tak::tak:No bylam posikana:-D:-D:-D
Po obiadku wyszlismy drugi raz na spacer i wrocilismy akurat na Brzydulke:-):tak:Oby taka pogoda sie jak najdluzej utrzymala:tak::tak::tak:
Ja juz sie wykapalam i teraz mlodzi jzu mnie wkurzaja:no::no::no:

PATRYSIU
Napisz co to byl za prezent

MALINUS
Zajrze na watek kulinarny i zobacze:tak::tak::tak:

reklama
witam sie ponownie , oj juz bardzo dlugo mnie tutaj nie bylo

agnieszka skad ja to znam z tym rzucaniem sie na ziemie moja emilie tez to ´robila i jeszcze czasem robi i maurice tez przez to przechodzil , a przy tym uwielbialam komentarze szczegolnie starszych pan, boze niech bez kija nie podchodza , bo mozna zabic

Witam bo my sie chyba jeszcze nie znamy:tak::tak:
Widze ze z moich okolic jestes:-):-)
Nawet nie mow jak by mi tak ktos zwrocil uwage to bym chyba wybuchla bo co mam zrobic przeciez nie bede stac nad dzieckiem i go prosic zeby szlo bo by ryczala jeszcze gorzej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry